Felnőtt

SZIGETSZENTMIKLÓS - MAGLÓDI TC 2 - 3

Győzelemmel kezdtük, győzelemmel zártuk a szezont, így szépen keretbe foglaltuk az őszt, még akkor is, ha közben igen hullámzó volt a teljesítményünk.

Utolsó idei bajnoki mérkőzésünkön, a nem is olyan rég még NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós vendégei voltunk és bár jelenleg nem túl acélos alakulat, kellemetlen ellenfél hírében állt. Szerencsére csapatunk kézben tartotta a mérkőzést, még úgy is, hogy a védelemben elkövetett hibák miatt két gólt is kaptunk. Góljainkat Budafai Gergő (2) és Fischer Zsigmond szerezték, míg az előkészítő szerepében kétszer Poncok Csaba, egyszer Albirt Mátyás tetszelgett. Ha a Gödöllő vasárnap nem veri meg a Nagykőröst hét, vagy több góllal, akkor nagy valószínűség szerint a nyolcadik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást, ami az előzetes célkitűzésnek megfelelő pozíció.

Bővebben: SZIGETSZENTMIKLÓS - MAGLÓDI TC 2 - 3

MAGLÓDI TC - DUNAVARSÁNY 0 - 1

http://maglodtc.hu/elsocsapat/NagyCs2016.jpgKapusunk, Nagy Csaba jubilált a Dunavarsány elleni bajnoki találkozónkon, de azt egy szép győzelemmel emlékezetessé tenni nem tudtuk.

Saját nevelésű játékosunk, első számú cerberusunk Nagy Csaba (képünkön) 300. bajnoki találkozóján ölthette magára a Maglódi TC szerelését szombat délután. Bár néhány alkalommal nem vele kezdődött csapatunk összeállítása, klubbunk egyik oszlopos tagjává nőtte ki magát, aki immár utánpótlás csapataink kapusainak felkészítéséért is felel. Mind a szurkolók, mind a csapat tagjai szerették volna, ha egy bajnoki diadal is párosul ehhez a jeles naphoz, ám gyatra helyzetkihasználásunk sajnos nem tette ezt lehetővé. Ismét, ebben a bajnokságban immár nem először játszottunk jobban, mint ellenfelünk, de lehetőségeink kimaradtak és a szokásos forgatókönyv szerint, riválisunk egy kontrából megnyerte a találkozót. Eddigi teljesítménynek köszönhetően még mindig stabilan a középmezőny tagjai vagyunk, de bosszantó, hogy egy ilyen mérkőzésen után újra bánkódnunk kell az elhullajtott pontok miatt.

Bővebben: MAGLÓDI TC - DUNAVARSÁNY 0 - 1

DABAS-GYÓN - MAGLÓDI TC 1 - 0

undefined

Csapatunk végig méltó ellenfele volt a bajnokaspiráns Dabas-Gyón FC-nek. Az amúgy sportszerű összecsapáson, a kapuk alig-alig forogtak veszélyben, gól is csak büntetőből született, ám azt sajnos nem mi rúgtuk.

Bővebben: DABAS-GYÓN - MAGLÓDI TC 1 - 0

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 4 - 1

undefined

Két veretlen, hazai pályán megvívott találkozót követően ismét idegenbe, Százhalombattára utaztunk, ahol a Taksonyi bajnokihoz hasonlóan újra háromgólos vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés elején kevesen fogadtak volna a hazaiak győzelmére, főleg ekkora különbséggel. A negyedik percben, egy bedobás után Fischer Zsigmond volt eredményes, majd két ziccert is kidolgozva abszolút favoritnak tűntünk, ám csak egy fertályórányit. Sajnos a 15. percben egy védelmi hibánkat kihasználva a rutinos Móra Krisztián szerzett gólt, amitől úgy belelkesedtek a hazaiak, hogy a találkozó hátralévő 75 percében meggyőző különbségű győzelemre tettek szert. Persze ezen időszak alatt voltak lehetőségeink egyenlítésre, szépítésre, de pocsék helyzetkihasználásunk és a védekezésben elkövetett hibáink  gyakorlatilag végzetesnek bizonyultak.

Bővebben: SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 4 - 1

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

Végre kiszakadt a gólzsákunk és az újonc Szentendre ellen remek második félidőt produkálva magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő hajrájában egy szép támadás után, a múlt héten az U19-ben öt gólig jutó Kolozsvári László volt eredményes, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk. A második játékrészre még támadóbb szellemben léptünk pályára, ami egy óra elteltével aztán két perc alatt két gólt is hozott a számunkra. Az 59. percben egy bedobás után a csereként beálló Fischer Zsigmond (képünkön) vette be a vendég kaput, majd a 61. percben az ő szabadrúgását követően Albirt Mátyás csúsztatta a játékszert Özvegy hálójába. A 77. percben ismét Fischer volt a főszereplő, miután egy formás támadás után újra mattolni tudta a vendég védelmet és gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.

Négygólos győzelmünkkel egy öt meccses nyeretlen szériát zártunk le, amellyel rendkívül fontos három pontot tudtunk szerezni. Jövő héten egy újabb "hatpontos" találkozó vár ránk a Százhalombatta vendégeként.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

1197921
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
49864
0
49864
1148057
49864
11655
1197921
Your IP: 54.82.81.154
2017-12-15 12:59:26
TothK2.jpg