Felnőtt

VALKÓ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

Nem feltétlenül megérdemelt, de kibrusztolt győzelmet aratott a mai napon felnőtt együttesünk. A harmadik helyen álló Valkó elleni találkozónk ugyan kiérdemelte a rangadó jelzőt, de a mérkőzés minősége nem igazán volt magas színvonalú. A kis méretű játéktérrel és az egyenetlen talajjal igencsak meggyűlt a bajunk, a Valkó pedig hazai pályájához jobban alkalmazkodva sokszor teremtett veszélyes szituációt a kapunk előtt, köszönhetően annak, hogy mezőnyben nem mindig sikerült jó döntéseket hoznunk. A feszültség is tapintható volt a játékosok között, az első félidő közepén egy nagy tömegjelenet is kialakult a játéktéren. Nagy helyzetek maradtak kihasználatlanul mindkét oldalon, a hazaiak kétszer a felsőlécet, egyszer az oldalsó kapufát is eltalálták. Szerencsére a találkozó utolsó negyedében egyre jobban magunkra találtunk, többször veszélyeztettünk, a 80. percben aztán Sándli Márk szabadrúgása megtréfálta a hazai kapust, így a három pontot érő gólt nekünk sikerült megszereznünk. Továbbra is makulátlan mérleggel rendelkező csapatunk az első helyről várhatja jövő héten a Bag együttesét. Mindhárom utánpótlás csapatunk nyert a hétvégén, ha holnap az öregfiúk is behúzzák soros bajnokijukat, hibátlan játéknapokat zárhatunk.

Bővebben: VALKÓ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

CSÖMÖR - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 2

Nyílt sisakos, küzdelmes mérkőzésen sikerült nagyon fontos három pontot szereznünk Csömörön! Az első félidőben Kolozsvári László révén megszereztük ugyan a vezetést, de a hazaiak igen hamar egalizálni tudtak. Ivancsó Dávid találatával a második félidő elején újra előnyhöz jutottunk, amit már a mérkőzés végéig meg is őriztünk, pedig a hazaiak igen nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében. Sikerült tehát a visszavágnunk a Csömörnek kupabúcsúért és a tavaszi vereségért. Jövő vasárnap újabb igen nehéz feladat vár ránk, hiszen a közvetlen rivális Valkó együtteséhez látogatunk.

Bővebben: CSÖMÖR - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 2

KISTARCSA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 4

Kicsit ránk ijesztett a pont nélkül álló sereghajtó, Kistarcsa együttese, hiszen az első félidő után egy gólos hátrányban voltunk velük szemben. A második félidőben aztán Dallos László révén gyorsan jött az egyenlítés, majd még három góllal terheltük meg a hazaiak hálóját -köztük volt a sok sérült miatt reaktivált Balló Harold találata is - és végül megérdemelt győzelmet arattunk. Jövő héten azzal a Csömör együttesével találkozunk, amely nem oly' rég kiütött minket a Pest Vármegyei Kupából. Bízunk benne, hogy egy jó mérkőzésen revansot vehetünk!

Bővebben: KISTARCSA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 4

MAGLÓD-HELLOPARKS - DUNAKANYAR SE 2 - 1

Könnyed diadalok után mostanában a küzdeni tudásunknak köszönhetjük bajnoki győzelmeinket! A Mogyoród elleni idegenbeli találkozó után hazai pályán a Szentendre csapatát is a hajrában tudtuk legyűrni, ami egyrészt megsüvegelendő, másrészt viszont érezhetően komolyabb erőket mozgósítanak velünk szemben ellenfeleink, így persze nehezebbek lehetnek a hátralévő mérkőzéseink is. A három pont megszerzéséhez nagy segítségünkre volt Döme is, a szpíkerünk, aki nagyszerű hangulatot teremtett a lelátón! Sajnos most egy ideig nem élvezhetjük támogatását, hiszen csapatunk előtt három, igen nehéznek ígérkező idegenbeli találkozó áll. Reméljük eddigi makulátlan teljesítményünk továbbra is kitart!

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - DUNAKANYAR SE 2 - 1

PMK: KORAI KUPABÚCSÚ

undefined

A szezon első vereségét szenvedte el felnőtt együttesünk a Csömör elleni kupafordulóban. A legutóbbi bajnoki mérkőzéshez képest kilenc (!) helyen változtatott Rakita Gábor edző, hiszen betegségek, kisebb sérülések miatt jobbnak látta, ha nem kockáztatja játékosai egészségét, illetve volt, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott a kezdő csapat tagja lenni, így sok ifjúsági korú játékos bizonyíthatott. Természetesen nem örülünk kiesésnek, eleve úgy indultunk neki a találkozónak, hogy szeretnénk továbbjutni, de a mai napon a Csömör került ki győztesként, mi pedig innentől kezdve csak a bajnokságra koncentrálhatunk.

Bővebben: PMK: KORAI KUPABÚCSÚ

U17TTTT.jpg

Partnereink