U11

U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

Játékosaink balról-jobbra: Luca Dávid, Jáger Ádám, Vágó Zsombor, Ferencz Tamás, Nagy András, Szigeti Vince, Nagy Kornél, Molnár Kristóf

Legkisebb korosztályunk - a tavalyi évhez hasonlóan -  újra a gödöllői Juniális Kupán zárta a szezont. A 24 együttest felvonultató rendezvényre két együttesünket neveztük, hogy a gyerekek minél többet, minél kevesebb állásidővel játszhassanak. Noha igyekeztek egyforma "erősségű" együtteseket kialakítani az edzők, az eredményekben mindez nem mutatkozott meg, hiszen a sárga csapatunk némileg jobb napot fogott ki, mint a kék. Előbbi a 10., utóbbi a 22. helyen végzett, ami csak formális, hiszen a végeredmény ebben a korosztályban még teljesen másodlagos, így minden résztvevő győztesnek érezhette magát és aranyérmet is kapott.

Bővebben: U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

U7: RAGYOGÓ TELJESÍTMÉNY A TAVASZ KUPÁN

U7-es együttesünk a nagykátai Tavasz Kupán szerepelt vasárnap. Kis csapatunk nagyon felkészülten játszott, ügyesen megoldásokkal rukkolt elő, 34 gólt szerzett, és ennek köszönhetően veretlenül zárta a napot. Az eredményhirdetés alkalmával - ahol játékosaink aranyérmet, kupát, csokinyuszit is kaptak - az is kiderült, hogy csapatunk legjobb játékosának Ferencz Tamást választották meg.

Bővebben: U7: RAGYOGÓ TELJESÍTMÉNY A TAVASZ KUPÁN

A GALGAGYÖRK KUPÁN VENDÉGESKEDETT U7 ÉS AZ U9

U9-es csapat: felül: Molnár Léna, Francenzovics Dávid, Szigeti Bence, Gyurina Márton, Gyüre Márk, alul: Vertetics Ákos, Hanisch-Béky Noel, Török Zsombor, Forgó Botond

Graasroots korosztályos csapataink, vagyis az U7 és az U9 a Kartalon megrendezett Galgagyörk Kupán vett részt az elmúlt hétvégén. Idősebb korosztályunk egy felkészülési tornán már részt vett az elmúlt héten, ám az ott nyújtott kiemelkedő teljesítményét most nem tudta megismételni. Filácz Imre csapata szeretett volna kombinatívan játszani, ám a csúszos talaj miatt a megszokottnál lényegesen több hibával játszottak a gyerekek. A legkisebbek, vagyis a 2012-2013-asok számára ez volt az első torna, amin megmérethették magukat. A torna elején még érezhető volt a megilletődöttség, majd a rájátszás alatt már sokkal magabiztosabb játékot nyújtottak és rengeteg gólt szereztek. Mindkét csapatunk a torna középmezőnyében végzett.

U7-es csapat (balról-jobbra): Nagy András, Parászka Bence, Szigeti Vince, Vágó Zsombor, Nagy Kornél

Bővebben: A GALGAGYÖRK KUPÁN VENDÉGESKEDETT U7 ÉS AZ U9

FUTSAL7VÉGE: CSAK AZ U13 TUDOTT NYERNI

A Pest Megyei Futsal7vége idei kiírásában az Borsos Gábor vezette U11 és a Baranyai Pál által trenírozott korosztályaink kerültek benevezésre. Utóbbi csapatunk már rendelkezik futsal  tapasztalatokkal, így nem is csoda, hogy kiélezetebb találkozókat vívott, mint a szakággal csak ismerkedő kisebb együttesünk. Sok játéknap áll még a srácok előtt, így bőven lesz még lehetőség javításra.

Bővebben: FUTSAL7VÉGE: CSAK AZ U13 TUDOTT NYERNI

U7: 5. HELY A TAVASZ KUPÁN

A képen balról-jobbra: Szabadi Bálint, Gyurina Márton, Hanisch-Béky Noel, Francenzovics Dávid, Kozma Csenge, Szilágyi Szabolcs, Csontos Ferenc és Tóth Regő. Edzőjük: Lévai Csaba

U7-es korosztályunk Nagykátán a Tavasz-Kupán vendégszerepelt. A jó hangulatú rendezvény picit döcögősen indult a számunkra, de végül sikerült az 5. helyet megszereznünk. A gyerekek egyre szebb játékkal bizonyították, hogy töretlen a fejlődésük. A tornán kiemelkedő teljesítményéért különdíjat kapott Kozma Csenge, aki két góllal is letette névjegyét.

Bővebben: U7: 5. HELY A TAVASZ KUPÁN

1996316
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
848259
0
848259
1148057
848259
0
1996316
Your IP: 3.88.220.93
2019-06-20 09:47:47
SZaboB2.jpg