Kézilabda

KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

Az idény utolsó fellépése volt Turán legkisebb korosztályaink számára az elmúlt hétvégén. Mind a lányok, mind a fiúk töretlen fejlődését mutatja, hogy mindkét nem meggyőző teljesítménnyel nyerte meg mérkőzéseit. A fiúk a Gyömrő ellen igazi örömkézilabdát mutattak be, és 23-1-re verték a szomszéd város fiataljait.

Bővebben: KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

SIKERES KÉZILABDA TORNÁT RENDEZTÜNK

Az elmúlt hét szombatján kézilabda szakosztályunk utánpótlás tornát rendezett, ahol U8-as és U9-es csapataink mellett a Ferencváros, a Kézilabda UP és a Gyömrő együttesei léptek parkettre.

Bővebben: SIKERES KÉZILABDA TORNÁT RENDEZTÜNK

KÉZILABDA: ELINDULT A LEGKISEBBEK SZEZONJA

U8-as fiú csapat

Március első hétvégéjén az eddig csak edzéseken, edzőmeccseken bizonyító legkisebb korosztályok számára is elindult a kézilabda idény. Pappné Szamoránsky Piroska U8-as és Borbás Linda U9-es csapatai Turán vendégszerepeltek, ahol végre versenyrendszer keretein belül is megmutathatták, mennyit fejlődtek az elmúlt hónapokban. Az ősszel már mérkőzéseket játszó, Bakonyi Marietta vezette U11-es fiú csapatunknak is volt megmérettetése, ők Soroksáron mérkőztek meg ellenfeleikkel.

Bővebben: KÉZILABDA: ELINDULT A LEGKISEBBEK SZEZONJA

KÉZILABDA: EGY DÖNTETLEN AZ U11-ESEK ELSŐ TAVASZI FORDULÓJÁBAN

Február utolsó hétvégéjén indult el a tavaszi szezon az U11-esek korosztályában. Mind a fiúk, mind a lányok első mérkőzése kicsit "álmosra" sikeredett, majd a második találkozóra mindkét csapat teljesítménye feljavult. Lányoknak a pontszerzés is összejött.

Bővebben: KÉZILABDA: EGY DÖNTETLEN AZ U11-ESEK ELSŐ TAVASZI FORDULÓJÁBAN

KÉZILABDA: NEM SIKERÜLT A BRAVÚR CSAPATAINKNAK

Az idei év utolsó megmérettetésein vettek részt fiú és lány csapataink a múlt hétvégén Gyálon és Üllőn. A fordulót megelőzően tudtuk, hogy nehéz mérkőzések várnak ránk, hiszen erős csapatokkal találkoztunk, de azért bíztunk benne, hogy sikerül majd meglepetést okoznunk. A meglepetés sajnos most elmaradt, de az egész őszi szezont tekintve várakozáson felül teljesítettek csapataink, így mindenképpen jár számukra a dicséret!

Bővebben: KÉZILABDA: NEM SIKERÜLT A BRAVÚR CSAPATAINKNAK

U132014.jpg

Partnereink