hírek

FUTSAL FELKÉSZÜLÉS: AZ NB 1-ES VESZPRÉMMEL IS MEGMÉRKŐZTÜNK

Futsal csapatunk két edzőmérkőzéssel hangolt az NB 2-es bajnoki nyitányra. Előbb Gyömrőn végeztünk döntetlenre az ugyancsak másodosztályú Kecskeméttel, majd az NB 1 egyik élcsapatához a Veszprémhez látogattunk.

Bővebben: FUTSAL FELKÉSZÜLÉS: AZ NB 1-ES VESZPRÉMMEL IS MEGMÉRKŐZTÜNK

MAGYAR KUPA: KAPOTT GÓL NÉLKÜL BÚCSÚZTUNK

Nem volt más a tét a Magyar Kupa 3. selejtezőjében, mint az országos főtáblára jutás. Ennek megfelelően mind a két csapat kellően komolyan vette a találkozót, így a fejetlen, meggondoltlan játékot egyik csapat sem preferálta. Az első félidőben inkább a vendégek előtt, majd a fordulás után, főleg a nagykőrösi Treiber kiállítása után előttünk adódtak nagyobb lehetőségek. Gólt egyik fél sem tudott szerezni, így a találkozó hajrájában már érezhetően a büntetőkre hangolódtak a csapatok, amiben sokkal-sokkal koncetráltabb teljesítményt nyújtott a Nagykőrös. A vendégek minden tizenegyesüket értékesítették,  míg mi mind a négy büntetőnket pocsékul rúgtuk. Hármat volt kapusunk Szacskó László könnyedén megfogott, míg Borsos Gáboré éppen csak bevánszorgott a kapufa mellé. A továbbjutásttól sajnos elestünk, de a bajnokságban már most hétvégén visszavághatunk. Pozítívum viszont, hogy az elmúlt három tétmérkőzésen egyaránt bevehetetlennek bizonyult Nagy Csaba kapuja.

Bővebben: MAGYAR KUPA: KAPOTT GÓL NÉLKÜL BÚCSÚZTUNK

MAGYAR KUPA: EGY MÉRKŐZÉSRE VAGYUNK A FŐTÁBLÁTÓL

Ismét nem a legjobb előjelekkel vártuk a Szentendre elleni Magyar Kupa találkozót, hiszen volt, aki sérülés miatt nem tudott csapatunk rendelkezésére állni és voltak, akiknek még a szövetség nem tudta elkészíteni a játékengedélyét. Ettől függetlenül bizakodva vártuk a találkozót, hiszen eddig mind edzőmérkőzéseken, mind bajnokikon nyerni tudtunk a Szentendre ellen. Ezt a hazaiak is tudták, így biztos védekezésre építették a játékukat. 44 percig, Vincze László góljáig nem találtuk rést a pajzson, viszont onnantól kezdve nem volt kérdéses a továbbjutó csapat kiléte. Németh Zsolt és Poncok Csaba találatainak és a kiadós esőnek köszönhetően végül ázottan ugyan, de meggyőző különbséggel jutottunk tovább a selejtező harmadik fordulójába, ahol a Nagykőrösi Kinizsit fogadjuk. Ha sikerrel veszük az akadályt, akkor 2015 után újra a Magyar Kupa főtáblára kerülhetünk. Akkor az NB I-es Paks búcsúztatott minket az első fordulóban.

Bővebben: MAGYAR KUPA: EGY MÉRKŐZÉSRE VAGYUNK A FŐTÁBLÁTÓL

BAJNOKCSAPATBÓL ERŐSÍTETTÜNK, ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

Tegnap éjfélig lehetett könnyebb adminisztráció mellett játékosokat igazolni, így nem csoda, hogy az együttesek nagyrésze júliusra időzítette keretének megerősítését. Így tett csapatunk is és elmondható, hogy a vezetőség munkájának köszönhetően sikerült megerősítenünk a keretet.

Véglegessé vált a megyei első osztály őszi sorsolása is. Felnőtt csapatunk őszi mérkőzéseinek időpontjait lejjebb olvashatják.

Bővebben: BAJNOKCSAPATBÓL ERŐSÍTETTÜNK, ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

MAGYAR KUPA: KÖNNYEDÉN VETTÜK AZ ELSŐ AKADÁLYT

Noha könnyebb ellenfelet is el tudtunk volna képzelni a Magyar Kupa Pest megyei ágának nyitányán, ám végül így is nagyon magabiztosan jutottunk tovább a másodosztályból most feljutó, jó játékerőt képviselő Törtel ellen, vagyis sikerült a visszavágás a tavaszi kupafiaskóért.

A találkozónak jó alaphangot adott, hogy a két Richárd, Kőbányai és Németh góljainak köszönhetően már a hetedik percben két gól volt az előnyünk, amit nem csak, hogy  könnyedén őriztük, hanem a szünet után negyedórán belül újabb kettővel (Vincze László, Poncok Csaba) toldottunk meg. A Törtel mezőnyben többet mutatott, ám a kapu előtt, Ulviczki egy fejesét leszámítva, túl sok riadalmat nem okoztak. Nagy Csaba a néhány távoli próbálkozásukat magabiztosan védte, míg hátsó alakzatunk is becsülettel tette a dolgát. Játékunkba most az is belefért, hogy a hajrában néhány helyzetet elkönnyelműsködjünk. A bajnokságban bizonyára nehezebb dolgunk lesz, de kuparajtnak a mai találkozó tökéletes volt, legalábbis a számunkra.

Bővebben: MAGYAR KUPA: KÖNNYEDÉN VETTÜK AZ ELSŐ AKADÁLYT

1510356
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
362299
0
362299
1148057
362299
0
1510356
Your IP: 54.225.38.2
2018-08-14 21:04:09
VinczeL2016.jpg