hírek

FUTSAL NB1: NYÍRBÁTOR - MAG-LOG 8 - 5

Alig több mint egy hónap elteltével újra Nyírbátorba látogattunk, ahol az előző mérkőzésünk alapján bizakodhattunk is a jó eredmény elérésében. A találkozó viszont nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Már a mérkőzés helyszínére való megérkezés is problémás volt, majd az összecsapás első percei is felértek egy mélyütéssel, hiszen öt perc alatt három gólos hátrányba kerültünk. Bár a második félidő elején egy gólra zárkóztunk és nagyobb összpontosítással talán még az egyenlítés is összejöhetett volna, de a nálunk érezhetően jobb lelkiállapotban lévő Nyírbátor újra visszaszerezte a mérkőzés elején összeszedett előnyét és három gólos győzelmet aratott felettünk.

Bővebben: FUTSAL NB1: NYÍRBÁTOR - MAG-LOG 8 - 5

FUTSAL NB1: MAG-LOG - ARAMIS 2 - 3

Nagyon bíztunk benne, hogy a rájátszás kezdetén egy sikeresebb szériába kezdhetünk bele, de egyelőre nem tudunk kiszakadni a bajnokságban mutatott sikertelenségünkből. A helyzetek sorát hagyjuk ki, míg ellenfeleink rendre elviszik az összes pontot.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - ARAMIS 2 - 3

VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

Hosszú téli szünetet követően a tavaszi szezon első bajnoki találkozóját vívta felnőtt labdarúgó csapatunk. A Vác-Deákvár vendégeként léptünk pályára, ahol az utolsó őszi, Kismaros elleni mérkőzésünkhöz képest hat helyen változott a kezdőcsapatunk összetétele.

Tudtuk, hogy mind a pálya talaja, mind ellenfelünk játékstílusa megnehezítheti majd a dolgunkat és a várakozásunk be is igazolódott. Ellenfelünk nagyon egyszerű játékra rendezkedett be, minden labdát felíveltek, a mezőnyben pedig a lassításunkra törekedtek, ami az első félidőben működött is, hiszen számottevő helyzetet nem tudtunk kialakítani, igaz ez inkább csak magunknak köszönhetjük, hiszen nagyon pontatlanul játszottunk. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és második játékrészre pedig élesebben jöttünk ki, ami a 49. percben góllá is érett: a Matyó Máté lerántásáért megítélt büntetőt Ivancsó Dávid értékesítette. Továbbra sem volt hiba nélküli a játékunk, de több támadást is sikerült vezetünk. Balló révén a kapufát is eltaláltuk, de az előnyünket tovább növelni nem tudtuk. A mérkőzés hajrája izgalmasra sikeredett, miután a hazaiak is nagyobb energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de a születésnapos Schritt Martinon kifogni nem tudtak.

Bővebben: VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

FUTSAL MK: A LEGJOBB NYOLC KÖZÖTT VAGYUNK

Ha a bajnokságban nem is, a Magyar Kupában eddig minden jól alakul. Az előző fordulóban a Csenger ellen már történelmet írhattunk és most a Rubeolát legyőzve újra, hiszen a sorozat negyedik körébe, a legjobb nyolc közé kerültünk. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, ha nagyobb százalékban használjuk ki az előttünk adódott sok helyzetet, de a továbbjutás szempontjából mellékes, hogy végül csak egy gól volt a differencia. A legfontosabb az, hogy sikerélménnyel várhatjuk a bajnoki rájátszást.

Bővebben: FUTSAL MK: A LEGJOBB NYOLC KÖZÖTT VAGYUNK

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Két kiélezett találkozót játszott Tutor Csaba vezette U17-es futsal csapatunk, de sajnos mindkétszer alulmaradtunk. U15 együttesünk futsal7végés negyedik játéknapján legalább egy mérkőzésen örülhettünk, hiszen a Nagykáta ellen Vánkos Dénes két góljának köszönhetően győzni tudtunk.

 

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink