U15

U14: DOBOGÓN TELEL A CSAPAT

U14-es együttesünk is lejátszotta őszi szezonjának utolsó találkozóját, ahol a sereghajtó Gyáli BKSE ellen sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk. Nem vártuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, hiszen a két meghatározó játékosunk Szabó Dávid és Nagy Benjamin is sérüléssel bajlódott, ráadásul legeredményesebb játékosunkat Gyenes Gergőt is igen korán le kellett cserélni emiatt. Szerencsére együttesünk van annyira egységes brigád, hogy ezeken túllépve is képes legyen a három pont megszerzésére. Az első húsz percben produkált jó teljesítményünknek köszönhetően Mislai Fruzsina góljával megszereztük a vezetést, majd a szünet után rögtön Stanton Kieren Derek (képünkön) volt eredményes, amivel kettőre nőtt az előnyünk. Az 53. percben egy védelmi megingásunkat kihasználta a Gyál, de mielőtt nagyon belelkesedett volna ellenfelünk, Piller Bence eldöntötte a találkozót. Csapatunk biztosan a dobogón várja az új évet, de az Inárcs elmaradt meccsének eredményétől függ, hogy a második, vagy harmadik helyen.

Bővebben: U14: DOBOGÓN TELEL A CSAPAT

U14: GYENES GERGŐ MESTERHÁRMASÁVAL NYERTÜNK

U14-es együttesünk nehezen talált fogást a szomszédos Ecser csapatán a szombaton megrendezett bajnoki mérkőzésen, igaz ehhez kellett visszafogott első félidei játékunk is. Szünet után viszont a legkisebbek, vagyis Gyenes Gergő, Kovács Bálint és Tóth Kristóf ellentmondást nem tűrő teljesítményének köszönhetően végül öt gólos győzelemet arattunk, melynek a jutalma a három ponton kívül a szülők által készített finom zsíros kenyér volt. Nyilas Levente a bajnokságban öt mérkőzés alatt immár harmadszor őrizte meg kapuját a góltól.

Bővebben: U14: GYENES GERGŐ MESTERHÁRMASÁVAL NYERTÜNK

U14: KILENCGÓLOS GYŐZELEM

Rakita Gábor vezette U14-es együttesünk egy újabb lehengerlő győzelmen van túl, ezúttal a sereghajtó Dánszentmiklóssal szemben. Dobogóra hajtó fiatal csapatunk egyre érettebb játékot mutat be, melyben a helyzetkihasználásunk is megfelelő. Mostani sikerünkből az MTK érdeklődését is felkeltő Mislai Fruzsina, az U13-ból feljátszó Kovács Bálint és Piller Bence 2-2 góllal, Kovács Máté és Szabó Dávid 1-1, míg az ellenfél egy öngóllal segítette csapatunkat.

Bővebben: U14: KILENCGÓLOS GYŐZELEM

U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

Rakita Gábor csapata a közvetlen rivális Inárcs vendégeként szenvedett vereséget. Sajnos több játékosunk is sérüléssel bajlódott. Volt, aki elment ugyan közülük, le is ültek a kispadra, de pályára lépni nem tudtak, így nem volt kellő átötőerő az együttesben.

Bővebben: U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

U14: SZÉP DIADAL SZÉP JÁTÉKKAL

U14-es csapatunk a Vasad visszalépése miatt három hét szünet után lépett pályára. Sokra hivatott kis együttesünk a végig remek iramban, szebbnél szebb támadásokat vezetve nagyarányú győzelmet aratott a Kakucs csapata felett.

Bővebben: U14: SZÉP DIADAL SZÉP JÁTÉKKAL

1330342
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
182285
0
182285
1148057
182285
0
1330342
Your IP: 54.80.1.73
2018-03-22 10:50:58
KaracsonyK2.jpg