hírek

HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

undefinedFelnőtt csapatunk közvetlen riválisunkhoz a múlt héten, Biatorbágyon hatgólos vereséget szenvedő Százhalombattához látogat. Ellenfelünk, hozzánk hasonlóan jól kezdte a bajnokságot, ám az elmúlt öt fordulóban csak egy pontot tudott szerezni, igaz azt az éllovas Taksonnyal szemben.

U19-es együttesünk a sereghajtó Hévízgyörköt fogadja szombaton. Vasárnap az U16 a jó erőkből álló Taksonnyal ellenében kell, hogy felvegye a kesztyűt, míg az U11 és U13 Üllőn szerepel majd Bozsik tornán. Kedden öregfiúk csapatunk a Gyömrő ellen elszenvedett vereséget követően az Isaszegen próbál javítani. A rosszabb gólkülönbségének következtében második helyen álló futsal csapatunk ugyancsak kedden a középmezőnyben tanyázó Érd csapatát látja vendégül Gyömrőn.

Bővebben: HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

U19: NEM TUDTUK BEFEJEZNI A TÁMADÁSAINKAT

U19-es együttesünk nem tudta megismételni, múlt heti gólerős játékát, igaz most nem is kaptunk segítséget felnőtt csapatunktól!

A Bag elleni találkozón több lehetőségünk is akadt, ám azokat egy kivételével nem tudtuk befejezni, míg ellenfelünk sorban szerezte góljait, így végül négygólos vereséget szenvedtünk.

Bővebben: U19: NEM TUDTUK BEFEJEZNI A TÁMADÁSAINKAT

U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

Rakita Gábor csapata a közvetlen rivális Inárcs vendégeként szenvedett vereséget. Sajnos több játékosunk is sérüléssel bajlódott. Volt, aki elment ugyan közülük, le is ültek a kispadra, de pályára lépni nem tudtak, így nem volt kellő átötőerő az együttesben.

Bővebben: U14: VERESÉG TARTALÉKOS CSAPATTAL

FUTSAL: ÉLRE ÁLLT CSAPATUNK

Nem mindennapi rangadót nyert meg futsal csapatunk a Kartal vendégeként. A táblázatot múlt hétig vezető, igen népszerű helyi csapat ellen, az első félidőben ugyan még döntetlenre állt az összecsapás, de szünet után Rábold és Hollauer vezetésével tetemes előnyre tettünk szert. A találkozó végén még az is belefért, hogy kicsit kiengedjünk, így az utolsó három percben kapott négy gól se veszélyeztette a győzelmünket. Együttesünk a megszerzett három pont birtokában átvette a vezetést a tabellán.  

Bővebben: FUTSAL: ÉLRE ÁLLT CSAPATUNK

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

Végre kiszakadt a gólzsákunk és az újonc Szentendre ellen remek második félidőt produkálva magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő hajrájában egy szép támadás után, a múlt héten az U19-ben öt gólig jutó Kolozsvári László volt eredményes, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk. A második játékrészre még támadóbb szellemben léptünk pályára, ami egy óra elteltével aztán két perc alatt két gólt is hozott a számunkra. Az 59. percben egy bedobás után a csereként beálló Fischer Zsigmond (képünkön) vette be a vendég kaput, majd a 61. percben az ő szabadrúgását követően Albirt Mátyás csúsztatta a játékszert Özvegy hálójába. A 77. percben ismét Fischer volt a főszereplő, miután egy formás támadás után újra mattolni tudta a vendég védelmet és gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.

Négygólos győzelmünkkel egy öt meccses nyeretlen szériát zártunk le, amellyel rendkívül fontos három pontot tudtunk szerezni. Jövő héten egy újabb "hatpontos" találkozó vár ránk a Százhalombatta vendégeként.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

1123945
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
857
1810
7334
1111542
23217
35894
1123945
Your IP: 54.225.20.73
2017-10-20 23:19:19
SzaboD2.jpg