U21

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Továbbra is várnunk kell U13-as korosztályunk tavaszi első sikerére. Az ősszel győzelmet-győzelemre halmozó csapatunk idén még nem tudta megtalálni a pontszerzéshez vezető utat, igaz most sokkal nehezebb csoportba is kapott besorolást. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy az elmúlt hétvégén egy csapatra való játékos hiányzott a keretükből, így nem is csoda, hogy nagyarányú vereséget szenvedtek a Taksony vendégeként. Ugyancsak pont nélkül maradt U15-ös együttesünk, amely az őszről már jól ismert Tura csapatánál vendégszerepelt. A sokáig nyitott találkozón egy két perces rövidzárlat döntött, amikor két gólt is kaptunk, ami végül döntőnek bizonyult. A találkozón sajnos kéztörést szenvedett tehetséges játékosunk, Nagy Ádám, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A két vereség mellett az U19 révén azért egy igen értékes győzelmnek is örülhettünk. A Százhalombatta ellen megvívott találkozón, lelkes szurkolói támogatás mellett Buzás Patrik mesterhármasával 3-0-ás diadalt arattunk, aminek köszönhetően együttesünk bebiztosította alapszakasz győzelmét.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

U19: NAGY LÉTSZÁMMAL KÉSZÜLÜNK A HÉTVÉGI RANGADÓRA

Nem feltétlenül megszokott, hogy egy megyei U19-es csapatnál nagy létszámmal készülnek egy-egy bajnoki mérkőzésre, ezért is örvendetes, hogy utánpótlás szakmai vezetőnk, Balogh Sándor által trenírozott ifjúsági csapatunk tegnap 21 játékosnak tartott edzést a Kertész Károly Stadionban. Persze a jó és élvezetes edzések mellett bizonyára az is nagy motivációt jelent a játékosoknak, hogy két fordulóval az alapszakasz vége előtt élen áll a társulat a bajnokságban, ráadásul most vasárnap 10 órakor a közvetlen rivális Százhalombattát fogadják. A találkozóra, minden szurkolót, érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Bővebben: U19: NAGY LÉTSZÁMMAL KÉSZÜLÜNK A HÉTVÉGI RANGADÓRA

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén minden nagypályás utánpótlás csapatunk számára elrajtolt a bajnoki idény. U13-as csapatunk az őszinél lényegesen erősebb, felsőházi rájátszásba kapott besorolást, amit mindjárt az első mérkőzésen meg is tapasztalhattunk. Az új műfüves pályánkon lejátszott összecsapást ugyan jól kezdtük, hiszen kétgólos előnyre tettünk szert, viszont a Dunaharaszti nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, ami végül sikerült is nekik. Az U15 is jól kezdte a felsőházi rájátszását, de nekik sikerült is megtartaniuk az ötödik percre összeszedett két gólos előnyüket. Sikerük értékét az is növeli, hogy a 26. perctől kezdődően emberhátrányban játszottak. A még mindig alapszakaszban játszó és az élen álló U19 is ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis újra győzelemnek örülhettek. A ráckevei találkozón a kilencedik perctől kezdve vezettünk és még egy kihagyott büntető is belefért.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

Az U19 és az U15 is sikerrel vette őszi utolsó akadályát így a reményeinknek megfelelően mindkét csapata a dobogón várhatja a tavaszi folytatást. A Szilágyi Zsolt vezette U15 az eddigi eredmények alapján nem feltétlenül számított esélyesnek a második Tura ellenében, de csapatunk végig nagy koncentrációval játszott és végül nem hagyott kétséget afelől ki a jobb csapat. A találkozó elejétől kezdődően kezdeményezőbben játszottunk és megérdemelt győzelemmel biztosítottuk be a dobogós helyezésünket. Az U19 az őszi első helyért lépett pályára és a Péteri ellen végül meg is szerezte azt. Noha az végeredmény szorosnak mondható, de ez leginkább a rengeteg kihagyott helyzetünknek köszönhető. Mindenképpen elégedettek lehetünk, hiszen a felnőtt mellett korosztályos csapataink is ragyogó időszakot tudhatnak maguk mögött.

 

 

Bővebben: ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink