hírek

ELMARAD A DABAS II. ELLENI BAJNOKI MÉRKŐZÉS

A pénteki és szombati esőzések miatt elmarad a Dabas II. elleni szombati és az U16 vasárnapi bajnoki mérkőzése. A két találkozónak egyelőre nincs kijelölt időpontja.

Bővebben: ELMARAD A DABAS II. ELLENI BAJNOKI MÉRKŐZÉS

NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 2 - 1

Ezer sebből vérző felnőtt csapatunk számára sokáig az is kérdéses volt megfelelő létszámban tudunk-e elutazni Kecskemétre a Nagykőrös elleni bajnoki találkozóra. Végül három cserejátékossal mindez sikerült, de védő poszton továbbra is szükségmegoldást kellett találnia Nahóczky Attilának. Az első félidőben két elfutásból kétgólos előnyre tett szert a "hazai" csapat, amiből egy gólt Poncok révén még a lefaragtunk, de tovább zárkózni a második félidőre feljavult játékkunkal sem tudtunk, így az őszihez hasonlóan most is 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Reményeink szerint a következő találkozónkra a most még betegek felépülnek. Az eltiltott Pápai Dániel is visszatérhet, illetve a Kourdakis Panaigotis játékengedélyének megérkezésére is van esély.

Bővebben: NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 2 - 1

FUTSAL: DUHAJ ÁDÁMNAK KEDVESKEDETT CSAPATUNK

Csapatunk az FC Dabas elleni soros bajnokiját kiegyenlített első félidő után könnyedén abszolválta, így továbbra is őrzi első helyét a tabellán. Az estén azonban másodlagos volt az eredmény, hiszen egy olyan futballista tette tiszteletét, aki egy hatalmas harcot vívott meg az elmúlt időszakban. Duhaj Ádám, akinek az életét többszöri újraélesztéssel mentették meg, régóta ismeri, szereti csapatunkat, amely a pénzdíjas tornákon MATES néven szerepel. Együttesünk egy aláírt mezzel kedveskedett az FC Dabas labdarúgójának, amit a mérkőzés előtt adtak át neki.

Bővebben: FUTSAL: DUHAJ ÁDÁMNAK KEDVESKEDETT CSAPATUNK

KECSKEMÉTRE UTAZUNK

undefinedA Tököl elleni drámai mérkőzést követően nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a dobogós csapatok első számú üldözőjével a Nagykőrössel játszunk Kecskeméten. Ellenfelünk az éllovas Taksony elleni vereség után Biatorbágyon tudott javítani. Keretünk továbbra is erősen hiányos, így a szerencsére is szükség lesz a pontszerzéshez.

Bővebben: KECSKEMÉTRE UTAZUNK

FUTSAL: A TÓALMÁS IS KIPIPÁLVA

Továbbra is kimagasló teljesítményre képes futsal csapatunk, amely lassan elérkezik a bajnokság hajrájához. Szezon elején csak reménykedtünk benne, hogy a pontvadászat meghatározó csapata lehetünk, míg most másfél hónappal a zárás előtt a legjobb pozícióból várhatjuk a végkifejletet.

Legutóbb a Tóalmás együttesét láttuk vendégül, ahol döcögős kezdés után 7-1-es győzelmet arattunk. Érdekesség, hogy a 14. percben még hátrányban voltunk, majd három percre rá 4-1-re vezettünk. Szünet után is volt egy négy perces, eredményes periódusunk, ekkor három gólt szereztünk.

Következő ellenfelünk az alsóházban tanyázó, de a dobogós Üllőt elverő FC Dabas csapata lesz.

Bővebben: FUTSAL: A TÓALMÁS IS KIPIPÁLVA

1330331
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
182274
0
182274
1148057
182274
0
1330331
Your IP: 54.80.1.73
2018-03-22 10:47:49
PetriN2.jpg