Felnőtt

NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 2 - 1

Ezer sebből vérző felnőtt csapatunk számára sokáig az is kérdéses volt megfelelő létszámban tudunk-e elutazni Kecskemétre a Nagykőrös elleni bajnoki találkozóra. Végül három cserejátékossal mindez sikerült, de védő poszton továbbra is szükségmegoldást kellett találnia Nahóczky Attilának. Az első félidőben két elfutásból kétgólos előnyre tett szert a "hazai" csapat, amiből egy gólt Poncok révén még a lefaragtunk, de tovább zárkózni a második félidőre feljavult játékkunkal sem tudtunk, így az őszihez hasonlóan most is 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Reményeink szerint a következő találkozónkra a most még betegek felépülnek. Az eltiltott Pápai Dániel is visszatérhet, illetve a Kourdakis Panaigotis játékengedélyének megérkezésére is van esély.

Bővebben: NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 2 - 1

MAGLÓDI TC - TÖKÖL VSK 3 - 4

http://maglodtc.hu/elsocsapat/NagyCs2016.jpgNem mindennapi körülmények között kapott ki felnőtt csapatunk a Tököl ellen megvívott szombati találkozón.

Sérülés, eltiltás, betegség, munkahelyi elfoglatságok és még meg nem érkezett külföldi játékengedélyek miatt mindössze három cserével állt fel soros bajnokijára együttesünk, ahol Nahóczky Attila vezetőedzőnek így nem sok variácós lehetősége akadt. Több poszton alternatív megoldást kellett választania, ráadásul csapatunk egyik legjobbját, Borsos Gábort a 30. percben le is kellett cserélnie sérülés miatt. Nem csoda tehát, hogy vendégeink a 40. percre két gólos előnyre tettek szert, igaz ebből Számpor Erik révén a szünetig egy gólt sikerült lefaragnunk. A második félidőben azonban, hatékonyabb támadójátékunknak köszönhetően sikerült fordítanunk. A 78. percében Budafai Gergő, majd két percre rá Hausner Emil talált be Balázs Levente kapujába. Sajnos nem sokáig örülhettünk, hiszen egy véleményes szabadrúgás után Boznánszky kiegyenlített, majd a 88. percben Kovács Attila góljával újra riválisunknál volt az előny, ami a mérkőzés végéig már nem is változott. Csak remélni tudjuk, hogy a következő hetekben rendezni tudjuk sorainkat és keretünk is kiegészül majd a jelenleg még hiányzó játékosokkal!

Bővebben: MAGLÓDI TC - TÖKÖL VSK 3 - 4

SÜLYSÁPI SE - MAGLÓDI TC 1 - 4

Vasárnap kezdetét vette a megyei első osztály tavaszi szezonja, ahol a sereghajtó Sülysáp vendégeként léptünk pályára a gyömrői műfüves pályán. Miután mi játszottunk a legkorábban a 16. fordulóban, nevünkhöz fűződik az idei év első Pest megyei bajnoki mérkőzés győzelme és Budafai Gergő (képünkön) személyéhez az idei év első bajnoki találata is, ami mindjárt kettő lett. Kiváló játékosunk tehát ott folytatta, ahol tavaly a Szigetszentmiklós ellen abbahagyta.

A találkozó elejétől kezdve kezdeményezőbben játszottunk, mint riválisunk, majd a vezetést is megszereztük a 28. percben. Vincze László baloldali elfutása után Budafai elé tálalt, aki belsővel a léc alá lőtt. A 39. percben ismét csapatkapitányunk volt eredményes, amikor egy kipattanó labdát lőtt a kapuba. A második félidő 52. percében egy sülysápi védelmi hiba után Poncok Csaba került helyzetbe, de a kapusba lőtte ziccerét. Szerencsére Kolozsvári Laci jó helyen állt és háromra növelte előnyünket a kipattanó után. A 85. percben szépített a Sülysáp miután egy rossz becsúszó szerelés után büntetőhöz jutott ellenfelünk, amit a kapus Bartos Gergely értékesített. Sajnos egy felelőlten tett miatt ekkor kiállították védőnket Pápai Dánielt is. A bekapott gólra rögtön, vagyis egy perc múltán válaszoltunk. Borsos Gábor beadását új szerzeményünk, Malik Gábor lőtte az ellenfél kapujába, ami után már nem változott az eredmény. Magabiztosan hoztuk a kötelező három pontot, jó alaphangot adva így a szezonnak.

Bővebben: SÜLYSÁPI SE - MAGLÓDI TC 1 - 4

FELKÉSZÜLÉS: ÚJABB GYŐZELEM

undefinedFelnőtt együttesünk szerdán, a BLSZ első osztály ötödik helyén álló Építők csapata ellen lépett pályára, ahol 5-3-as győzelmet aratott.

Bővebben: FELKÉSZÜLÉS: ÚJABB GYŐZELEM

FELKÉSZÜLÉS: HÉT GÓLLAL TERHELTÜK A SZENTENDRE HÁLÓJÁT

undefinedVasárnap a felkészülési időszak második edzőmérkőzését játszotta felnőtt csapatunk, amely a bajnoki rivális Szentendre vendégeként lépett pályára. A találkozó igen jól sikerült, hiszen most nem csak rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, hanem ezek nagyrészét ki is használtuk, így nem is csoda, hogy magabiztos győzelmet arattunk.

Bővebben: FELKÉSZÜLÉS: HÉT GÓLLAL TERHELTÜK A SZENTENDRE HÁLÓJÁT

1330302
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
182245
0
182245
1148057
182245
0
1330302
Your IP: 54.80.1.73
2018-03-22 10:39:09
KaracsonyK2.jpg