hírek

FUTSAL: ISMÉT JOBB VOLT A BERETTYÓ

Nem sikerült visszavágnunk az októberi vereségért. Noha tartalékosan álltunk fel, az első félidő után még nyitott volt a találkozó, a szünetet követően viszont felülkerekedett rajtunk ellenfelünk. Igaz ehhez kellett néhány, számunkra szerencsétlen szituáció is, például Petric Branko kettő öngólja. A felsőházra továbbra is megvan az esélyünk, de ehhez sikerrel kell venni a következő összecsapásokat.

Bővebben: FUTSAL: ISMÉT JOBB VOLT A BERETTYÓ

FUTSAL U18: MEGSZEREZTÜK ELSŐ GYŐZELMÜNKET

Jól indult az új év U18-as futsal csapatunk számára, hiszen megszereztük első győzelmünket. Noha az 2021-es esztendő első mérkőzésén sajnos a kikapott Gyöngyösön együttesünk, viszont a Csakacsel gárdája ellen már nem engedtük ki a kezünkből az irányítást, és magabiztos játékkal zsebeltük be a három pontot.

Bővebben: FUTSAL U18: MEGSZEREZTÜK ELSŐ GYŐZELMÜNKET

A TERVEZETTNÉL KORÁBBAN INDUL A SZEZON

undefined

Megtartotta idei első foglalkozását Kopunovics Goran felnőtt csapatunk számára. Az eredetileg tervezettél egy kicsit korábban kezdtünk, hiszen a téli szünet alatt kiderült, hogy a sok elmaradt találkozó miatt már február első hétvégéjén indul a pontvadászat. Akkor Veresegyházon lépünk pályára, majd február 13-án szombaton a Csomád-Kisnémedi csapatát, az követő hétvégén, 20-án a Gödöllő együttesét fogadjuk majd -előreláthatólag- a gyömrői műfüvön. A felkészülésre tervezett nyolc mérkőzésből, az idő rövidsége miatt így csak az első három fog megvalósulni.

Egyelőre csak a kapus, Lipők Benjamin jelezte távozási szándékát, aki a Biatorbágy csapatához távozik, ahol édesapja, Lipők András lesz majd az edzője.

Bővebben: A TERVEZETTNÉL KORÁBBAN INDUL A SZEZON

FUTSAL U18: ÚJFEHÉRTÓN SZEREZTÜK MEG ELSŐ PONTUNKAT

Fordulatos találkozót játszott U18-as együttesünk a Nyírség együttese ellen. Három gólos hátrányból felállva két góllal is vezettünk, ám a hazaiak jól hajráztak, így pontosztozkodás lett a vége.

Bővebben: FUTSAL U18: ÚJFEHÉRTÓN SZEREZTÜK MEG ELSŐ PONTUNKAT

FUTSAL: GYŐZELEM KAPUSBRAVÚROKKAL

Nehéz mérkőzésen szerzett nagyon értékes három pontot felnőtt csapatunk. Győzelmünkből oroszlánrészt vállalt Matus Tamás, aki kettő kisbüntetőt is hárítani tudott, így megőrizve egy gólos előnyünket.

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEM KAPUSBRAVÚROKKAL

3018492
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1870435
0
1870435
1148057
1870435
0
3018492
Your IP: 54.208.73.179
2021-01-16 12:59:58
SzamporErik2016.jpg