U21

U19: KÉT VERESÉG UTÁN ELÚSZOTT A DOBOGÓ

Az egész szezon nagy részében kiválóan, sokszor bravúros játékot és eredményeket szállító U19-es együttesünk úgy tűnik a bajnoki hajrában került hullámvölgybe. Sokáig versenyben voltak a legjobb helyezésekért a megyei elitben, de végül több riválisunk is fölénk kerekedett. 82 csapatból a legjobb hét között csak a bajnoki szezon végén lecsúszni a dobogóról egyáltalán nem rossz teljesítmény. Azt viszont nagyon megtanultuk: a hazai pálya előnyét nem fogjuk feladni ...

Bővebben: U19: KÉT VERESÉG UTÁN ELÚSZOTT A DOBOGÓ

U19: NEM TUDTUNK FELTÖRNI A KISMAROSI RETESZT

Nagyon jól indult a bajnokság ifjúsági csapatunk számára, dobogós reményeink is lettek, ám az elmúlt pár mérkőzésen nem sikerült úgy gyűjtögetnünk a pontokat, ahogy szerettük volna. Kedden Kismaroson pótoltunk bajnokit, ahol ugyan mi futballoztunk szebben, de a Kismaros eredményesebben, így 3-1-es vereséget szenvedtünk.

Bővebben: U19: NEM TUDTUNK FELTÖRNI A KISMAROSI RETESZT

U19: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBÓL SZEREZTÜNK PONTOT

Elmúlt hétvégén a közvetlen rivális Taksony együttesét fogadta ifjúsági csapatunk, amelyet idegenben már legyőzött néhány héttel ezelőtt. Most nem alakult jól a találkozó eleje, hiszen az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert a vendégek. A folytatás viszont parádésra sikeredett, melynek vége pontszerzés lett. Akár a győzelem is meglehetett volna, de Osvalda Gábor gólját a játékvezető érvénytelenítette, egy véleményes szabálytalanság miatt. A csapat helytállása így is példaértékű, nagy gratuláció jár nekik.

Bővebben: U19: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBÓL SZEREZTÜNK PONTOT

U19: IDEGENBEN IS LEGYŐZTÜK AZ ÖRKÉNYT

Az első gólt szerző Ernhöffer Marcell tartja karjaiban a második találatot jegyző Szalai Milánt

Majdnem három hét szünet után tudott újra mérkőzést játszani U19-es csapatunk. Mindössze egy cserével felálló együttesünk a második félidőben szerzett két góljának köszönhetően tudta legyőzni riválisát és így három nyeretlenül megvívott találkozó után lépett újra a győzelem ösvényére.

Bővebben: U19: IDEGENBEN IS LEGYŐZTÜK AZ ÖRKÉNYT

U19: NYERETLEN MECCSEK

Jó tavaszi rajtot követően, úgy tűnik hullámvölgybe került csapatunk. A törökbálinti fiaskó után az Isaszeg együttese ellen döntetlent játszottunk, majd Nagykátán kaptunk ki 4-2-re. Búslakodnunk nem kell, hiszen messze van még a bajnokság vége, Balogh Sándor edzőnek van még ideje felrázni a csapatot.

Bővebben: U19: NYERETLEN MECCSEK

3782238
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2634181
0
2634181
1148057
2634181
0
3782238
Your IP: 3.238.24.209
2022-06-28 13:17:01
U14masodik.jpg