Darts

ELVESZÍTETT SZOMSZÉDVÁRI RANGADÓ

Nem sikerült visszavágni darts együttesünknek a Gyömrői Teázók ellen elszenvedett nyár eleji vereségért. A találkozó eleje ugyan szoros volt, de hajrában egy összecsapást sem engedett ki kezéből riválisunk.

Bővebben: ELVESZÍTETT SZOMSZÉDVÁRI RANGADÓ

DARTS SIKER DÖMSÖDÖN

Újabb győzelmet könyvelhetett el darts szakosztályunk csapata, amely ezúttal a Dömsödön vendégszerepelt. A találkozó egészében magabiztosan szerepeltek játékosaink, melynek vége 9:4-es győzelem lett.

Bővebben: DARTS SIKER DÖMSÖDÖN

DARTS: JÓ HANGULATÚ VERESÉG

Darts csapatunk újra hazai pályán, vagyis a Stebo Sport Bisztróban vívott bajnoki találkozót, ahol a VSE MIX együttesét láttuk vendégül. A találkozó elején két pontos előnybe került ellenfelünk, amit 2-2-re hoztunk, majd 2-3-nál Márton Attila még újra egalizálni tudott, viszont a találkozó hátralévő részében már nem adta ki birtokából a vezetést ellenfelünk és végül 9-6-os győzelem tudatában utazhatott haza.

Bővebben: DARTS: JÓ HANGULATÚ VERESÉG

DARTS: SZOROS VERESÉG A SZOMSZÉDVÁR ELLEN

Újabb fordulón van túl darts szakosztályunk, amely most a szomszédos Gyömrő csapatát látta vendégül. A kiélezett összecsapáson felváltva vezettek a felek, de a végén a Teázók koncentráltak jobban, így ők örülhettek a győzelemnek. .

Bővebben: DARTS: SZOROS VERESÉG A SZOMSZÉDVÁR ELLEN

DARTS: GYŐZELEM VECSÉSEN

Meccsről-meccsre fejlődik darts együttesünk, amely első döntetlenje után immár első győzelmét is megszerezte.

Bővebben: DARTS: GYŐZELEM VECSÉSEN

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink