Felnőtt

MAGYAR KUPA: EGY MÉRKŐZÉSRE VAGYUNK A FŐTÁBLÁTÓL

Ismét nem a legjobb előjelekkel vártuk a Szentendre elleni Magyar Kupa találkozót, hiszen volt, aki sérülés miatt nem tudott csapatunk rendelkezésére állni és voltak, akiknek még a szövetség nem tudta elkészíteni a játékengedélyét. Ettől függetlenül bizakodva vártuk a találkozót, hiszen eddig mind edzőmérkőzéseken, mind bajnokikon nyerni tudtunk a Szentendre ellen. Ezt a hazaiak is tudták, így biztos védekezésre építették a játékukat. 44 percig, Vincze László góljáig nem találtuk rést a pajzson, viszont onnantól kezdve nem volt kérdéses a továbbjutó csapat kiléte. Németh Zsolt és Poncok Csaba találatainak és a kiadós esőnek köszönhetően végül ázottan ugyan, de meggyőző különbséggel jutottunk tovább a selejtező harmadik fordulójába, ahol a Nagykőrösi Kinizsit fogadjuk. Ha sikerrel veszük az akadályt, akkor 2015 után újra a Magyar Kupa főtáblára kerülhetünk. Akkor az NB I-es Paks búcsúztatott minket az első fordulóban.

Bővebben: MAGYAR KUPA: EGY MÉRKŐZÉSRE VAGYUNK A FŐTÁBLÁTÓL

BAJNOKCSAPATBÓL ERŐSÍTETTÜNK, ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

Tegnap éjfélig lehetett könnyebb adminisztráció mellett játékosokat igazolni, így nem csoda, hogy az együttesek nagyrésze júliusra időzítette keretének megerősítését. Így tett csapatunk is és elmondható, hogy a vezetőség munkájának köszönhetően sikerült megerősítenünk a keretet.

Véglegessé vált a megyei első osztály őszi sorsolása is. Felnőtt csapatunk őszi mérkőzéseinek időpontjait lejjebb olvashatják.

Bővebben: BAJNOKCSAPATBÓL ERŐSÍTETTÜNK, ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

MAGYAR KUPA: KÖNNYEDÉN VETTÜK AZ ELSŐ AKADÁLYT

Noha könnyebb ellenfelet is el tudtunk volna képzelni a Magyar Kupa Pest megyei ágának nyitányán, ám végül így is nagyon magabiztosan jutottunk tovább a másodosztályból most feljutó, jó játékerőt képviselő Törtel ellen, vagyis sikerült a visszavágás a tavaszi kupafiaskóért.

A találkozónak jó alaphangot adott, hogy a két Richárd, Kőbányai és Németh góljainak köszönhetően már a hetedik percben két gól volt az előnyünk, amit nem csak, hogy  könnyedén őriztük, hanem a szünet után negyedórán belül újabb kettővel (Vincze László, Poncok Csaba) toldottunk meg. A Törtel mezőnyben többet mutatott, ám a kapu előtt, Ulviczki egy fejesét leszámítva, túl sok riadalmat nem okoztak. Nagy Csaba a néhány távoli próbálkozásukat magabiztosan védte, míg hátsó alakzatunk is becsülettel tette a dolgát. Játékunkba most az is belefért, hogy a hajrában néhány helyzetet elkönnyelműsködjünk. A bajnokságban bizonyára nehezebb dolgunk lesz, de kuparajtnak a mai találkozó tökéletes volt, legalábbis a számunkra.

Bővebben: MAGYAR KUPA: KÖNNYEDÉN VETTÜK AZ ELSŐ AKADÁLYT

JÚLIUS 27-ÉN MÁR KUPAMECCSET JÁTSZIK CSAPATUNK

fotó: pest.mlsz.hu

Noha a bajnoki rajtig még majdnem egy hónap hátravan, pénteken csapatunk mégis tétmérkőzésen lép pályára, ugyanis elrajtol Magyar Kupa Pest megyei ágának mezőnye. Ahogy tavaly, úgy idén sem lettünk erőnyerők, így már az első fordulóban meg kell mérettetni magunkat. A sorsolás szeszélye folytán azt a Törtelt kaptuk, amely tavasszal a Pest Megyei Kupából búcsúztatott minket. A friss megyei első osztályú tagsággal rendelkező ellenfelünket ezúttal hazai pályán fogadjuk.

Az is eldőlt, hogy a bajnokság első fordulójában (augusztus 18-19.) Nagykőrösre látogatunk, de miután az egyeztetések még zajlanak, a pontos dátum és időpont csak később várható. A megyei első osztály mezőnyében váratlan visszalépés nem történt. A előző bajnokság mezőnyéből feljutott a Taksony, kiesett a Dabas II., Sülysáp és a Szigetszentmiklós. Helyüket a harmadosztálytól elköszönő Vecsés és a feljutott Felsőpakony, Dunakeszi és Törtel csapatai veszik át.

Együttesünk eddig két edzőmérkőzést vívott. Az NB 3-as Dunaharasztitól 3-1-es vereséget szenvedtünk (góllövő Németh Zs.), míg a megyei első osztályú Szentendre csapatát 4-0-ra vertük meg (góllövő Németh R., Vasas A., Thurzó M., Kolozsvári L.). Most szombaton csapatunk a másodosztályú Bugyi vendégeként lép pályára, majd az Építők elleni szerdai edzőmérkőzés, a Törtel elleni találkozóra készülvén elmarad. Ha kiesünk a kupából, akkor augusztus 4-én BLSZ első osztályú Ikarus csapatához látogatunk.

Vezetésünk továbbra is igyekszik megerősíteni a keretetet, de konkrétumokról csak később tudunk beszámolni.

Bővebben: JÚLIUS 27-ÉN MÁR KUPAMECCSET JÁTSZIK CSAPATUNK

INDUL A FELKÉSZÜLÉS, SZOMBATON MÁR MECCS

Alig egy hónapnyi pihenő után csütörtökön már edzést vezényelt Nahóczky Attila vezetőedző a felnőtt csapat játékosai számára. Együttes tagjai heti három alkalommal fognak tréningezni, mellette több felkészülési mérkőzés is szerepel a programban. A legelső mindjárt most szombaton, az NB III-as Dunaharaszti ellen a Kertész Károly Stadionban. Valószínűsíthető, hogy a keretben lesznek majd változások is, de konkrétumokról csak később tudunk majd beszámolni.

Bővebben: INDUL A FELKÉSZÜLÉS, SZOMBATON MÁR MECCS

1510345
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
362288
0
362288
1148057
362288
0
1510345
Your IP: 54.225.38.2
2018-08-14 21:03:44
BaloghD2.jpg