hírek

U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

Játékosaink balról-jobbra: Luca Dávid, Jáger Ádám, Vágó Zsombor, Ferencz Tamás, Nagy András, Szigeti Vince, Nagy Kornél, Molnár Kristóf

Legkisebb korosztályunk - a tavalyi évhez hasonlóan -  újra a gödöllői Juniális Kupán zárta a szezont. A 24 együttest felvonultató rendezvényre két együttesünket neveztük, hogy a gyerekek minél többet, minél kevesebb állásidővel játszhassanak. Noha igyekeztek egyforma "erősségű" együtteseket kialakítani az edzők, az eredményekben mindez nem mutatkozott meg, hiszen a sárga csapatunk némileg jobb napot fogott ki, mint a kék. Előbbi a 10., utóbbi a 22. helyen végzett, ami csak formális, hiszen a végeredmény ebben a korosztályban még teljesen másodlagos, így minden résztvevő győztesnek érezhette magát és aranyérmet is kapott.

Bővebben: U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

BRONZOS ÖREGFIÚK!

Néhány mérkőzést még bepótolva, ezen héten fejeződtek be a küzdelmek az öregfiúk bajnokságban, ahol az utóbbi évek visszafogotabb eredményei után a harmadik helyig masírozott csapatunk.

Bővebben: BRONZOS ÖREGFIÚK!

VECSÉS - MAGLÓDI TC 0 - 1

Első csapatunk első osztályú tagságunk magtartása érdekében fantasztikus sorozatot produkált melynek eredményeképpen, nagyon kiélezett harcban végül a 12. helyen végeztünk. Mindent elmondó adat, hogy míg az első 25 mérkőzésen ötször nyertünk, addig az utolsó öt találkozón négyszer. Ráadásul mindegyik győzelmünk ki-ki mérkőzés volt, hiszen a Felsőpakony, Tápiószecső, Tököl is az "életéért harcolt", míg a nagyon motivált Vecsés a harmadik helyet szerette volna megkaparintani. Utóbbi ellen játszottuk utolsó meccsünket, ahol a 33. percben Kőbányai Richárd szemfüles gólja a három pont sorsáról döntött. Miután a Dunaharaszti a 94. percben kivívta harmadosztályú tagságát a bajnok Ajka ellen, így alapvetően kettő csapat, a Felsőpakony és a Tápiószecső búcsúzott. További kiesők lehetnek még, ha például a Dabas-Gyón elbukik az NB III-ért lejátszandó csatáiban, illetve ha valamelyik országos bajnokságra jogot szerzett együttes csak Pest megyei pontvadászatban szeretne indulni, de a 12. hely igen biztonságosnak tűnik ebből a szempontból is. Tehát a 2019/2020-as szezonban is a megyei elit ligával kalkulálhatunk a legnagyobb valószínűséggel.

Bővebben: VECSÉS - MAGLÓDI TC 0 - 1

U19: PONTOT SZEREZTÜNK A MÁSODIK ABONY ELLEN

A bajnokság legpechesebb csapata címet egyre inkább kiérdemelheti ifjúsági csapatunk. A tavasz folyamán folyamatosan javuló játékot mutató együttesünket mindig hátráltatja valami. Most csak hét perc hiányzott az első tavaszi győzelmünkhöz, ám az Abony persze kihasználta egy hibánkat, ami után csak egy, igaz értékes pontot tudtunk szerezni. A bajnokság zárása Péteriben lesz, remélhetőleg végre győzelemmel.

Bővebben: U19: PONTOT SZEREZTÜNK A MÁSODIK ABONY ELLEN

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ 2 - 0

Kapaszkodunk a szalmaszálba!

A szezon utolsó hazai mérkőzése nem csak számunkra, hanem a vendég Tápiószecső számára is óriási téttel bírt, hiszen mindkét csapatnak az utolsó lehetősége volt arra, hogy megmaradjon az esélye a bentmaradásra. Nos, örömmel jelenthetjük: csapatunk továbbra is bizakodhat! Végig nagy elszántsággal, jól küzdöttünk és így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést! Már az első harminc percben több gólos előnyre tehettünk volna szert, de kétszer a felsőléc, egyszer Gecse Gyula mentette meg a góltól a vendégeket. Játékunkban benne volt gól, sokat tettek érte játékosaink, szemben az igen sok hibával játszó Tápiószecsővel, akik csak ritkán jutottak el a kapunkig. A 36. percben tört meg a jég, amikor egy szögletet követő csúsztatásunk után  Horváth Richárdot találta egyedül a labda, aki nagyon közelről sodorta be azt a kapuba, így egy gólos előnnyel vonulhattunk szünetre.

A félidőben U15-ös korosztályunk éremátadására került sor. A bronzérmeket Tabányi Pál, egyesületünk elnöke adta át a csapattagok és az edző, Rakita Gábor részére.

A pihenőt követően sem lanyhult figyelmünk. Továbbra is sokkal kezdeményezőbben játszottunk, rengeteg labdát szereztünk, főleg a nagyon sokat dolgozó Németh Richárd (képünkün) révén, amelyekből több ígéretes támadást vezethettünk. Fölényünk igen hamar, az 52. percben újra góllá érett, amikor Borsos Gábor fejjel vette be Gecse kapuját, innentől kezdve csak megkellett őriznünk az előnyünket, ami sikerült is. Értékes pontokat szereztünk, előztünk is a tabellán, de az utolsó fordulóban Vecsésen legalább ilyen fontos lenne a győzelem, hogy valós esélyünk legyen a bentmaradásra.

Bővebben: MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ 2 - 0

1996269
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
848212
0
848212
1148057
848212
0
1996269
Your IP: 3.88.220.93
2019-06-20 09:33:52
VinczeL2016.jpg