U15

U14: BAJNOKCSAPAT!

Rakita Gábor által trenírozott U14 együttesünk az utóbbi idők legnagyobb utánpótlás sikerét érte el, hiszen hibátlan tavaszi szezonjuknak köszönhetően megnyerték a bajnokságot. Vasárnap az ugyancsak remek tavaszt produkáló Gyáli BKSE vendégeként léptek pályára, ahol csapatunk Berényi Kristóf révén korán vezetést szerzett, majd Piller Bence kettőre növelte az előnyünket. A második félidőben rengeteg helyzetet hagytunk ki, amit a hazaiak sajnos góllal büntettek, így a vége ugyan kicsit izgalmas lett, de győzelmünk és ezáltal a bajnoki címünk nem forgott veszélyben. Legeredményesebb játékosunk Berényi Kristóf lett 11 találattal. Őt Szabó Dávid, Piller Bence, Balogh Dominik és Gyenes Gergő követi 5-5 találattal. Kovács Bálint és Kovács Máté 4-4, Mislai Fruzsina 3, Szilágyi Zsolt 2, Ofella Gergő, Szabó Bence, Nagy Benjamin, Karácsony Károly és Stanton Kieren Derek 1-1 találattal járult hozzá a sikerhez. Nyilas Levente 12 fordulóban mindössze 8 gólt kapott. A bajnoki címhez kellett továbbá Karajos Krisztián áldozatos mezőnymunkája is. Rakita Gábor edző mellett a 2006-os játékosok (Kovács Bálint, Gyenes Gergő, Karajos Krisztián) felkészítését U11-U13-as edzőnk, Baranyai Pál végezte el, így nagyban hozzájárult ő is a kivívott sikerhez.

Persze a szülőknek és a szurkolóknak is köszönet jár, hiszen hétről-hétre buzdították focistáinkat a bajnoki találkozókon.

Játékosaink hamarosan a gödöllői Juniális Kupán, majd az U14-es Bajnokok Tornáján szerepelhetnek, reméljük azokon is hasonló sikerrel!

Bővebben: U14: BAJNOKCSAPAT!

U14: ÚJABB KÉT GYŐZELEMMEL KÖZELEBB AZ ÁLOMHOZ

U14-es együttesünk előbb Ecseren, majd a Kakucs elleni pótoltolt mérkőzésen is nyerni tudott, így miután a Gyáli Lurkó pontokat veszített, megnyílt a lehetőség az aranyérem megszerzésére is. Ha kedden Dánszetmiklóson, majd utána a Gyáli BKSE ellen sikerül győznünk, bajnokká válhat korosztályunk. Góljainkat az elmúlt mérkőzéseken Piller Bence, Berényi Kristóf, Szabó Dávid és Kovács Máté szerezték, míg Nyilas Levente kapuját most sem sikerült bevennie az ellenfeleknek.

Bővebben: U14: ÚJABB KÉT GYŐZELEMMEL KÖZELEBB AZ ÁLOMHOZ

U14: HATALMAS GYŐZELEM A LISTAVEZETŐ OTTHONÁBAN

Rakita Gábor U14-es együttese az év mérkőzését vívta pénteken a bajnokság éllovasa, a Gyáli Lurkó otthonában. Csapatunk a harmadik helyezett Inárcs elleni találkozó után, Berényi Kristóf és Balogh Dominik góljainak köszönhetően az első helyezett csapatot is legyőzte, így továbbra is van esélye az aranyérem megszerzésére. Sajnos hiába játszottunk ősszel döntetlent, majd nyertünk most ellenük, a bajnokság végén a gólkülönbség rangsorol, abban pedig a Lurkók az Ecser elleni 28-0-ás győzelemüknek köszönhetően sokkal jobban állnak. Persze nincs még vége a bajnokságnak, ha nyerjük hátralévő meccseinket a Gyál pedig valamelyik mérkőzésén botlik, meg lehet az elsősség, amit nagyon megérdemelnének labdarúgóink.

Bővebben: U14: HATALMAS GYŐZELEM A LISTAVEZETŐ OTTHONÁBAN

U14: FONTOS TALÁLKOZÓT NYERTÜNK

U14-es csapatunknak nem volt szerencséje a tavaszi szezonban, hiszen eddig két találkozója is elmaradt a csapadékos időjárás miatt. A srácok már nagyon várták a bajnoki rajtot, amit mindjárt közvetlen üldöző Inárcs ellen vívták, amellyel szemben egyetlen vereségünket szenvedtük el. Együttesünk átérezte a mérkőzés súlyát és végig koncetrált játékkal, a két gólt szerző Berényi Kristóf vezérletével 3-0-ás győzelmet arattunk. Folytatás jövő pénteken az éllovas Gyáli Lurkó otthonában.

Bővebben: U14: FONTOS TALÁLKOZÓT NYERTÜNK

U14: DOBOGÓN TELEL A CSAPAT

U14-es együttesünk is lejátszotta őszi szezonjának utolsó találkozóját, ahol a sereghajtó Gyáli BKSE ellen sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk. Nem vártuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, hiszen a két meghatározó játékosunk Szabó Dávid és Nagy Benjamin is sérüléssel bajlódott, ráadásul legeredményesebb játékosunkat Gyenes Gergőt is igen korán le kellett cserélni emiatt. Szerencsére együttesünk van annyira egységes brigád, hogy ezeken túllépve is képes legyen a három pont megszerzésére. Az első húsz percben produkált jó teljesítményünknek köszönhetően Mislai Fruzsina góljával megszereztük a vezetést, majd a szünet után rögtön Stanton Kieren Derek (képünkön) volt eredményes, amivel kettőre nőtt az előnyünk. Az 53. percben egy védelmi megingásunkat kihasználta a Gyál, de mielőtt nagyon belelkesedett volna ellenfelünk, Piller Bence eldöntötte a találkozót. Csapatunk biztosan a dobogón várja az új évet, de az Inárcs elmaradt meccsének eredményétől függ, hogy a második, vagy harmadik helyen.

Bővebben: U14: DOBOGÓN TELEL A CSAPAT

1510339
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
362282
0
362282
1148057
362282
0
1510339
Your IP: 54.225.38.2
2018-08-14 21:03:32
SZaboB2.jpg