Felnőtt

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

Végre kiszakadt a gólzsákunk és az újonc Szentendre ellen remek második félidőt produkálva magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő hajrájában egy szép támadás után, a múlt héten az U19-ben öt gólig jutó Kolozsvári László volt eredményes, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk. A második játékrészre még támadóbb szellemben léptünk pályára, ami egy óra elteltével aztán két perc alatt két gólt is hozott a számunkra. Az 59. percben egy bedobás után a csereként beálló Fischer Zsigmond (képünkön) vette be a vendég kaput, majd a 61. percben az ő szabadrúgását követően Albirt Mátyás csúsztatta a játékszert Özvegy hálójába. A 77. percben ismét Fischer volt a főszereplő, miután egy formás támadás után újra mattolni tudta a vendég védelmet és gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.

Négygólos győzelmünkkel egy öt meccses nyeretlen szériát zártunk le, amellyel rendkívül fontos három pontot tudtunk szerezni. Jövő héten egy újabb "hatpontos" találkozó vár ránk a Százhalombatta vendégeként.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

MAGLÓDI TC - BIATORBÁGY 1 - 1

Sajnos továbbra sem tudjuk átlépni saját árnyékunkat, vagyis hiába játszottunk újra mezőnyfölényben nyerni megint nem tudtunk. A mérkőzés több periódusában is odaszegeztünk ellenfelünket a kapuja elé, de ez gólokra váltani nem tudtuk. Eredményesek is csak szabadrúgásból tudtunk lenni Szirtesi Attila révén a 14. percben, de azt a kontratámadásokra építő vendégek még a szünet előtt, egy szép góllal egalizálni tudtak.

Folytatás jövő héten szombaton, újra hazai pályán a Szentendre ellen. Reméljük az a találkozó végre a mi sikerünket hozza!

Bővebben: MAGLÓDI TC - BIATORBÁGY 1 - 1

TAKSONY - MAGLÓDI TC 3 - 0

undefined

Szombaton a megyei I. osztály listavezetőjéhez, a Taksony SE-hez látogattunk, ahol nem sikerült bravúrt végrehajtanunk és háromgólos vereséget szenvedtünk. A találkozó gyakorlatilag 17 perc alatt eldőlt miután egy rossz hazaadást, majd egy szabadrúgást követően két gólos hátrányba került. A Gödöllő ellen sikerült felállnunk ebből a helyzetből, de a Taksony már más játékerőt képviselt. A második félidő elején ugyan akadt egy-egy lehetőség Poncok és Németh Richárd előtt is, ám miután ezek kimaradtak, gyakorlatilag a puskaporunkat is ellőttük. A 75. percben pedig, egy kontra után Méder Kőhalmit átemelve végleg eldöntötte a három pont sorsát!

Bővebben: TAKSONY - MAGLÓDI TC 3 - 0

MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 2 - 2

A Tápiószecső elleni botlás kiküszöbölésének reményével léptünk pályára Gödöllői SK csapata ellen. A hétközben sikeres Magyar Kupa mérkőzést vívó, az előző bajnokságban ezüstérmes együttes ellen a szokásosnak mondható forgatókönyvvel indult a találkozó. Ismét több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, de mint múlt héten, úgy most is kihagytuk a kecsegtető helyzeteket, az ellenfél pedig most is büntetett. Egy egy perces rövidzárlatnak köszönhetően a huszadik percben Pancsuka Tamás, majd egy minutummal később Nagy Tamás is eredményes tudott lenni, így mire felocsúdtunk már kétgólos hátrányban voltunk. Szerencsére a második gól után már nagyobb koncetrációval játszottunk, láthatóan nagyon akart is csapatunk, aminek a félidő előtt meg is lett az eredménye. Németh Richárd 22 méterről szerzett gólja a 39. percben már a szépítést jelentette. A szünet után, az 52. percben - az ebben a bajnokságban először lehetőséget kapó - Számpor Erik (képünkön) egyenlíteni is tudott, miután Poncok Csaba labdáját az ellenfél kapujába fejelte. A találkozó hátralévő részében is mi irányítottunk, igaz meccslabda mind a két oldalon akadt, de mivel ezek kimaradtak döntetlennel ért véget a találkozó. Ez az egy ponttal csapatunk teljesítménye továbbra is ötven százalékos és a középmezőny tagja a tabellán.

Bővebben: MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 2 - 2

TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC 1 - 0

Joggal bízhattunk a három pont megszerzésében Tápiószecsőn, hiszen az elmúlt időszakban kétszer is számunkra sikeres csatát vívtunk velük a kupákban. A mérkőzés most úgy indult, ahogy legutóbb, amikor a Pest Megyei Kupában találkoztunk, helyzetek sorát dolgoztuk ki, ám ami akkor bement, az most nem. Az első félidőben számtalan lehetőségünk akadt a gólszerzésre, amikben ziccerek is voltak, ám az elhibázhatatlant is sikerült elpuskáznunk, így magabiztos vezetés helyett gólnélküli döntetlennel vonulhattunk szünetre. Szinte törvényszerű volt, hogy a Tápiószecső pontatlanságunkat mebünteti, amit végül meg is tett. Az 51. percben egy lepattanó labda után Nagy Bence volt eredményes és előnyhöz jutott ellenfelünk. A belelkesülő hazaiak ellen már közel sem volt annyi lehetőségünk, mint az első játékrészben, így végül vesztesen kellett elhagynunk a pályát. A kecsegtető bajnoki rajt után most kicsit visszaestünk a tabellán, de reméljük hamar kilábalunk majd a hullámvölgyből!

Bővebben: TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC 1 - 0

1123944
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
856
1810
7333
1111542
23216
35894
1123944
Your IP: 54.225.20.73
2017-10-20 23:19:09
NemethZs2016.jpg