Felnőtt

A TERVEZETTNÉL KORÁBBAN INDUL A SZEZON

undefined

Megtartotta idei első foglalkozását Kopunovics Goran felnőtt csapatunk számára. Az eredetileg tervezettél egy kicsit korábban kezdtünk, hiszen a téli szünet alatt kiderült, hogy a sok elmaradt találkozó miatt már február első hétvégéjén indul a pontvadászat. Akkor Veresegyházon lépünk pályára, majd február 13-án szombaton a Csomád-Kisnémedi csapatát, az követő hétvégén, 20-án a Gödöllő együttesét fogadjuk majd -előreláthatólag- a gyömrői műfüvön. A felkészülésre tervezett nyolc mérkőzésből, az idő rövidsége miatt így csak az első három fog megvalósulni.

Egyelőre csak a kapus, Lipők Benjamin jelezte távozási szándékát, aki a Biatorbágy csapatához távozik, ahol édesapja, Lipők András lesz majd az edzője.

Bővebben: A TERVEZETTNÉL KORÁBBAN INDUL A SZEZON

DUNAVARSÁNY - MAGLÓDI TC 1 - 0

Az idei évad első idegenbeli vereségét szenvedte felnőtt csapatunk, amely a Dunavarsány otthonában kapott ki 1-0-ra. Három ponton kívül elveszítettük Borsos Gábort, akit egy felesleges fegyelmezetlenség miatt állított ki a játékvezető, valamint Németh Richárdot, aki ötödik sárga lapját gyűjtötte be, így nem játszhat jövő héten a Százhalombatta ellen.

Bővebben: DUNAVARSÁNY - MAGLÓDI TC 1 - 0

TÖKÖL - MAGLÓDI TC 1 - 2

Betegségek miatti kényszerszünet után újra pályára léphetett felnőtt együttesünk. Korábban mi voltunk rugalmasak, mikor a Nagykáta gárdájánál pozitív esetet találtak, majd múlt héten a Pilis korrekt hozzáállásának volt köszönhető, hogy nem kellett létszámhiányosan kiállnunk. A héten, egészen péntekig kérdéses volt, tudunk-e utazni Tökölre, de végül - sérülteket is nevezve - tudtuk vállalni a játékot, sőt Kalina, illetve Seregy góljaival nyerni is sikerült egy jó és masszív csapat otthonában. Együttesünk továbbra is veretlen vendégként ebben a bajnokságban.

Bővebben: TÖKÖL - MAGLÓDI TC 1 - 2

TÖRTEL - MAGLÓDI TC 0 - 2

Felnőtt csapatunk a bajnokság sereghajtójának otthonában, Törtelen vendégeskedett szombaton. Együttesünk végig irányította a mérkőzést, nagy fölényben játszott, termédek helyzetéből végül kettőt kihasználva megérdemelt győzelmet aratott.

Bővebben: TÖRTEL - MAGLÓDI TC 0 - 2

MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI 0 - 2

Azzal tudattal léphettünk pályára a Dunaharaszti ellen, hogy esetleges győzelmünkkel - kevesebb mérkőzésünk ellenére is - tarhatjuk a lépést az élmezőny csapataival. Igaz lehetőségeink megvoltak, kapufa és ziccerek is, ám gólokat Kozári és Vitányi révén csak a vendégek szereztek.

Bővebben: MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI 0 - 2

3018503
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1870446
0
1870446
1148057
1870446
0
3018503
Your IP: 54.208.73.179
2021-01-16 13:16:01
U17TTTT.jpg