hírek

FUTSAL: VÁRATLAN PONTVESZTÉS A REAC ELLEN

Futsal csapatunk nem tudta igazolni a papírformát és 3-3-as döntetlenre végzett a nyeretlen REAC vendégeként Csömörön. Kollár révén már az első percben vezettek a hazaiak, majd tíz perc múltán Simon Zsolt és Bogáti Péter góljainak köszönhetően már nálunk volt az előny. A második félidőben újabb fordulat következett, hiszen a ismét Kollár, majd Pásztor találataival újra a REAC szerezte meg a vezetést. Két perccel a vége előtt Rábold Richárd döntetlenre hozta az állást, majd ugyanő a győzelmet is megszerezhette volna, ám az utolsó századmásodpercben elvégzett büntetőnk sajnos kimaradt. Folytatás jövő hétfőn Fonyódon a TFSE csapatával szemben.

Bővebben: FUTSAL: VÁRATLAN PONTVESZTÉS A REAC ELLEN

U15: NYÖGVENYELŐS GYŐZELEMMEL ÁLLTUNK FEL A DOBOGÓRA

A négynapos hosszú hétvégének köszönhetően serdülő csapatunk igencsak nehezen tudott kiállni az Ecser elleni bajnoki találkozóra. Meghatározó játékosaink utaztak el, és betegségek is nehezítették Rakita Gábor edző dolgát. Együttesünk ettől függetlenül tette a dolgát - egy hullámvölgytől eltekintve, amikor a hazaiak 2-0-ról fordítani tudtak - és végül megszerezte a kötelezőnek mondható három pontot.

Bővebben: U15: NYÖGVENYELŐS GYŐZELEMMEL ÁLLTUNK FEL A DOBOGÓRA

U19: A NAGYKŐRÖS IS HÁROM PONTTAL TÁVOZOTT

Egymás után a negyedik találkozóján is győzelem nélkül maradt ifjúsági csapatunk és ezzel az utolsó előtti helyre csúszott vissza a tabellán. Az elmúlt hétvégén a dobogós Nagykőrös együttesét fogadtunk, de túl jó vendéglátóknak bizonyultunk, hiszen nyolcszor is engedtük, hogy megzörgesség a hálónkat.

Bővebben: U19: A NAGYKŐRÖS IS HÁROM PONTTAL TÁVOZOTT

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 1 - 2

Csalódást keltő eredmények után abban bíztunk, hogy a Szentendre ellen végre újabb győzelemnek örülhetünk, hiszen eddig rendre jó eredményeket értünk el ellenük mind a bajnokságban, mind a kupában, de végül újabb vereség miatt kell, hogy búsuljunk.

Nahóczky Attila nem volt könnyű helyzetben a találkozó előtt, ugyanis Poncok Csaba, Vincze László, Számpor Erik sérülés, Lukács Bálint utazás, Magyar Tamás betegség, miatt nem volt bevethető, míg Borsos Gábor bemelegítés közben sérült meg. Ettől függetlenül jól kezdtük a mérkőzést, hiszen egy kapufával vétettük észre magunkat, viszont utána három olyan helyzetet puskázott el a Szentendre, ami már-már a hihetetlen kategóriába tartozott. A lehetőségeik után felocsúdva előttünk is adódtak nagy helyzetek, de gól ezekből sem született. Arról, hogy a félidő mégse gólnélküli döntetlennel érjen véget, arról két büntető gondoskodott. Előbb, a 36. percben Lanczkor révén a vendégek voltak eredményesek, majd a 44. minutumban Kourdakis buktatásáért megítélt tizenegyes után Horváth Richárd talált a kapuba.

A 49. percben egy jól eltalált szabadrúgás után újra vendégek örülhettek, de erre válaszolni már nem tudtunk, mert a szentendrei hátsó alakzat nagyon jól lezárta a területeket előttünk. Talán jövő héten, az újonc Felsőpakony vendégeként végre sikerül bezsebelnünk a hőnáhított három pontot!

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 1 - 2

U15: TIZENÖT GÓLT RÁMOLTUNK A TÁPIÓSZECSŐ KAPUJÁBA

Múlt héten megszerzett első győzelmét követően ismét diadalt aratott serdülő együttesünk. Ellenfelünk az a Tápiószecső volt, ahol még az építkezés folyamata zajlik, így eddig nem sok sikerélménnyel gazdagodhattak ebben a bajnokságban. Csapatunk végül magabiztosan hozta a kötelező győzelmet, igaz Rakita Gábor vezetőedzőben maradt némi hiányérzet. Örömteli még, hogy tizenegy játékosunk is képes volt a Tápiószecső kapujába betalálni. 

Bővebben: U15: TIZENÖT GÓLT RÁMOLTUNK A TÁPIÓSZECSŐ KAPUJÁBA

1592434
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
444377
0
444377
1148057
444377
0
1592434
Your IP: 54.198.55.167
2018-10-23 22:41:49
NyilasL2.jpg