hírek

SZOMBATON BAJNOKI RAJT - érkezők és távozók

Befejeződött felnőtt csapatunk felkészülése a tavaszi rajtra. Együttesünk négy edzőmérkőzést vívott, amiből egy vereség mellett háromszor döntetlenre végzett.

A klubvezetés az együttes megerősítésén dolgozott, de miután a téli időszakban csak költségtérítés fejében válthatnak egyesületet a játékosok, nem minden esetben jártunk sikerrel. 

Bővebben: SZOMBATON BAJNOKI RAJT - érkezők és távozók

FUTSAL U18: ZSINÓRBAN A HETEDIK GYŐZELMÜNKET ARATTUK

Ifjúsági csapatunk újabb értékes győzelmet aratott, ezúttal a bajnoki álmokat szövögető, felnőtt nagypályás bajnokságban edződő Nyírbátor játékosai ellen. Ha hétvégén az UTE gárdája ellen is sikerül a bravúr, reális esélyünk lehet a dobogóra is.

Bővebben: FUTSAL U18: ZSINÓRBAN A HETEDIK GYŐZELMÜNKET ARATTUK

FUTSAL: VERESÉGGEL ZÁRTUK AZ ALAPSZAKASZT

Noha az utolsó fordulókban mindössze egy győzelmet arattunk - igaz, azt a lehető legjobbkor - csapatunk újoncként kvalifikálta magát az NB II-es futsal bajnokság felsőházi rájátszásába. A zárómérkőzés számunkra már nem sok téttel bírt, míg a vendég Tihany a csodában bízva igyekezett minél jobb eredményt elérni. Össze is jött a számukra a győzelem, de rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően, ők végül csak az alsóházban folytathatják. A célkitűzést teljesítettük! Innentől jöhet a felszabadult örömjáték a rájátszásban, persze nem lennénk szomorúak, ha végén érem kerülne a nyakunkba.

Bővebben: FUTSAL: VERESÉGGEL ZÁRTUK AZ ALAPSZAKASZT

DARTS: INDUL A SZEZON

Idén ismét Budapest II. osztályba nevezett csapatunk, ahol most pénteken kezdődnek a csoportmérkőzések.

 
 

 

Bővebben: DARTS: INDUL A SZEZON

FUTSAL NB II: SORSDÖNTŐ GYŐZELEM

Három sikertelül megvívott bajnoki találkozók után a legjobbkor, a közvetlen rivális Nagykanizsa otthonában sikerült rendkívül értékes pontokat szereznie Németh Gusztáv együttesének. Győzelmünk eredményeképpen mi is bebiztosítottuk helyünket a felsőházban. Sikerünk értékét növeli, hogy meghatározó játékosok, vagyis Rábold Richárd, Poncok Csaba, Horváth Richárd, Seregy Tamás és Gál József hiányában is képesek voltunk magabiztos játékra. Nyerőembernek most Simon Zsolt bizonyult, aki egymaga négy góllal terhelte a hazaiak kapuját. Hat találatunkkal egyébként az U18-as együttesünk után a felnőtt gárda is száz rúgott gól fölé ért.

Bővebben: FUTSAL NB II: SORSDÖNTŐ GYŐZELEM

1775230
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
627173
0
627173
1148057
627173
0
1775230
Your IP: 54.146.227.92
2019-02-23 14:06:10
SzaboD2.jpg