Felnőtt

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISCSABA 5 - 2

Szombaton a Piliscsaba ellen pótolt bajnoki mérkőzéssel zártuk az idei bajnokság őszi szezonját. Nagyon fontos volt a három pont megszerzése, amit mondhatunk, hogy igen "kényelmes" játékkal meg is szereztünk. Az volt ember érzése, hogy csapatunk csak annyit adott ki magából, ami a biztos győzelemhez elegendő lehet, ráadásul a szerencsével sem álltunk hadilábon, gondolhattunk itt góljainkra és Schritt Martin első kifogott büntetőjére a 43. percben. Ha nem is a legjobb pozícióból, de mindössze három pont lemaradással várhatjuk a tavaszt, ami minden bizonnyal rengeteg izgalmat tartogat majd az élmezőny számára. A téli felkészülést követően folytatás február 11-én a Pest Megyei Kupában a megyei első osztályt vezető Dunaharaszti ellen.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISCSABA 5 - 2

CSO-KI - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 0

A Perbál után második "hatpontos" találkozóját is elveszítette felnőtt csapatunk. A különbség annyi, hogy az előző találkozón egy valóban jobb teljesítménnyel előrukkoló együttestől kaptunk, most viszont a mi gyenge, erélytelen produkciónk eredményezte vereségünket egy semmi különlegeset nem mutató ellenféllel szemben. Célunk a feljutás, de eddig úgy tűnik nem tudunk felnőni a feladathoz. A Perbál megint megtette azt a szívességet, hogy pontokat veszített, ha a Piliscsabát legyőzzük nem leszünk behozhatatlan hátrányban, de a tavasz folyamán akkor is sokkal-sokkal többet kell mutatnunk...

Bővebben: CSO-KI - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 0

MAGLÓD-HELLOPARKS - VÁCHARTYÁN 6 - 0

A Bagon elszenvedett egy gólos vereség után most szombaton mindenképpen javítani szeretett volna felnőtt csapatunk, de nem mehettünk biztosra, hiszen a harmadosztályból most felkerült váchartyáni együttes a Perbál ellen is pontot tudott rabolni. A folyamatos javuló formáját mutató együttes igazolta is jó hírét, hiszen a találkozón több formás akciót is vezetni tudtak, helyzeteket dolgoztak ki, ám gólokat szerencsére csak mi szereztünk. Az elsőre ugyan sokat, pontosan negyven percet kellett várni, de azt rögtön meg is toldottuk mégeggyel így két gól előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidőben már oldottabban játszottunk, sorban jöttek a góljaink is, végül magabiztos győzelmet arattunk, mely akkor érné a legtöbbet, ha jövő héten a CSO-KI, majd két hét múlva a Piliscsaba ellen is sikerülne a három pontot bezsebelnünk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VÁCHARTYÁN 6 - 0

BAG - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 2

Váratlan vereséget szenvedett felnőtt csapatunk vasárnap délután a Bag vendégeként. Nem az ellenfél játéka lepett meg minket, hanem a pálya minőségével nem tudtunk mit kezdeni, mely után több olyan hibát is vétettünk, ami végzetesnek bizonyult. Az első félidőben a kihagyott tizenegyesük ellenére is kétgólos előnyre tett szert a bagi együttes, majd a második félidőben Balló Harold révén sikerült szépíteni, de a hazaiak szinte egyből válaszolni tudtak, így a 82. percben szerzett Kolozsvári-gól már csak a szépítéshez volt elegendő.

Bővebben: BAG - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 2

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 9 - 0

Kilenc gólt szerezve vívta ki tizedik bajnoki győzelmét felnőtt csapatunk szombaton a Mogyoród FC ellenében. A gólok sorát Véglás Pál nyitotta, majd még hat játékosunk iratkozott fel a góllövők közé. Ellenfelünk sportszerű volt, tisztán játszott, próbálta felépíteni támadásait, megnehezíteni a dolgunk, de a mai napon osztálykülönbség volt a két csapat között, amit a nagy különbség is bizonyít.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 9 - 0

4048843
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2900786
0
2900786
1148057
2900786
0
4048843
Your IP: 44.192.52.167
2022-12-04 23:31:40
285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg