hírek

FUTSAL NB1: MFA - MAG-LOG 2 - 6

Hosszú idő után újra bajnoki győzelemnek örülhetett felnőtt futsal csapatunk. A bennmaradásért folytatott harcban ugyan már nem segítség ez a mostani diadal, viszont megmutatja, hogy együttesünk többre hivatott, mint az eddigi eredményei mutatják. Talán mindez kellő lendületet adhat az utolsó, Újpest elleni bajnoki mérkőzésünkhöz és a május 11-én rendezendő Futsal Magyar Kupa négyesdöntő küzdelmeihez!

Bővebben: FUTSAL NB1: MFA - MAG-LOG 2 - 6

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Sikerrel kezdte felsőházi szereplését U19-es csapatunk, amely a Pilisvörösvár vendégeként tudott diadalmaskodni. Balogh Sándor együttese 3-0-ra is vezetni tudott, viszont a jól hajrázó hazaiak az utolsó percekben kétszer is betaláltak a kapunkba, így egy gólra zárkóztak a találkozó végére. Gyors találatával ráijesztett U15-ös korosztályunkra a sereghajtó Dabas-Gyón alakulata, de csapatunk hamar megfordította találkozó állását. A félidő után ugyan egalizált ellenfelünk, de azonnal érkező válaszunkra már nem tudtak reagálni, így csapatunk nyert és a harmadik helyen áll a táblázaton. U13-as együttesünk továbbra is csak keresi őszi önmagát. A Kiskunlacháza elleni idegenbeli mérkőzésen nem az elvárható szinten játszott együttesünk, melynek köszönhetően sajnos 4-1-es vereséget szenvedtünk.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

Miután sok reményünk már nem volt a bajnoki küzdelmeket tekintve, együttesünk pécsi veresége talán kevésbé meglepő. Mintha nem lenne elég bajunk, még a sárga lapok is villogtak a szemünk előtt, még nagyobb frusztrációt okozva csapatunknak. Rövidesen vége a szezonnak, amit jó lenne emelt fővel befejezni!

Bővebben: FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

BAGI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5

Három hazai mérkőzés után kellett újra idegenben pályára lépnünk, ráadásul egy olyan helyen, ahol nem mindenki szeretne... A facebookon egy olyan fotót posztoltunk, amin a fű hiányzik egy-két helyen, de az igazság az, hogy ez volt a pálya összes hibája. A játéktér nagyon nagy része igen jó állapotban volt, ami kedvezett a folyamatos játéknak. Nagy kedvvel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, szemre is tetszetős támadásokat vezettünk, ahol ugyan az utolsó passzokba, bejezésekbe többször hiba csúszott, de így is megérdemelt két gólos vezetéshez jutottunk a szünetre. A második félidő első felében nem tudtunk abban ritmusban játszani, mint a pihenő előtt abbahagytuk, de miután a csere nélkül kiálló Bag sem tudott frissíteni, szép lassan újra rátaláltunk a helyes útra. Nahóczky Balázs megrúgta a harmadik gólunkat, majd Balló Harold fejjel és lábbal is bevette a hazaiak kapuját, így -csakúgy, mint ősszel- újra 5-0-ás győzelmet arattunk a piros-fehérek felett. (Utolsó gólunk szerzője vasárnap este még pontatlanul szerepel a hivatalos jegyzőkönyvben.)

Győzelmünk ellenére továbbra is négy pont a hátrányunk, amiből jövő szombaton hármat lefaraghatnánk, ha sikerülne a jelenleg éllovas Pomáz együttesét megvernünk. Minden más eredmény ellenfelünknek lenne jó, így nagyon bízunk benne sokan biztatnak majd minket, és továbbra nyílttá tudjuk tenni a bajnoki aranyéremért való küzdelmet!

Bővebben: BAGI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a veretlenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

U212015.jpg

Partnereink