Asztalitenisz

SPORTSZERŰTLENSÉG MIATT ODALETT A DOBOGÓ

A megyei II. osztály déli csoportjában szereplő asztalitenisz csapatunk az egész bajnokság során harcban volt a feljutást jelentő helyekért, amiről, ha csak egy hajszálnyival is, de végül lecsúszott. Nem túl sportszerű történések játszottak közre abban, hogy Márton Balázs-éknak meg kellett elégednie a negyedik hellyel. Ennek ellenére az élet talán mégis úgy hozhatja, hogy magasabb osztályban indulhat az első gárda…

Maglódi TC I. csapat

 

Bővebben: SPORTSZERŰTLENSÉG MIATT ODALETT A DOBOGÓ 

ASZTALITENISZ

ÚJRA ERŐRE KAPOTT A MAGLÓD I.

Maglód I.

 

Rég ejtettünk szót asztaliteniszezőinkről, akik egy-két hétvégét leszámítva végig versenyezték az elmúlt időszakot is. Az év végén a dobogóról lecsúszó Maglód I. úgy tűnik kijött az decemberben tapasztalt hullámvölgyből és sorozatos győzelmeinek köszönhetően - köztük a közvetlen rivális Kakucs II. ellen - újra feljött a második helyre. Noha a még mindig veretlen Budaörssel szemben nagy a hátrányuk, de teljesítményük így is dicséretes. A bajnokság elején alakított Maglód II. egyelőre nem tud olyan meghatározó erővé válni mint a "nagy testvér" , de fordulóról-fordulóra egyre nagyobb erőbedobásra késztetik az ellenfeleket és olykor még a győzelem is összejön. A két gárda összecsapásán egyébként Bódi Imréék örülhettek, hiszen 17-1-re múlták felül a kilencedik helyen álló kettes csapatot. Az első csapatban Tombor Attila és Márton Balázs, míg a másodikban Preiner Attila és Kiss Ferenc nyújt kimagasló teljesítményt hétről-hétre.

Bővebben: ASZTALITENISZ

ASZTALITENISZ: MEGTORPANT A MAGLÓD I.

Két döntetlennel zárta az évet a Maglód I, ismét nyert a Maglód II.

Bővebben: ASZTALITENISZ: MEGTORPANT A MAGLÓD I.

ASZTALITENISZ: NEM BÍRTUNK AZ ÉLLOVASSAL

A Maglód I. szoros csatában ugyan, de kikapott a tabella élén veretlenül álló Budaörs ellen. A Maglód II. viszont megszerezte első győzelmét.

Maglódi TC II.

Bővebben: ASZTALITENISZ: NEM BÍRTUNK AZ ÉLLOVASSAL

ASZTALITENISZ: A MAGLÓD I KIÜTÉSSEL NYERT

A Maglódi TC I. csapata 18-0-ás vereséget mért a King-Pong SE-re.

Maglódi TC I.

Bővebben: ASZTALITENISZ: A MAGLÓD I KIÜTÉSSEL NYERT

1197906
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
49849
0
49849
1148057
49849
11655
1197906
Your IP: 54.82.81.154
2017-12-15 12:54:52
MagyarT.jpg