Felnőtt

MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 3

Nem véletlenül tartott Kopunovics edző, a sereghajtó, ezidáig nyeretlen Százhalombatta elleni találkozótól. A kötelező győzelmek sokszor a legnehezebbek, főleg ha ellenfél még kellően harcos is. Tegnap a 'batta az volt, és ez a vereségünket eredményezte. A 18. percben Borsos és Molnár góljaival már 2-0-ra vezettünk, majd elkényelmesedtünk. Tizenhét perc alatt egyenlített vendég csapat, és úgy belelkesedtek, hogy a 87. percben egy majdnem félpályáról szerzett góllal a győzelmet is megszerezték. Rendkívűl fájó pofon, de idejében jött. Télen az egyik legkevesebb mérkőzéssel fordultunk, mostanra viszont minden elmaradt találkozót pótoltunk és a legtöbbet játszók között vagyunk. A jelenlegi nyolcadik helyünk stabilnak tűnik. Egyaránt 13 pontra vagyunk a dobogótól és a kiesőzónától is, viszont az utóbbi régióban tanyázó csapatoknál három-négy mérkőzéssel is többet játszottunk, így hiába van vissza már csak hat mérkőzésünk, nem dőlhetünk hátra. Most hétvégén szabadnaposak vagyunk, majd jövő héten szombaton Pilisre látogatunk.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 3

DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 1 - 0

fotó: www.labdarugas.dmtk.hu

Szombaton bravúros pontszerzés reményében utazott el felnőtt csapatunk a listavezető Dunaharaszti együtteséhez. Bár jó ideig emberelőnyben játszottunk, lehetőségeink is akadtak, de végül nem sikerült meglepetést okoznunk, és egygólos vereséget szenvedtünk.

Bővebben: DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 1 - 0

MAGLÓDI TC - PILISI LK 3 - 0

Igen rég, egészen pontosan a tavaly október 17-én elmaradt, Pilis elleni bajnokiját pótolta felnőtt landarúgó csapatunk. Ellenfelünk a tabella alsó régiójában helyezkedik el, de igen masszív, jó csapat, amely évek óta meghatározó tagja a megyei elitnek. Jelenlegi 13. helyezésüket, annak is köszönhetik, hogy sok bajnokijuk elmaradt, illetve leginkább az élmezőny tagjaival találkoztak túlnyomó részben. Azt, hogy jó csapatuk van szerdán is bizonyították: Élvezetes találkozót vívtunk ellenük, ahol jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően tudtunk 3-0-ás győzelmet aratni. Persze az sem elhanyagolható tény, hogy több mint egy félidőt emberelőnyben játszottunk.

Öt vereségből álló szériánkat követően, immár négy mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre. Szombaton a jelenlegi éllovas Dunaharasztihoz látogatunk, majd jövőhét szerdán a három ponttal álló Százhalombatta együttesét fogadjuk a vecsési műfüves pályán.

Bővebben: MAGLÓDI TC - PILISI LK 3 - 0

MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 1 - 1

Felnőtt csapatunk nem tudta átmenteni Nagykáta ellen mutatott remek játékát a Felsőpakonnyal szemben, sőt az egyenlítés is csak az utolsó percekben jött össze, igaz negyven percet emberhátrányban játszottunk.

A találkozóra múlt heti kezdő futott ki, de Kőbányai sérülése miatt már a 18. percben cserélni kellett Goran Kopunovicsnak. Nem tudtunk fogást találni ellenfelünkön, majd a 28. percben Kálazi megszerezte a vezetést a vendég együttesnek. Szünet után nem sokkal meg is fogyatkoztunk, miután Németh Richárd második sárgáját követően mehetett zuhanyozni. A játékrész egészében mezőnyfölényben játszottunk - egy veszélyes támadása a Felsőpakonynak is akadt -, de Molnár Dániel révén csak a 88. percben tudtunk betalálni Simon kapujába. Győzni szerettünk volna, ám végül a döntetlennek is örülnünk kell.

Bővebben: MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 1 - 1

NAGYKÁTA - MAGLÓDI TC 0 - 5

Visszajött csapatunk a megyei első osztály küzdelmeibe! Öt vereség, majd egy döntetlen után kiütéses győzelmet arattunk az élmezőnyhöz tartozó, dobogós álmokat dédelgető Nagykáta együttese felett Tápiószentmártonban. A találkozónak külön pikantériát adott, hogy másfél héttel ezelőtt, a mi pályaválasztásunk mellett játszottunk és nyíltsisakos játék mellett 5-3-as vereséget szenvedtünk. Akkor igen tartalékos csapattal tudtunk kiállni, míg most - idén először - a lehető legerősebb összeállítással futottunk ki a pályára, úgy hogy a kispadunk is erősödött. A minőségi különbség a játékban is szembeötlő volt, mind védekezésben, mind az előre játékban nagyon hatékonyak voltunk, amit az 5-0-ás eredmény is bizonyít. Érdekesség, hogy három gólunk is jogos büntetőből született. Mondanunk sem kell mennyire kellett már ez a győzelem, aminek értékét az is növeli, hogy jó együttes ellen sikerült elérnünk. Reméljük, eredményes játékunkat sikerül a Felsőpakony ellen is átmenteni!

Bővebben: NAGYKÁTA - MAGLÓDI TC 0 - 5

3132598
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1984541
0
1984541
1148057
1984541
0
3132598
Your IP: 3.227.208.0
2021-04-19 11:54:07
NyilasL2.jpg