Felnőtt

MAGLÓD-HELLOPARKS - VERESEGYHÁZ 4 - 4

Tökéletes leképzése volt egész szezonunknak a szombati, Veresegyház elleni találkozónk. A félidőben kétgólos hátrányban voltunk, majd a szünet utáni néhány nagyobb vendég helyzetet átvészelve, a 73. percben sikerült kiegyenlítenünk. Sokáig nem örülhettünk, hiszen egy felesleges szabálytalanságot követően újra a Veresegyháznál volt az előny. Nem adtuk fel és a 87., illetve a 88. percekben gólokat szerezve megfordítottuk a találkozót. A két gól lélektani előnyt is kellett volna, hogy jelentsen, de mi nem tudtunk belőle profitálni, így a 91. percben egy fejes megpecsételte a sorsunk. Egy újabb döntetlen, amit semmit nem ér. Nem tudtuk kihasználni, hogy a Budakalász kikapott Vecsésen. Pontszámban beértük őket, de a győzelmek száma számít, nem a döntetlenek... Utolsó fordulóban a Budakalász a nagyon mélyponton lévő Tökölt fogadja, míg mi az utolsó, már kiesett CSO-KI vendégei leszünk. Nagyon kicsi az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VERESEGYHÁZ 4 - 4

NAGYKÁTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0

undefined

Három veretlenül megvívott találkozó után, egy 87. percben esett, rendkívül szerencsétlen góllal maradtunk alul a Nagykáta vendégeként. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a hazai kapus nagyszerű napot fogott ki és bevehetetlen volt a hálója. A Budakalász nyert, így újra a többi csapat kezében a sorsunk.

Bővebben: NAGYKÁTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÖKÖL 3 - 1

A Budakalász elleni győzelemmel lekerültek a maglódi lábakról a sikertelenség béklyói és a Tököl ellen pótolt bajnoki mérkőzésen újra három pontnak örülhettünk. Ha az eredeti időpontban játszottunk volna nagy valószínűséggel a vendégek nyernek, hiszen ellenfelünk jó erőkből áll, nem véletlenül jutottak be az Amatőr Kupa döntőjébe, de jelenleg sikertelen szériában vannak, amiből szerencsénkre a mai napon sem tudtak kilábalni. Ma is voltak hibák a játékunkban, de sokkal jobban összpontosítottunk, szép gólokat szereztünk, így összességében rászolgáltunk a három pontra. Reméljük a lendületünk kitart a Nagykáta ellen is! 

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - TÖKÖL 3 - 1

MAGLÓD-HELLOPARKS - BUDAKALÁSZ 1 - 0

Egy hét híján féléve nyert utoljára bajnoki mérkőzést felnőtt együttesünk. Mondhatni az utolsó pillanatban, hiszen egy újabb vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna.

A rendkívül sok hibával tarkított, nem túl magas színvonalú mérkőzést a 21. percben, Seregy Tamás büntetőből szerzett találatával nyertük meg. Ha szerdán a Tököl ellen újabb sikert könyvelünk el, eggyel feljebb léphetünk a tabellán.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - BUDAKALÁSZ 1 - 0

UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 2

undefined

Az őszi összecsapáshoz hasonlóan most is izgalmasan alakult a szomszédvár rangadó. A Gyömrő két védelmi megingásunkat kihasználva kétszer is vezetni tudott. Horváth Péter a 40. percben fejjel volt eredményes, majd az 65. percben Pintér András lőtt egy visszapasszolt labdát a kapunkba. Mi mindkétszer fejjel egyenlítettünk. Az 55. percben Vékei Nándor, Horváth Richárd beadását bólintotta a hazai kapuba, majd a 92. percben Balló Harold, ívelt fejessel mattolta a hazai védelmet. Érdekesség, hogy októberben is a 92. percben alakult ki a végeredmény, akkor három, most egy pontot eredményezett.

Bővebben: UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 2

3732410
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2584353
0
2584353
1148057
2584353
0
3732410
Your IP: 34.231.247.88
2022-05-26 04:17:52
U15maglod.jpg