hírek

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 2 - 2

Őszi utolsó lejátszott mérkőzésünkhöz hasonlóan a tavaszi első megvívott találkozónkon is 2-2-re végeztünk (közte kettő hazai meccsünk lett volna, de ellenfeleink lemondták az összecsapásokat). Noha a Tahitótfalu ellen három játékosunk, Ivancsó, Posta és Véglás is "besárgult", vagyis nem játszhatott soros a bajnokin, ám így is mi számítottunk a Mogyoród FC elleni mérkőzés esélyesének. Három pontot szerettünk volna szerezni, ennek megfelelően is léptünk fel, de ellenfelünk gyors találata meglepett minket. Sikerült egyenlítenünk, de a félidő vége előtt egy pontrúgás után újra, az egyébként kapunkra a gólokon kívül veszélytelen Mogyoródnál volt az előny. A szünet után némileg szerencsés góllal ismét egalizáltunk, de a találkozó végéig fordítani már nem tudtunk, pedig majd félórán keresztül emberelőnyben rohamozhattunk. Sajnos nagyon értékes pontokat veszítettünk el, ami vasárnap a Kistarcsa ellen meccselő Pomáznak kedvezhet.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 2 - 2

FUTSAL NB1: MAG-LOG - MFA 3 - 4

Újabb rendkívül fontos mérkőzés, újabb egy gólos kudarc. Az elmúlt hét találkozónkon hatodjára kaptunk ki egy gól különbséggel. A mi helyzetünkben nem lehetünk ennyire nagyvonalúak, hogy egy közvetlen riválisnak az első negyedórában négy gólos előnyt adjuk. Hiába kapaszkodtunk a végén, még a pontszerzés sem jött össze. Az összecsapáson súlyos sérülést szenvedő kapusunknak, Klcsó Gábornak mielőbbi felépülést kívánunk!

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - MFA 3 - 4

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén minden nagypályás utánpótlás csapatunk számára elrajtolt a bajnoki idény. U13-as csapatunk az őszinél lényegesen erősebb, felsőházi rájátszásba kapott besorolást, amit mindjárt az első mérkőzésen meg is tapasztalhattunk. Az új műfüves pályánkon lejátszott összecsapást ugyan jól kezdtük, hiszen kétgólos előnyre tettünk szert, viszont a Dunaharaszti nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, ami végül sikerült is nekik. Az U15 is jól kezdte a felsőházi rájátszását, de nekik sikerült is megtartaniuk az ötödik percre összeszedett két gólos előnyüket. Sikerük értékét az is növeli, hogy a 26. perctől kezdődően emberhátrányban játszottak. A még mindig alapszakaszban játszó és az élen álló U19 is ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis újra győzelemnek örülhettek. A ráckevei találkozón a kilencedik perctől kezdve vezettünk és még egy kihagyott büntető is belefért.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

TAHITÓTFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4

Felnőtt labdarúgó csapatunk négy gólos diadallal ünnepelte vezetőedzőnk, Rakita Gábor 50. születésnapját. Sikerünk értékét tovább növeli, hogy a találkozónkat megelőzően első számú üldözőnk a Pomáz, 4-1-es vereséget szenvedett a Szentendre vendégeként.

Már mérkőzés 5. percében vezetést szereztünk Tóth Gergő 25 méterről megeresztett kapáslövését követően, de a jó kezdést indiszponált folytatás követte. Nem igazán találtuk a ritmust, nem tudtuk kellőképpen felépíteni támadásainkat, míg a belelkesülő tahi' játékosok meg-meg tudták zavarni védelmünket. A második félidőben már más szellemben játszott csapatunk, ami gólokban is megmutatkozott és végül 4-0-ás győzelmet arattunk egy igen szervezett együttes ellen. A mérkőzésen kiemelhető a játékvezetés is, hiszen a fiatal spori és segítői végig jól kézben tartották a összecsapást.

Bővebben: TAHITÓTFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4

FUTSAL NB1: MAG-LOG - PEAC 3 - 4

Tovább tart a vesszőfutásunk, ráadásul most egy "hatpontos" találkozót veszítettünk el. Egyre kilátástalanabb a helyzetünk, de van még esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - PEAC 3 - 4

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink