U11

U7: MÁSODIK HELY A XV. POKORNY EMLÉKTORNÁN

U7-es korosztályunk Hidegkútra, a XV. Pokorny József emléktornára volt hivatalos ezen a hétvégén. Két csapattal neveztünk a tizenkét gárdát felvonultató eseményre, ahol a Maglód Kékre keresztelt együttesünk hat mérkőzését is megnyerve egészen a döntőig menetelt, ahol a Mészöly Focisuli csapatával szemben ugyan alulmaradtunk, de így is rendkívül szépen csillogó ezüstérem került a nyakakba. Sárga csapatunk is szépen helytállt, de ők csere nélkül felállva, sajnos nem tudtak továbbjutni a csoportküzdelmekből. A tornán kiváló játékáért külön elismerésben részesült Balló Dominik.  

Bővebben: U7: MÁSODIK HELY A XV. POKORNY EMLÉKTORNÁN  

U7: ESEMÉNYDÚS SZEZONZÁRÁS (2)

Legkisebb, vagyis U7-es korosztályunk elmúlt hétvégéi igen eseménydúsra sikeredtek. Míg a szezon közben a Bozsik egyesületi, valamint intézményi programjait látogatták, májusban és júniusban már nehezebb megmérettetéseken kellett bizonyítaniuk. Előbb az MTK által szervezett Gólszóró Kupán, majd a gödöllői Juniális Kupán, a Telkiben megrendezett Tanévzáró Fesztiválon és végül Pécel egy nyolccsapatos tornán vendégeskedtek. Mindezek mellett az MTK és Astra együtteseit két tehetséges kislánnyal, Cseh-Lázár Leilával és György Virág Napsugárral (lenti képen) erősítették. Virág az MTK színeiben két tornán is gólkirályi címet szerzett a tornagyőzelem mellé.

Bővebben: U7: ESEMÉNYDÚS SZEZONZÁRÁS (2)

RAGYOGÓ EREDMÉNYEKET SZÁLLÍTOTT AZ U9

Baranyai Pál vezette U9-es csapatunk két nívós tornán is szerepelt az elmúlt hetekben. A Galga Kupán a harmadik, míg Balatonlellén 24 csapatból a 8. helyen végeztünk. Mindkét tornán a Mészöly Focisuli tört borsot az orrunk alá. Galgagyörkön a döntőbe jutásért, Lellén a csoportban, majd a helyosztókon is kikaptunk tőlük. A többi mérkőzésen a jó játékunkhoz eredményesség is társult, nálunk nagyobb települések együttesei ellen is magabiztos győzelmeket arattunk. Nagy gratuláció a csapatnak és edzőjüknek!

Bővebben: RAGYOGÓ EREDMÉNYEKET SZÁLLÍTOTT AZ U9

TORNÁT NYERT AZ U9

U9-es együttesünk Gyálra, egy mini tornára volt hivatalos április elején. Baranyai Pál vezette csapatunk ellentmondást nem tűrő játékkal rukkolt elő és minden ellenfelét legyőzve megnyerte a viadalt.

Bővebben: TORNÁT NYERT AZ U9

U11: ERŐS ELLENFELEK ELLEN A KÖZÉPMEZŐNYBEN VÉGEZTÜNK GÖDÖLLŐN

Erős mezőnyt felvonultató tornával indította szezonját U11-es csapatunk. A gödöllői Tanévindító Fesztiválon képviseltette magát többek közt a Bp. Honvéd, az UTE, az MTK is. Borsos Gábor játékosai szépen helytálltak és végül a 15 csapat közül a 9. helyen végeztek.

Bővebben: U11: ERŐS ELLENFELEK ELLEN A KÖZÉPMEZŐNYBEN VÉGEZTÜNK GÖDÖLLŐN

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink