U15

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégi kiemelkedő eredmények után, amikor minden utánpótlás korosztályunk nyert és összesen 41 gólt rúgott, gondolhattuk most jó ideig nem tudunk majd ennyire eredményes napokat produkálni. Nos, tévedtünk! Nemcsak, hogy újra nyert minden együttesünk, de mindössze egy gólon múlott, hogy mindhárom gárdánk kétszámjegyű különbséget jegyezzen. Ezen a hétvégén is sikerült 35 alkalommal mattolnunk ellenfeleink védelmét, nem beszélve még a felnőtt 5-0-ás sikeréről. Reméljük hatékony támadójátékunk a későbbiekben is kitart és a nehezebb ellenfelekkel szemben is eredményesek tudunk lenni!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen felnőtt együttesünk mellett mindhárom utánpótlás csapatunk is nyerni tudott, nem is akárhogy. Három korosztályunk összesen 41 gólt szerezve abszolválta az elmúlt két napot.

U19-es együttesünk Péteriben játszott presztízs mérkőzést, ahol a lelkesen játszó vendéglátónk szerezte meg az első gólt a találkozón. Szerencsére hamar jött részünkről az egyenlítés, ami után már az addig talán görcsösnek mondható játékunk feloldódott, a szünet után pedig már gólokban is megmutatkozott a mezőnyfölényünk. Szomszédvári rangadót játszott U15-ös korosztályunk, ahol az eddigi eredmények alapján szorosabb mérkőzésre volt kilátás, ám a végül 17 gólig meg sem állva hatalmas kiütést mértünk ellenfelünkre. Még ezt a teljesítményt is megfejelte U13-as gárdánk, amely végig nagy elánnal játszva huszonegyszer mattolta a Kőbánya védelmét és így gólkülönbségén jelentősen javítva a dobogó második helyére lépett elő.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

Játéka alapján nem érdemelt vereséget U15-ös csapatunk, végül mégis pont nélkül kellett elhagynia a játékteret. Az Üllő elleni mérkőzésen számtalan helyzetet kialakított együttesünk, de ellenfelünk kapuját csak egyszer tudtuk bevenni. A félidőben még vezettünk Vánkos Dénes góljának köszönhetően, ám a második játékrészben kizárólag egy gyors játékosára játszva labdáit, fordítani tudott a vendég csapat, míg mi sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Javítási lehetőség szombaton az Ecser csapata ellen.

Bővebben: U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U15maglod.jpg

Partnereink