hírek

ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

Baranyai Pál vezette U16-os csapatunk is felért a csúcsra az idei bajnokságban. 107 gólt termeltek 10 mérkőzésen, aminek köszönhetően jobb gólkülönbséggel tudták megelőzni a mezőnyből ugyancsak kiemelkedő Vecsés gárdáját. A góllövő lista első három helyén is maglódi játékosok végeztek. Kovács Bálint 28, Pápa Richárd 20, Lengyel Róbert 17 góllal. Az érmeket és a kupát kedden délután vehették át a játékosok.

Bővebben: ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

BAJNOK LETT AZ U13

U13-as korosztályunk ősszel az alapszakaszt a második helyen zárta, amely után igen erős csoportba került Sándli Márk legénysége a második szakaszban. Végül a tavaszt az öt osztály közül a harmadikban kezdhette meg, ahol csapatunk rajt-cél győzelmet aratott, tíz mérkőzéséből hetet megnyerve, jelenleg (egy mérkőzés még hátra van) hat pont előnnyel zárta a szezont. Ráadásul Vánkos Dénes 14 góljával a bajnokság második legeredményesebb labdarúgója lett, aki az egész szezont nézve 22 találatig jutott. Gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek a kiváló teljesítményhez, nagyon büszkék vagyunk rájuk és az elért szép helyezésükre!

Akik a bajnoki címet kiharcolták: Balogh Milán, Gyüre Márk, Herendi Bátor, Korcsok Kenéz, Kovács Kende, Kovács Levente, Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Ede, Molnár Csongor, Németh Levente, Ochtinszki Tamás, Szénási Botond, Teplán Ákos, Vánkos Dénes, Vertetics Ákos, Valló Patrik (ősszel), Sándli Márk (edző) és a szülők, aki minden mérkőzésen buzdították a csapatot!

Bővebben: BAJNOK LETT AZ U13

U19: KÉT VERESÉG UTÁN ELÚSZOTT A DOBOGÓ

Az egész szezon nagy részében kiválóan, sokszor bravúros játékot és eredményeket szállító U19-es együttesünk úgy tűnik a bajnoki hajrában került hullámvölgybe. Sokáig versenyben voltak a legjobb helyezésekért a megyei elitben, de végül több riválisunk is fölénk kerekedett. 82 csapatból a legjobb hét között csak a bajnoki szezon végén lecsúszni a dobogóról egyáltalán nem rossz teljesítmény. Azt viszont nagyon megtanultuk: a hazai pálya előnyét nem fogjuk feladni ...

Bővebben: U19: KÉT VERESÉG UTÁN ELÚSZOTT A DOBOGÓ

GYŐZELEMMEL BÚCSÚZTUNK A MEGYEI ELSŐ OSZTÁLYTÓL

undefined

Az elmúlt időszak meghozta az áttörést felnőtt labdarúgó csapatunk életében, hiszen háromszor is győzni tudtunk, ám későinek bizonyult a feltámadás. Noha pontszámban beértük az előttünk álló Budakalász együttesét, de kevesebb győzelmünk van, így mi szorultunk a (Dabas-Gyón kiesése miatt) biztos kieső pozíciót jelentő 15. helyre. Természetesen keserűséggel tölt el minket a tény, hogy búcsúzunk, de a szezon egészét nézve kijelenhetjük: rendkívül pechesek voltunk. A 11 döntetlen nagyon sok, jobban jártunk volna, ha ez 4 győzelem és 7 vereség. Összességében csak egy ponttal szereztünk kevesebbet, mint ősszel, mégis hárommal rosszabb helyre csúsztunk. Az utolsó előtti fordulóban, Nagykátán végig támadtuk a meccset, de a 87. percben egy potyagóllal maradtunk alul. A Veresegyház ellen, 0-2-ről, fordítottunk 4-3-ra a 88. percben, majd a 91. percben kiegyenlített az ellenfél, ami mint kiderült a megye egyes tagságunkba került.

Bővebben: GYŐZELEMMEL BÚCSÚZTUNK A MEGYEI ELSŐ OSZTÁLYTÓL

U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

Ragyogó tavaszt tudhat magának U13-as együttesünk, de ahogy a többi korosztályban, úgy nekik sem sikerült sikerrel venni az elmúlt fordulót. Az U16-os együtteshez hasonlóan ők is az első vereség miatt búslakodhatnak, igaz mindkét együttesünk vezeti a tabellát, ám apadt az előny. Sándli Márk tanítványai eddig mindössze egyszer veszítettek pontot, éppen a Kőbánya ellen, igaz akkor legalább a döntetlent összejött. Most is rengeteg lehetőségünk akadt, de a legnagyobb helyzeteink is kimaradtak, míg ellenfelünknek elég volt egy gólocska a 3 pont megszerzéséhez.

Bővebben: U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

3782332
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2634275
0
2634275
1148057
2634275
0
3782332
Your IP: 3.238.24.209
2022-06-28 14:27:32
U15maglod.jpg