SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG

XVII. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG: IDÉN CSONKA MEZŐNY

A tornacsarnok elhúzódó felújítása miatt egy ideig kérdéses volt az idei terembajnokság megrendezése. A bizonytalanság miatt a csapatok toborzása sem úgy haladt, ahogy kellett volna, így végül a megszokott tíz csapat helyett csak héttel indult el az idei viadal.

Az első találkozót két újonc a Street FC és az utolsó nap nevezett Last Minute FC vívta. Utóbbi kicsit összeszokotabb játékot produkált, ennek is köszönhető a győzelmük. A Pitbull-Maradék csatában az utóbbiak 0-7-nél rúgták első góljukat, ami után kicsit kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de Bacsáék győzelme nem forgott veszélyben. Az utolsó találkozón az Arany Ászok 10-4-es, magabiztos vezetése tudatában kicsit visszavett, majd újabb gólját már csak akkor rúgta, amikor a Young Boys vezetett 11-10-re. Végül megosztoztak a pontokon a felek.

Bővebben: XVII. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG: IDÉN CSONKA MEZŐNY

ALL IN A VÉGSŐ GYŐZTES

Az elmúlt évek visszafogotabb teljesítménye után újra az All In nyerte a Sportvilág terembajnokságot.

A nap első része az alsóház küzdelmeié volt, ahol a bajnoki mérkőzése miatt visszalépő Ecser helyett a kilencedik Maradék ugrott be. És, ha már beugrott az első mérkőzését meg is nyerte a csere nélkül felálló Vegyes ellen. A másik összecsapáson az alapszakaszban a Sao Paoloval még ikszelő Pitbull, ezúttal  egy góllal jobbnak bizonyult ellenfelénél. A hetedik helyért zajló küzdelemben a fáradt Vegyes nehezen, de két vállra fektette Sao Paolot. Az első két mérkőzés győztese, vagyis a Pitbull és Maradék végig kiélezett találkozót vívott egymással, ahol első félidőben két gólos előnyre szert tevő Végláséknak a szünet után már nem tudtak betalálni Nagy kapujába, ami Bacsáék győzelmét eredményezte.

A felsőház első két találkozóján, vagyis az elődöntőkben egyaránt két gólos győzelmek születtek. Előbb magabiztosan győzött az All In a TS ellen, majd Young Boys szép játéka ért továbbjutást az Arany Ászok ellen. A vesztesek csatájában a Rakitáék aztán öt gólos győzelemnek örülhettek, így végül felállhatattak a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

A döntőben a Young Boys már nagyon közel állt a végső győzelemhez, ám az utolsó pillanatokban szerzett Szabó Gábor találattal egyenlített az All In. Következhetett tehát a szétlövés, ahol első büntetőjüket elhibázták a fiatalok és noha a következő kettőt már berúgták, Aszódi, Tóth és Szabó révén az All In egyszer sem hibázott, így az ő nyakukba kerülhetett az aranyérem.

 

Bővebben: ALL IN A VÉGSŐ GYŐZTES

XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 9. forduló

Izgalmasan alakult az alapszakasz utolsó játéknapja, amely a rájátszásért vívott harcban volt hivatott dönteni. Az első találkozón a csere nélkül felálló Vegyes két gólos hátrányból hozta döntetlenre az Ecser ellen. Remekül tartotta magát a Sao Paolo a Young Boys ellenében, de az összecsapás végére elfáradtak. A találkozó gólja azért az Hegyesi Krisztiánnak köszönhetően az övék volt. Rögtön a találkozó után lendületből a Vegyest is elgázolták Váradiék és a második helyre kapaszkodta a tabellán. A TS-Team remek hajrájának köszönhetően legyőzte az Arany Ászokat, így a Vegyes botlásait kihasználva bejutott a Final Fourba. Az alapszakasz zárásaként a Pitbull és a Maradék jó iramú, szoros mérkőzést játszott, amelyen Bacsáék győzelme azt jelentette, hogy az állandó résztvevő Maradék idén az alsóházba sem jutott. Hacsak nem...

Bővebben: XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 9. forduló

XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 8.forduló

Teljes fordulóval folytatódotta terembajnokság, ahol lassan körvonalazódnak a rájátszásba kerülő csapatok listája. Az első találkozón a Pitbull örülhetett, hogy a találkozó hajrájában legalább egy pontot megtudott menteni a nagyon fegyelmezetten játszó Sao Paolo ellen. A Young Boys 11 gólos győzelmével valósággal bemasírozott az felsőházi rájátszásba. Az Arany Ászok- Vegyes mérkőzés sokáig nyitott volt, ám a végén a nagyon jól védekező Rakitáék bedarálták ellenfelüket. Maradék-All In csatája nagyon simára sikeredett. Mindent elmond az a tény, hogy a Maradék az első gólját 9-0-nál szerezte. A felsőházban még egy hely kiadó, míg az alsóházi rájátszásért nagy csata várható.

Kérjük a csapatokat, hogy a nevezési díjat mielőbb rendezzék!

Bővebben: XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 8.forduló

XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 7.forduló

A hetedik forduló legnagyobb győztese az influenza volt, amely gondoskodott arról, hogy egyrészt a csapatok ne tudjanak kiállni, vagy, ha mégis, akkor létszámhiányosan. Ennek is betudható talán, hogy a Pitbull ezúttal meglepetés vereséget szenvedett, illetve az All In először kapitulált ebben a bajnokságban. A többi mérkőzés elmaradt.

Kérjük a csapatokat, hogy a nevezési díjat mielőbb rendezzék!

Bővebben: XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 7.forduló

1197934
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
49877
0
49877
1148057
49877
11655
1197934
Your IP: 54.82.81.154
2017-12-15 13:03:18
U212015.jpg