Felnőtt

ÚJHARTYÁN - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

A második idegenbeli 2-1-es vereségét szenvedte el első csapatunk egy héten belül. Szerdán a Felsőpakony, vasárnap az Újhartyán gárdája ellen maradtunk pont nélkül. Pedig az utóbbi találkozót igen jól kezdtük, mind mezőnyben, mind a támadásokat tekintve többet mutattunk ellenfelünknél, Bujdosó Dániel révén a vezetést is megszereztük, majd az első félidő derekán két rossz ítélet döntően befolyásolta a találkozó végkimenetelét. A 34. percben egy jó színészi alakítás után szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat, amiből sikerült egyenlíteniük, ezután három perccel egy ellenünk elkövetett nyilvánvaló szabálytalanság során maradt néma a síp, ami után rendezetlen védelmünk újra kapitulálni kényszerült. A két eset után érthető volt a felháborodásunk, de mindezt nem a megfelelő hangnemben közölte két edzőnk a játékvezetővel, így Rakita Gábor és Budafai Gergő is piros lappal volt kénytelen távozni a kispadunktól. A közjátékot követően csapatunk már nem tudott olyan hőfokon égni mint előtte. Nyíltabbá vált a találkozó és bár lehetőségek már mindkét oldalon akadtak, újabb gól már nem született, így a hazaiak örülhettek a találkozó végén.

Bővebben: ÚJHARTYÁN - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

MAGLÓD-HELLOPARKS II. - KISALAG 6 - 1

Igaz a nyolcadik fordulóig kellett várnunk, de végre megszerezte első győzelmét tartalék együttesünk. A Kisalag elleni találkozón végre "kiszakadt a gólzsák" és hat gólt szerezve, magabiztos győzelmet arattak Balogh Sándor tanítványai. Érdekesség, hogy a vendég együttesben Teiner Gergő és Skultéty Dávid személyében két olyan maglódi labdarúgó is pályára lépett, akik évekig erősítették különböző korosztályos csapatainkat.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS II. - KISALAG 6 - 1

FELSŐPAKONY - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen maradt alul szerda este csapatunk az immár élen álló Felsőpakony vendégeként. Az első félidőben inkább csak a védekezésre koncentráltunk. Az első percben már ziccert hibáztak a hazaiak, de folyamatosan jöttünk vissza a mérkőzésbe, majd a szünet után nyíltabbá vált a találkozó. Egy öt percen belüli gólváltást követően a hazaiak egy szöglet után még egyszer eredményesek tudtak lenni, így végül, három megnyert találkozót követően pont nélkül maradt csapatunk. Vasárnap újabb nehéz erőpróba vár ránk, hiszen az Újhartyán gárdájához látogatunk.

Bővebben: FELSŐPAKONY - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

MAGLÓD-HELLOPARKS - HERNÁD 8 - 0

Visszafogott rajtot követően immár a harmadik találkozóját nyerte meg egymás után első csapatunk. A hernádi együttes ellen megvívott mérkőzésünkön végig lendületesen és gólratörően játszottunk, amely a végeredményen is megmutatkozik. Kellettek is az önbizalom növelő győzelmek, hiszen szerdán a második helyezett Felsőpakony, majd vasárnap a negyedik helyen álló Újhartyán vendégei leszünk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - HERNÁD 8 - 0

UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 1

Felázott pályánk miatt pályaválasztói jog cserével kerestük meg a Gyömrő csapatát, akik nagyon készségesen vállalták, hogy most ősszel ők rendezik meg a találkozót. Akár náluk, akár nálunk játszunk ellenfelünkkel, az még itt a negyedosztályban is rangadónak számít, még akkor is, ha jelenleg mi csak sereghajtók vagyunk, ellenfelünk pedig dobogón áll. A két csapat között helyezésbeli különbség vasárnap mégsem látszott, együttesünk bátran játszott és végül egy pontot haza tudott hozni a szomszéd településről.

Bővebben: UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 1

U7.jpg

Partnereink