U15

U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

Rakita Gábor csapata a közvetlen rivális Inárcs vendégeként szenvedett vereséget. Sajnos több játékosunk is sérüléssel bajlódott. Volt, aki elment ugyan közülük, le is ültek a kispadra, de pályára lépni nem tudtak, így nem volt kellő átötőerő az együttesben.

Bővebben: U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

U14: SZÉP DIADAL SZÉP JÁTÉKKAL

U14-es csapatunk a Vasad visszalépése miatt három hét szünet után lépett pályára. Sokra hivatott kis együttesünk a végig remek iramban, szebbnél szebb támadásokat vezetve nagyarányú győzelmet aratott a Kakucs csapata felett.

Bővebben: U14: SZÉP DIADAL SZÉP JÁTÉKKAL

BOZSIK TORNA 2017/2018: SÜLYSÁP

U11

Noha nagy esőt ígértek szombatra, végül mégis kegyes volt az időjárás fiatal focistáinkhoz Sülysápon. Először a legutóbb veretlenül végző U11-esek léptek pályára, akiknek ezúttal egyszer, az Úrival szemben ugyan alulmaradtak, de így is 24 alkalommal tudtak eredményesek ellenfeleikel szemben. Déltől az U13-asok játszottak, akik a három győzelem mellett egy döntetlennel és egy vereséggel zárták a napot.

U13

Bővebben: BOZSIK TORNA 2017/2018: SÜLYSÁP

U14: REMEK MECCSEN DÖNTETLEN

U14-es korosztályunk kezdte el legelőször a bajnokságot utánpótlás csapataink közül. Nyáron edzőváltáson áteső együttesünk - Bajor Tibort Rakita Gábor váltotta - 2-2-es döntetlen játszott a jó erőkből álló Lurkó FC Gyál csapatával. Játékosaink rengeteg passzal és rendkívül koncetrált játékkal rukkoltak elő. Ha egy kicsit jobban koncetráltak volna a kapu előtt a győzelmet is könnyedén megszerezhették volna.

A vezetést az 57. percben a Gyál szerezte meg Dörnyei révén. A 60. percben előbb Kovács Máté egy szép kényszerítő után egalizált, majd három percre rá Balogh Dominik egy szöglet után fejjel vette be a vendég kaput. Sajnos a vége előtt öt perccel egy kontrából egyenlítettek a Lurkók, de az eredmény így is elfogadható. Csapatunkban bemutatkozott rgy nagyon tehetséges hölgy is, Mislai Fruzsina személyében.

Bővebben: U14: REMEK MECCSEN DÖNTETLEN

U14: ROSSZABB GÓLKÜLÖNBSÉGÜNK MIATT MARADTUNK LE A DOBOGÓRÓL

U14-es csapatunk most sajnálhatja csak igazán, hogy véget ért a bajnokság, hiszen az utóbbi időben nagyon jó formát mutatva sorra érte el a szép eredményeket. Az elmúlt egy hétben három mérkőzés volt tervezve, amiből kettőt lejátszottunk, míg a most keddi, Úri elleni mérkőzés a nagy esőzés miatt elmaradt. Ellenük korábban már játszottunk volna, de a mostoha időjárás akkor is közbeszólt. Ismételt pótlás már nem lesz, a sereghajtó Úri azt már nem tudja vállalni, így a három pont, 3-0-ás gólkülönbséggel minket illet. Múlt héten kedden, ahhoz Csömörhöz látogattunk, akik több idősebb játékost is versenyeztettek, ezért a bajnokság végeztével pontjaikat levonták. Legutóbb 2-0-ás vereséget szenvedtünk, de bátor jó játékkal, ami egy idősebb csapat ellen győzelemmel ér fel. Vasárnap pedig igazi bravúrt értünk el, hiszen a bajnoki második helyezett Üllő ellen tudtunk 2-1-re nyerni Szabó Dávid és Tomka Olivér góljaival. A harmadik Tápióságot pontban így beértük, de miután rosszabb gólkülönbséggel rendelkezünk, így be kellett érnünk a negyedik hellyel. A gyerekek viszont minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a többi együtteshez képest fiatalabb csapatunk minden ellenféllel szemben javítani tudott, és a tavaszi szezon alapján a második lenne, így elvitathatatlan a fejlődés, ami Bajor Tibor és az erőnléti edzéseket tartó Rakita Gábor munkáját dicséri.

Bővebben: U14: ROSSZABB GÓLKÜLÖNBSÉGÜNK MIATT MARADTUNK LE A DOBOGÓRÓL

További cikkeink...

  1. U14: SZOROS MECCSEN DÖNTETLEN
1123983
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
895
1810
7372
1111542
23255
35894
1123983
Your IP: 54.225.20.73
2017-10-20 23:24:42
BartaD2016.jpg