U21

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az előző szezon végén négyből három, a most végződött pontvadászatok zárásakor pedig háromból kettő utánpótlás együttesünk tudott a dobogón végezni.

Az U19 sajnos játék nélkül jutott a pontokhoz miután a nem tudott kiállni a hétvégi mérkőzésre. Az így szerzett egységekkel kilenc pontot gyűjtöttek és csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorultak a harmadik helyre, az amúgy kétszer is legyőzött Pilisvörösvár mögé. Az U15 sem bízta a véletlenre a bronzéremért folytatott harcot és a Dabas-Gyón vendégeként, a találkozó nagy részében emberhátrányban játszva is magabiztos, 7-1-es győzelmet aratott a három gólt szerző Vánkos Dénes vezérletével. Minden jó, ha jó a vége! Gondolhatják az U13-as együttes tagjai, akiknek a tavaszi szezon kissé visszafogottabbra sikerült. A zárófordulóban a Kiskunlacháza elleni 5-1-es győzelem azt jelentette, hogy a felsőházi rájátszás ötödik helyén végeztek. Gratulálunk a korosztályok edzőinek és a játékosainak! A szülőknek pedig köszönjük az egész éves kitartó szurkolásukat, támogatásukat!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két vereség mellett egy győzelem volt utánpótlás csapataink elmúlt hétvégi mérlege. U19-es csapatunk a százhalombattai összecsapás után a Vác-Deákvár vendégeként is a vártnál nagyobb különbséggel maradt alul, ami után a hazaiak be is biztosították a bajnoki címüket, míg mi továbbra is versenyben vagyunk a másik két dobogós helyezés egyikéért. Jobb játékerőt képvisel csapatuk, de a "szurkolóik" magatartása, sajnos mélységesen primitívre sikeredett. Együttesünk egyik legjobb játékosát, Xu Zhaót folyamatosan rasszista megnyilvánulásokkal zaklatták, amit a játékvezető nem akart meghallani, nehogy jelentést kelljen írnia, mert az aztán fegyelmi eljárásokat vonhat maga után és kinek van ideje ilyenekre. Mi örültünk volna annak is, ha megkéri a hazai szakvezetést, hogy moderálják a szimpatizánsaikat. Nem történt meg és miután videófelvételt nem csináltunk, ennyiben is marad a dolog. Reméljük a vác-deákvári közeg most rendkívül büszke csapatára és bízunk benne, hogy a jóérzésű emberek elhatárolódnak a pálya szélén gusztustalan magatartást tanúsító egyénektől!

Az U15 a dobogós helyezésekért folytatott harcban nagyon fontos csatát nyert meg a Pilis ellen, így a saját kezébe vette a sorsát. A több játékosát is nélkülöző kényszerülő U13 egy utolsó percben kapott góllal maradt alul a Halásztelek vendégeként és már csak egy találkozón tudnak javítani a tavaszi mérlegükön.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két bravúros győzelem mellett egy nagyarányú vereség volt utánpótlás korosztályaink mérlege az elmúlt hétvégén. Két vereség után újra sikert aratott U19-es együttesünk, amely a Pilisvörösvár elleni diadalt követően továbbra is versenyben van a dobogós helyek valamelyikéért. Az U15 Tápiószecsőn tudott fontos győzelmet aratni a Nagykáta felett. Az első és az utolsó hely már eldőlt a csoportban, de a második és harmadik helyért négy csapat van még versenyben. Az említett két győzelmünk értékét növeli az is, hogy mindkét esetben szükségkapus védte a kapunkat. U13-as csapatunk továbbra is igen rapszodikus teljesítményt nyújt a tavasz folyamán, melynek okát Nagy Tamás a mérkőzés utáni nyilatkozatában fejti ki.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Rég látott sikertelen hétvégén van túl utánpótlásunk, hiszen mindhárom korosztályunk kikapott soros ellenfelétől. Némileg javítja az összképet az U13 keddi mérkőzése, ahol két gólos hátrányból felállva, Vágó Zsombor az utolsó percben egyenlített Dunaharasztiban.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Nem csak a felnőtt, hanem az U15-ös és U19-es korosztályunk is kiélezett mérkőzést vívott az elmúlt hétvégén, ráadásul a Pomáz elleni találkozóhoz hasonlóan mindkét csapatunk az utolsó percekben veszített pontot, pontokat. Az U15 félidei hátrányból állt fel és került előnybe a második játékrészben, majd az utolsó percbekben mégis  kicsúszott a kezükből két értékes pont. Az U19 pedig hiába vezetett 2-1-re, majd 3-2-re is, a végjátékban két gólt szerezve fordítani tudott a Vác-Deákvár és így megszakadt Balogh Sándor együttesének kilenc győzelemből álló sorozata.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink