hírek

DUNAVARSÁNY-MAGLÓDI TC 3 - 3

Lukács Bálint két góllal és egy gólpasszal oroszlánrészt vállalt a pontszerzésünkből.

Felnőtt együttesünk utolsó idegenbeli mérkőzését játszotta a Dunavarsány vendégeként. Az elmúlt találkozóin rendre betliző hazaiak ellen mi is jól kezdtünk az összecsapást, hiszen Lukács Bálint beadását Malik Gábor már a 3. percben gólra váltotta. Az ezt követő időszakban könnyedén eldönthettük volna a három pont sorsát, ám hiába dolgoztunk ki több lehetőséget is, a ziccereket kihasználatlanul hagytuk. Persze szokás szerint, a szorításból kijövő Dunavarsány előbb a 39. percben Bukovecz révén egalizált, majd a félidő ráadásában Patkó góljának köszönhetően a vezetést is átvette.

A pihenő után tett erőfeszítéseink, ha nem is győzelemben, de egy pont megszerzésében végül megtérültek. A 64. percben Lukács mesteri szabadrúgása után kiegyenlítettünk, de a 79. minutumban a második Bukovecz találat ismét hazai előnyt jelentette. Szerencsére a négy perc múltán szerzett újabb Lukács Bálint gólra már nem volt válasza a vendéglátóknak.

A mérkőzés után egyik játékosunk hirtelen felindulásból sajnos kárt okozott az öltözőépület egyik ajtajában, amiért szeretnénk ezúton is elnézést kérni a Dunavarsány vezetőitől, játékosaitól. A helyreállítás költségeit természetesen fedezzük, vagy ha kell az ajtót kijavítjuk.  

Csapatunk csütörtön hazai pályán a Dabas II. elleni pótolt mérkőzéssel fejezi be a 2017/2018-as szezonját.

Bővebben: DUNAVARSÁNY-MAGLÓDI TC 3 - 3

U14: ÚJABB KÉT GYŐZELEMMEL KÖZELEBB AZ ÁLOMHOZ

U14-es együttesünk előbb Ecseren, majd a Kakucs elleni pótoltolt mérkőzésen is nyerni tudott, így miután a Gyáli Lurkó pontokat veszített, megnyílt a lehetőség az aranyérem megszerzésére is. Ha kedden Dánszetmiklóson, majd utána a Gyáli BKSE ellen sikerül győznünk, bajnokká válhat korosztályunk. Góljainkat az elmúlt mérkőzéseken Piller Bence, Berényi Kristóf, Szabó Dávid és Kovács Máté szerezték, míg Nyilas Levente kapuját most sem sikerült bevennie az ellenfeleknek.

Bővebben: U14: ÚJABB KÉT GYŐZELEMMEL KÖZELEBB AZ ÁLOMHOZ

FUTSAL: SIKERREL VETTÜK AZ OSZTÁLYOZÓT

A hazai pályán megszerzett négy gólos előnyünket Nagykanizsán is megtudta őrizni csapatunk, így kivívta az NB II-ben való indulás jogát.

Bővebben: FUTSAL: SIKERREL VETTÜK AZ OSZTÁLYOZÓT

MAGLÓDI TC-DABAS-GYÓN 2 - 1

Újabb hazai mérkőzésünkön végre megtört a jég és két sikertelen találkozót követően pontot, pontokat tudtunk szerezni a Kertész Károly Stadionban. Nem is akármilyeneket, hiszen a még mindig feljutásra esélyes, második helyen álló Dabas-Gyón ellen sikerült diadalmaskodnunk.

Ellenfelünk esélyeshez méltóan kezdte a találkozót és az első negyedórában odaszegezett minket a kapunk elé. A szorításból kijőve egyre inkább erőre kaptunk, tetszetősen kezdtünk játszani, aminek meg is lett az eredménye, hiszen büntetőhöz jutottunk. Ahogy a Szentendre ellen, úgy most Kourdakis volt az ítéletvégrehajtó, ám lövését Dedics Bence lefülelte, így nem jutottunk előnyhöz. Nem úgy a Dabas-Gyón, amely a 35. percben a kedden futsal csapatunkban brillírozó Hollauer Balázs révén betalált a kapunkba. Szerencsére nem sokáig örülhettek, hiszen a félidő vége előtt egy perccel Katona Balázs öngóljának köszönhetően döntetlennel vonulhattunk a szünetre.

A pihenő után is volt mindkét csapatnak egy-egy jobb periódusa, de azt csak mi tudtuk gólra váltani. Öt perccel a becserélése után azaz a 72. percben Lukács Bálint emelte át mesterien a vendégek hálóőrét, így végre hozzánk került az előny. Rutinos játékosunknak ezután még akadt két ziccere, de azokat kihasználni nem tudta. További gólok már nem születtek, így sokak számára biztosan meglepő, de a látottak alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Jövő héten Dunavarsányba utazunk és miután a Szigetszentmiklóst kizárták, a május 31-én rendezendő, Dabas II. elleni pótolt mérkőzéssel zárjuk a szezonunkat.

Bővebben: MAGLÓDI TC-DABAS-GYÓN 2 - 1

FUTSAL: ELŐNNYEL UTAZHATUNK NAGYKANIZSÁRA

Pest megyei bajnok futsal csapatunk a sorsolás szeszélye folytán az NB II-ért folytatott rájátszás során a Nyugati csoportba került, ahol Nagykanizsát húzták számunka ellenfélnek. Csoportunk második helyezettje a Kistarcsa szerencsésebb volt, hiszen ők erőnyerőként, játék nélkül jutottak fel a másodosztályba.

Bővebben: FUTSAL: ELŐNNYEL UTAZHATUNK NAGYKANIZSÁRA

1421310
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
273253
0
273253
1148057
273253
0
1421310
Your IP: 54.224.151.24
2018-05-27 15:31:41
NagyB2.jpg