U21

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén minden nagypályás utánpótlás csapatunk számára elrajtolt a bajnoki idény. U13-as csapatunk az őszinél lényegesen erősebb, felsőházi rájátszásba kapott besorolást, amit mindjárt az első mérkőzésen meg is tapasztalhattunk. Az új műfüves pályánkon lejátszott összecsapást ugyan jól kezdtük, hiszen kétgólos előnyre tettünk szert, viszont a Dunaharaszti nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, ami végül sikerült is nekik. Az U15 is jól kezdte a felsőházi rájátszását, de nekik sikerült is megtartaniuk az ötödik percre összeszedett két gólos előnyüket. Sikerük értékét az is növeli, hogy a 26. perctől kezdődően emberhátrányban játszottak. A még mindig alapszakaszban játszó és az élen álló U19 is ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis újra győzelemnek örülhettek. A ráckevei találkozón a kilencedik perctől kezdve vezettünk és még egy kihagyott büntető is belefért.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

Az U19 és az U15 is sikerrel vette őszi utolsó akadályát így a reményeinknek megfelelően mindkét csapata a dobogón várhatja a tavaszi folytatást. A Szilágyi Zsolt vezette U15 az eddigi eredmények alapján nem feltétlenül számított esélyesnek a második Tura ellenében, de csapatunk végig nagy koncentrációval játszott és végül nem hagyott kétséget afelől ki a jobb csapat. A találkozó elejétől kezdődően kezdeményezőbben játszottunk és megérdemelt győzelemmel biztosítottuk be a dobogós helyezésünket. Az U19 az őszi első helyért lépett pályára és a Péteri ellen végül meg is szerezte azt. Noha az végeredmény szorosnak mondható, de ez leginkább a rengeteg kihagyott helyzetünknek köszönhető. Mindenképpen elégedettek lehetünk, hiszen a felnőtt mellett korosztályos csapataink is ragyogó időszakot tudhatnak maguk mögött.

 

 

Bővebben: ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén ha nem is volt szép őszi idő, de végre a csapadék nem rondított bele a játéknapba, így végre a tervezett mérkőzések is lejátszhatóak voltak.

Az U19 és az U13 lépett pályára, mindkét csapatunk az őszi bajnoki cím reményében isküzdött és mindkettő gárda igen nagy lépést is tett felé. Az U19 a Felsőpakony vendégeként lépett pályára és az utóbbi hetekben kiváló formát mutató Buzás Patrik hat góljának is köszönhetően végül 9-1 nyerni tudott. Miután legfőbb riválisunk, a Százhalombatta, pontokat hullajtott Tápiószentmártonban, így Balogh Sándor játékosai a saját kezükbe vették a sorsukat. Ha nyernek az idei utolsó bajnoki találkozójukon a Péteri ellen, akkor biztosan az élen várhatják a tavaszi folytatást. Buzás Patrik pedig az elmúlt két bajnokin termelt 11 góljának köszönhetően a góllövőlista élére állt.

Az U13 idei utolsó nagypályás találkozóját vívta az Ecser ellen, és bár a sereghajtó majd' negyven percen keresztül hősiesen, kapott gól nélkül védekezett, a végén mégis nagy különbséggel tudtunk nyerni. Csapatunk nagy valószínűséggel megnyerte az alapszakaszt, de hogy hivatalosan is kijelenthessük még meg kell várnunk a Sülysáp elmaradt mérkőzését. Igaz nem sok esély van rá, hogy riválisunk 39 góllal fog nyerni, de ki tudja...

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégi kiemelkedő eredmények után, amikor minden utánpótlás korosztályunk nyert és összesen 41 gólt rúgott, gondolhattuk most jó ideig nem tudunk majd ennyire eredményes napokat produkálni. Nos, tévedtünk! Nemcsak, hogy újra nyert minden együttesünk, de mindössze egy gólon múlott, hogy mindhárom gárdánk kétszámjegyű különbséget jegyezzen. Ezen a hétvégén is sikerült 35 alkalommal mattolnunk ellenfeleink védelmét, nem beszélve még a felnőtt 5-0-ás sikeréről. Reméljük hatékony támadójátékunk a későbbiekben is kitart és a nehezebb ellenfelekkel szemben is eredményesek tudunk lenni!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U17TTTT.jpg

Partnereink