U21

ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

Az U19 és az U15 is sikerrel vette őszi utolsó akadályát így a reményeinknek megfelelően mindkét csapata a dobogón várhatja a tavaszi folytatást. A Szilágyi Zsolt vezette U15 az eddigi eredmények alapján nem feltétlenül számított esélyesnek a második Tura ellenében, de csapatunk végig nagy koncentrációval játszott és végül nem hagyott kétséget afelől ki a jobb csapat. A találkozó elejétől kezdődően kezdeményezőbben játszottunk és megérdemelt győzelemmel biztosítottuk be a dobogós helyezésünket. Az U19 az őszi első helyért lépett pályára és a Péteri ellen végül meg is szerezte azt. Noha az végeredmény szorosnak mondható, de ez leginkább a rengeteg kihagyott helyzetünknek köszönhető. Mindenképpen elégedettek lehetünk, hiszen a felnőtt mellett korosztályos csapataink is ragyogó időszakot tudhatnak maguk mögött.

 

 

Bővebben: ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén ha nem is volt szép őszi idő, de végre a csapadék nem rondított bele a játéknapba, így végre a tervezett mérkőzések is lejátszhatóak voltak.

Az U19 és az U13 lépett pályára, mindkét csapatunk az őszi bajnoki cím reményében isküzdött és mindkettő gárda igen nagy lépést is tett felé. Az U19 a Felsőpakony vendégeként lépett pályára és az utóbbi hetekben kiváló formát mutató Buzás Patrik hat góljának is köszönhetően végül 9-1 nyerni tudott. Miután legfőbb riválisunk, a Százhalombatta, pontokat hullajtott Tápiószentmártonban, így Balogh Sándor játékosai a saját kezükbe vették a sorsukat. Ha nyernek az idei utolsó bajnoki találkozójukon a Péteri ellen, akkor biztosan az élen várhatják a tavaszi folytatást. Buzás Patrik pedig az elmúlt két bajnokin termelt 11 góljának köszönhetően a góllövőlista élére állt.

Az U13 idei utolsó nagypályás találkozóját vívta az Ecser ellen, és bár a sereghajtó majd' negyven percen keresztül hősiesen, kapott gól nélkül védekezett, a végén mégis nagy különbséggel tudtunk nyerni. Csapatunk nagy valószínűséggel megnyerte az alapszakaszt, de hogy hivatalosan is kijelenthessük még meg kell várnunk a Sülysáp elmaradt mérkőzését. Igaz nem sok esély van rá, hogy riválisunk 39 góllal fog nyerni, de ki tudja...

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégi kiemelkedő eredmények után, amikor minden utánpótlás korosztályunk nyert és összesen 41 gólt rúgott, gondolhattuk most jó ideig nem tudunk majd ennyire eredményes napokat produkálni. Nos, tévedtünk! Nemcsak, hogy újra nyert minden együttesünk, de mindössze egy gólon múlott, hogy mindhárom gárdánk kétszámjegyű különbséget jegyezzen. Ezen a hétvégén is sikerült 35 alkalommal mattolnunk ellenfeleink védelmét, nem beszélve még a felnőtt 5-0-ás sikeréről. Reméljük hatékony támadójátékunk a későbbiekben is kitart és a nehezebb ellenfelekkel szemben is eredményesek tudunk lenni!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen felnőtt együttesünk mellett mindhárom utánpótlás csapatunk is nyerni tudott, nem is akárhogy. Három korosztályunk összesen 41 gólt szerezve abszolválta az elmúlt két napot.

U19-es együttesünk Péteriben játszott presztízs mérkőzést, ahol a lelkesen játszó vendéglátónk szerezte meg az első gólt a találkozón. Szerencsére hamar jött részünkről az egyenlítés, ami után már az addig talán görcsösnek mondható játékunk feloldódott, a szünet után pedig már gólokban is megmutatkozott a mezőnyfölényünk. Szomszédvári rangadót játszott U15-ös korosztályunk, ahol az eddigi eredmények alapján szorosabb mérkőzésre volt kilátás, ám a végül 17 gólig meg sem állva hatalmas kiütést mértünk ellenfelünkre. Még ezt a teljesítményt is megfejelte U13-as gárdánk, amely végig nagy elánnal játszva huszonegyszer mattolta a Kőbánya védelmét és így gólkülönbségén jelentősen javítva a dobogó második helyére lépett elő.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U13 csapatkep.jpg

Partnereink