hírek

HARMADIK HELYEN ZÁRTUK A BAJNOKSÁGOT

Futsal csapatunk arany, U13-as együttesünk bronzérme után vasárnap újabb dobogós helyezéssel gazdagodott egyesületünk. Rakita Gábor edző vezette nagypályás felnőtt gárdánk is bebiztosította harmadik helyezését, így az igen hullámzó tavaszi teljesítményünk után legalább a bronzéremért zajló csatát sikerrel vettük. Az utolsó találkozónkon a már biztosan második Csomád ellen akár nyerhettünk is volna, hiszen kétszer is vezettünk, de az utolsó percben volt játékosunk, Balogh Béla végül pontot mentett a CSO-KI csapatának. A mérkőzés végén, ha csak pár percre is, de újabb tehetséges fiatal, Havasi Levente is bemutatkozhatott a felnőttek mezőnyében.

Bővebben: HARMADIK HELYEN ZÁRTUK A BAJNOKSÁGOT

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két, rúgott gól nélküli vereséget könyvelhettünk el az elmúlt hétvégét. Mindkét találkozóra érvényes volt a tét nélküli jelző, hiszen mind az U17, mind az U13 korábban bebetonozta magát csoportja második, illetve harmadik helyére. Míg az U13 esetében ezzel a találkozóval zárult szezon, addig az U17-nek még három mérkőzést kell megvívnia, hiszen a másik első osztályú csoport győztesével, a Vác-Deákvárral találkoznak a rájátszásban, majd a helyosztón a másik elődöntő győztesével, vagy vesztesével játszanak az első, vagy a harmadik helyért. Igazából már mindenki a nyári szünetet várja, de reméljük még sikerrel veszik az utolsó akadályokat! Mint írtuk, az U13 már pihenhet. Kopunovic edző tanítványai az utolsó meccsen ugyan nagyarányú vereséget szenvedtek, de a fizikálisan erősebb, az aranyérmet éppen ellenünk kivívó aszódi csapat ellen, nem volt szégyen kikapni. Az egész sorozatot tekintve kimagasló teljesítményt nyújtottak, sokszor tetszetős játékkal párosítva, így megérdemelt számukra a dobogós helyezés. Nem mellékesen pedig Gyurina Márton és Gyüre Márk 9-9 góllal másodikok lettek a tavaszi góllövőlistán. Márk ősszel is 25 gólt termelt, akkor első helyen végzett Vágó Zsombor és Varga Mátyás előtt. U17-ben most tavasszal is mi adtuk a csoport gólkirályát Kovács Bálint személyében, aki 12 gólig meg sem állt. Mind az U13, mind az U17 esetében méltán lehetünk büszkék!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

VÁCHARTYÁN - MAGLÓDI TC 0 - 1

A lehető legkisebb különbséggel, de kulcsfontosságú idegenbeli győzelmet aratott felnőtt labdarúgó csapatunk a Váchartyán otthonában. Miután a közvetlen rivális Csömör csapata csak döntetlenre végzett hazai pályán a Valkó együttesével, így nagy valószínűséggel mi végzünk a harmadik helyen. Csak olyan szélsőséges esetben csúszhatunk le a dobogóról, ha az utolsó fordulóban a Csömör 17 góllal javítja rosszabb gólkülönbségét. Mostani győzelmünk értékét az is növeli, hogy Szalai Milán, Borsi Zalán és Kertész Zalán személyében három U19-es játékosunk is kezdett, valamint Buzás Patrik csereként jutott szóhoz.

Bővebben: VÁCHARTYÁN - MAGLÓDI TC 0 - 1

DARTS: GYŐZELEM VECSÉSEN

Meccsről-meccsre fejlődik darts együttesünk, amely első döntetlenje után immár első győzelmét is megszerezte.

Bővebben: DARTS: GYŐZELEM VECSÉSEN

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az U14 lezárta bajnoki évadát, míg az U17 után az U13 is bebiztosította dobogós pozícióját az elmúlt hétvégén. Külön öröm, hogy ezúttal az U19 is pályára lépett, és ha már játszhatott meg sem álltak hat gólig a Tápiógyörgye otthonában. Sokáig 2-0-ra vezettünk, majd a 81. és a 87. percben négy gólt szerezve alakult ki a végeredmény. Sajnos az U14 számára a tavaszi szezon vége nem sikerült olyan fényesre, mint az első szakasza, de a kitűzött célt, vagyis az őszi pontok duplázását elérték. A harmadik hely megszerzése érdekében Gödöllőn kellet nyernie U13-as csapatunknak, amely igen könnyedén sikerült, hiszen négy gólt rámoltak be a hazaiak kapujába. Első osztályban szereplő U17-es korosztályunk a Páty ellen hozta a kötelezőnek mondható három pontot és továbbra is van esélye az első helyre, igaz már csak matematikai.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

4358818
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
3210761
0
3210761
1148057
3210761
0
4358818
Your IP: 44.192.79.149
2023-05-31 21:51:15
285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg