hírek

ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

Együttesünk ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis sorra aratják a győzelmeket. A tavasszal bezsebelt kilenc pontnak köszönhetően a második helyen állunk. A két legfőbb rivális, Kistarcsa I. és Üllő csapatai ellen még játszani kell, de a dobogós helyezés megtartására minden esélyünk megvan.

Bővebben: ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

TORNÁT NYERT AZ U9

U9-es együttesünk Gyálra, egy mini tornára volt hivatalos április elején. Baranyai Pál vezette csapatunk ellentmondást nem tűrő játékkal rukkolt elő és minden ellenfelét legyőzve megnyerte a viadalt.

Bővebben: TORNÁT NYERT AZ U9

FUTSAL: HIBÁTLANUL A FELSŐHÁZBAN

Nyolc gólos győzelemmel vágtunk vissza a februári nyolc gólos vereségért a Gyöngyös csapatának. Nagyon jó szériában van felnőtt együttesünk, amely eddigi mindhárom találkozóját megnyerte a rájátszásban és így veretlenül vezeti a táblázatot.

Bővebben: FUTSAL: HIBÁTLANUL A FELSŐHÁZBAN

MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 3

Nem véletlenül tartott Kopunovics edző, a sereghajtó, ezidáig nyeretlen Százhalombatta elleni találkozótól. A kötelező győzelmek sokszor a legnehezebbek, főleg ha ellenfél még kellően harcos is. Tegnap a 'batta az volt, és ez a vereségünket eredményezte. A 18. percben Borsos és Molnár góljaival már 2-0-ra vezettünk, majd elkényelmesedtünk. Tizenhét perc alatt egyenlített vendég csapat, és úgy belelkesedtek, hogy a 87. percben egy majdnem félpályáról szerzett góllal a győzelmet is megszerezték. Rendkívűl fájó pofon, de idejében jött. Télen az egyik legkevesebb mérkőzéssel fordultunk, mostanra viszont minden elmaradt találkozót pótoltunk és a legtöbbet játszók között vagyunk. A jelenlegi nyolcadik helyünk stabilnak tűnik. Egyaránt 13 pontra vagyunk a dobogótól és a kiesőzónától is, viszont az utóbbi régióban tanyázó csapatoknál három-négy mérkőzéssel is többet játszottunk, így hiába van vissza már csak hat mérkőzésünk, nem dőlhetünk hátra. Most hétvégén szabadnaposak vagyunk, majd jövő héten szombaton Pilisre látogatunk.

Bővebben: MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 2 - 3

UP EREDMÉNYEK: BRAVÚROS U19 GYŐZELEM

Két mérkőzésen két győzelmet könyvelhettünk el a múlt héten. Szerdán U15-ös együttesünk az Astra-Üllő együttesét múlta felül meggyőző különbséggel, majd vasárnap, a Kántor Krisztián vezette U19-es gárdánknak sikerült a három pontot bezsebelnie. Utóbbi győzelem nem csak azért nagy fegyvertény, mert a rivális Pereg dobogós álmokat szövöget, hanem azért is, mert ősszel még öt góllal jobbnak bizonyult nálunk ellenfelünk. A Kiskunlacháza elleni 4-3-as sikerből Csongrádi Kevin (képünkön) három gólla vette ki a részét.

Bővebben: UP EREDMÉNYEK: BRAVÚROS U19 GYŐZELEM

3132579
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1984522
0
1984522
1148057
1984522
0
3132579
Your IP: 3.227.208.0
2021-04-19 11:36:45
SzamporErik2016.jpg