Kézilabda

KÉZILABDA: NEM BÍRT U10-ES FIAINKKAL A KSA

Nagyon jó játékkal rukkoltak elő U10-es csapataink a szombaton megrendezett bajnoki fordulóban. Sikereink azért is értékesek, mert a KSA jó játékerőt képvisel és velük szemben, négyből három esetben szoros találkozón sikerült nyernünk. Játékosaink szépen termelték a gólokat is, 63-ig meg sem álltak.

Bővebben: KÉZILABDA: NEM BÍRT U10-ES FIAINKKAL A KSA

KÉZILABDA: ELINDULT A SZEZON

Novemberig tartott a felkészülés, most pedig már bajnoki meccseken is bizonyíthattak U10-es és U11-es csapataink. Mindkét korosztályunkban vegyes eredmények születtek, igaz nagyobb részt győzelmek, azok is nagyarányúak. Szépen fejlődnek gyerekeink, amit bizonyítottak is minden mérkőzésen.

Bővebben: KÉZILABDA: ELINDULT A SZEZON

KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

Az idény utolsó fellépése volt Turán legkisebb korosztályaink számára az elmúlt hétvégén. Mind a lányok, mind a fiúk töretlen fejlődését mutatja, hogy mindkét nem meggyőző teljesítménnyel nyerte meg mérkőzéseit. A fiúk a Gyömrő ellen igazi örömkézilabdát mutattak be, és 23-1-re verték a szomszéd város fiataljait.

Bővebben: KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

SIKERES KÉZILABDA TORNÁT RENDEZTÜNK

Az elmúlt hét szombatján kézilabda szakosztályunk utánpótlás tornát rendezett, ahol U8-as és U9-es csapataink mellett a Ferencváros, a Kézilabda UP és a Gyömrő együttesei léptek parkettre.

Bővebben: SIKERES KÉZILABDA TORNÁT RENDEZTÜNK

KÉZILABDA: ELINDULT A LEGKISEBBEK SZEZONJA

U8-as fiú csapat

Március első hétvégéjén az eddig csak edzéseken, edzőmeccseken bizonyító legkisebb korosztályok számára is elindult a kézilabda idény. Pappné Szamoránsky Piroska U8-as és Borbás Linda U9-es csapatai Turán vendégszerepeltek, ahol végre versenyrendszer keretein belül is megmutathatták, mennyit fejlődtek az elmúlt hónapokban. Az ősszel már mérkőzéseket játszó, Bakonyi Marietta vezette U11-es fiú csapatunknak is volt megmérettetése, ők Soroksáron mérkőztek meg ellenfeleikkel.

Bővebben: KÉZILABDA: ELINDULT A LEGKISEBBEK SZEZONJA

U7_2022.jpg

Partnereink