hírek

MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 1

Elmúlt szombaton kezdetét vette a labdarúgó bajnokság 2019/2020-as szezonja, ahol a sikerrel vett Magyar Kupa selejtők után joggal bíztunk a jó játékkal kivívott első bajnoki győzelemben is. Bár a Százhalombatta elleni mérkőzésen a három pont meglett, a mutatott játék igen gyatrára sikeredett. Ennek is betudható, hogy míg máskor Kopunovics edző igen hosszasan értékeli a találkozókat, most egy, ugyan lényegretörő szóval elintézte a nyilatkozatot.

Az első félidőben, egy nagy bedobást követő csúsztatást Borsos Gábor váltott gólra a 20. percben, amit a 66. minutumban Tóth Norbert egalizált miután csapatunk hibát hibára halmozott. A győzelmet a 75. percben szereztük meg, amikor a találkozón először mutatta meg csapatunk mit is tud valójában. Szép passzok után a csereként beállt Rajz Miklós sprintelt negyven métert, majd a kapust átemelve sikerült a kapuba találnia.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 1

DARTS: KIKAPTUNK A CSOPORT FAVORITJÁTÓL

Csapatunk a bajnokság legerősebb csapatával, a vecsési VSE MIX-el találkozott. Sajnos tartalékos összeállításunk csak tisztes helytállásra volt elég.

Bővebben: DARTS: KIKAPTUNK A CSOPORT FAVORITJÁTÓL

MK: FELJUTOTTUNK A FŐTÁBLÁRA

Az előző szezonban már álltunk a főtábla kapujában, ahogy akkor, úgy most is a Nagykőrös ellenében. Tavaly nyáron büntetőkkel alulmaradtunk, most viszont - rendes játékidőben - a mi sikerünkkel zárult a találkozó.

Jó iramú mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel. Mezőnyben, támadásban aktívabbak voltunk ellenfelünknél, de mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Mindkét csapat eltalálta a felső lécet, ám mi az abból lepattanót, Kourdakis révén, értékesíteni tudtuk az első félidőben. A szünet után egyből, a 47. percben sikerült kettőre növelni a góljaink számát, amikor is Horváth beadását Poncok lőtte a kapuba. A megnyugtató előny tudatában is törekedtünk a gólszerzésre, de azokat már több esetben elkönnyelműsködtük. A találkozó utolsó szakasza egyértelműen a vendégeké volt, akik számtalan helyzetet kidolgoztak, de Bene Máté nagy védései megmentettek minket a bekapott góltól, így négy év után újra az országos főtáblára jutottunk. Legutóbb, 2015-ben az NB 1-es Paks búcsúztatott minket. Az első forduló sorsolása a későbbiekben történik majd. Pest megyéből rajtunk kívül a Pilis és a Biatorbágy kvalifikálta magát a legjobbak közé.

Bővebben: MK: FELJUTOTTUNK A FŐTÁBLÁRA

MK: VECSÉST IS BÚCSÚZTATTUK, JÖHET A NAGYKŐRÖS

Ismét idegen, és ismét büntetőkkel jutottunk tovább a Magyar Kupa Pest megyei ágában, ezúttal a jelentősen megerősödő, bajnoki álmokat szövögető Vecsés ellen. Ragyogó első félidőt produkált csapatunk, Borsos Gábor révén a vezetést is megszereztük a 28. percben.  A második játékrész első fele a hazaiaké volt, de sikerült megúsznunk az egyenlítést, majd amikor újra átvettük az irányítást, éppen akkor egyenlített ki ellenfelünk, ami azt jelentette, hogy újra büntetőkkel kellett eldönteni a továbbjutás kérdését. Ahogy Törtelen úgy most is a mi játékosaink koncentráltak jobban, így szerdán, hazai pályán a Nagykőrös ellen vívhatjuk ki a főtáblára jutást.

Csapatunkból Kourdakis, Kalina, Kontér, és a három Ricsi, vagyis Kőbányai, Horváth és Németh értékesítette a rábízott 11-est.

Bővebben: MK: VECSÉST IS BÚCSÚZTATTUK, JÖHET A NAGYKŐRÖS

KÉZILABDA: NYÁRTÓL SZAMORÁNSKY PIROSKA KÉSZÍTI FEL UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINKAT

Törekvéseink megvalósításához, miszerint utánpótlás nevelésünket magasabb szintre emeljük, és komolyabb játékosbázist tudjunk létrehozni, sikerült jelentős lépést tennünk. Korosztályaink felkészítését ezentúl a honi kézilabda sport egyik kiemelkedő eredménysorával rendelkező, sokszoros válogatott játékosa, Pappné Szamoránsky Piroskát fogja végezni, aki aktív játékos pályafutását követően edzői karrierjét nálunk kezdte el. Közvetlen, megnyerő személyiségének köszönhetően hamar megkedvelték a gyerekek, akikkel a nyári pihenést követően, augusztusban heti három alkalommal már el is kezdték a felkészülést a következő szezonra.

Bővebben: KÉZILABDA: NYÁRTÓL SZAMORÁNSKY PIROSKA KÉSZÍTI FEL UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINKAT 

2132259
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
984202
0
984202
1148057
984202
0
2132259
Your IP: 34.204.179.0
2019-08-25 02:57:07
Nemeth_R_kep.jpg