hírek

XVII. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG: IDÉN CSONKA MEZŐNY

A tornacsarnok elhúzódó felújítása miatt egy ideig kérdéses volt az idei terembajnokság megrendezése. A bizonytalanság miatt a csapatok toborzása sem úgy haladt, ahogy kellett volna, így végül a megszokott tíz csapat helyett csak héttel indult el az idei viadal.

Az első találkozót két újonc a Street FC és az utolsó nap nevezett Last Minute FC vívta. Utóbbi kicsit összeszokotabb játékot produkált, ennek is köszönhető a győzelmük. A Pitbull-Maradék csatában az utóbbiak 0-7-nél rúgták első góljukat, ami után kicsit kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de Bacsáék győzelme nem forgott veszélyben. Az utolsó találkozón az Arany Ászok 10-4-es, magabiztos vezetése tudatában kicsit visszavett, majd újabb gólját már csak akkor rúgta, amikor a Young Boys vezetett 11-10-re. Végül megosztoztak a pontokon a felek.

Bővebben: XVII. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG: IDÉN CSONKA MEZŐNY

FUTSAL: SZOROS ELSŐ FÉLIDŐ UTÁN MEGÉRDEMELT GYŐZELEM

A továbbra is remeklő Rábold Richárd vezérletével újabb fontos három pontot szerzett futsal csapatunk. Az országos bajnokságban szereplő Kincsem Lovaspark kettes számú csapata ellen a félidőben még csak 1-0-ra vezettünk, majd a szünetet követően hatékonyabbá vált mindkét oldalon a támadójáték.

 

Bővebben: FUTSAL: SZOROS ELSŐ FÉLIDŐ UTÁN MEGÉRDEMELT GYŐZELEM

KÉT JÁTÉKOSUNK A PEST MEGYEI VÁLOGATOTTBAN

Két felnőtt labdarúgónk, Albirt Mátyás (képünkön) és Németh Richárd is meghívást kapott a Pest megyei amatőr válogatottba, amely december 2-án és 3-án, Békéscsabán lép pályára a Megyei Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáján (MAVONT). A Limperger Zsolt (Érd) és Szabados Tamás (Taksony) által vezetett együttes  szombaton Békés és Csongrád, vasárnap Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok csapatával mérkőzik meg. Az ötös csoportból az első helyezett jut tovább a jövő héten rendezendő, pécsi országos döntőbe.

Bővebben: KÉT JÁTÉKOSUNK A PEST MEGYEI VÁLOGATOTTBAN

FUTSAL: TIZENNÉGY MAGLÓDI GÓL TÓALMÁSON

Futsal csapatunk újabb, ezúttal tizenháromgólos győzelmet aratott. Közvetlen riválisunkat, vagyis a Kistarcsát legutóbb megszorongató Tóalmás ellen csak négy percig volt izgalmas a találkozó, hiszen akkor még 1-1-re álltak a felek. Az ötödik perctől aztán beindult a henger...

Vezetjük a tabellát, de nem bízhatjuk el magunkat, hiszen várnak ránk még kemény ellenfelek, mint például jövő héten a Kincsem Lovaspark.

Bővebben: FUTSAL: TIZENNÉGY MAGLÓDI GÓL TÓALMÁSON

U19: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK A SZEZONT

U19-es együttesünk sokáig jól szerepelt, dobogóra is állt, ám az őszi szezon második felében több vereségbe is beleszaladtunk, így vissza csúsztunk a tabellán. Az őszi utolsó fordulóban súlyos vereséget szenvedtünk az őszi bajnok Gyömrő csapatától, majd a második fordulóból pótolt találkozón 3-1-re vertük a Valkó együttesét. 

Bővebben: U19: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK A SZEZONT

1197924
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
49867
0
49867
1148057
49867
11655
1197924
Your IP: 54.82.81.154
2017-12-15 13:00:03
AlbirtM2016.jpg