SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG

XIX. SPORTVILÁG TFB: NYOLC GÓLT RÚGTAK A KAPUSOK

A kapusok fordulója volt az elmúlt vasárnap, hiszen a háló megvédése mellett az ellenfelek kapujára is igen veszélyesnek bizonyultak. A legtermékenyebb Francenzovics (All In) és Gergely (Retro) voltak, akik háromszor is beköszöntek egymás kapujába, de Wojas Péternek (Pitbull) és Sinkovicz Dánielnek (Ászok) is sikerült egyszer-egyszer megzörgetni az ellenfél hálóját.

A nap első mérkőzésén előbb két nyeretlen (Pitbull-Szedett Vedett), az utolsón két veretlen (All In-Retro) találkozott. Előbbin a Pitbull nyert élvezetes, jó iramú összecsapáson, utóbbin - a kapusok különmeccse mellett - az All In bizonyult egy góllal jobbnak. A második mérkőzésen a Play Off - fiatalos lendületének köszönhetően -, újra nyerni tudott, ezúttal a Betesz ellen. A Drink Team az első félidőben jobban játszott mint az Ászok, ám a fordulás után Molnárék átvették az irányítást, és nagyobb rutinjuknak köszönhetően négy góllal nyerték meg a találkozót.

Sok szép gól és örömteli pillanat mellett sajnos szomorú momentumai is voltak a napnak. Minden találkozó gyászszünettel indult, hiszen az elmúlt kedden este, a viadalnak is otthont adó sportcsarnokban, egy hozzánk hasonló, labdarúgást szerető, és azt hobbi szinten űző fiatal, Farkas József tragikus körülmények között az életét vesztette. Családjának ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni.

Bővebben: XIX. SPORTVILÁG TFB: NYOLC GÓLT RÚGTAK A KAPUSOK

XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 3. forduló

Hatvannégy gólt hozott a terembajnokság harmadik fordulója. Az első találkozón, a teljes csapatával felálló Pitbull pocsék helyzetkihasználással operált a tartalékos Ászok ellen, így hatgólos vereséget szenvedtek. Azt követően első győzelmét könyvelhette el az idei kiírásban a Play Off, miután igazi csapatként múlták felül a Drink Team gárdáját. A harmadik mérkőzésen az első játékrészben még jól tartotta magát a Szedett-Vedett, ám a fordulás után hengereltek Aszódiék. A negyedik összecsapás az utolsó másodpercig nyíltra, küzdelmesre sikeredett, ahol talán a nagyobb összeszokottság döntött a Retro javára a Betesz ellen.

Bővebben: XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 3. forduló

XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 2. forduló

A második játéknapon már mindenki pályára lépett a bajnokságban, tehát teljes volt a forduló. Az első találkozón a Drink Team gyorsan négy gólos előnyre tett szert a Pitbull ellen, viszont Wojas Petiék 5-5-re kiegyenlítették a mérkőzést. Ezt követően viszont ziccereket hibáztak a "kutyák", így a Drink Team új erőre kapva a maga javára fordította az összecsapást. Az All In-Arany Ászok derbijén Rakitáék az első félidőben nem találtak fogást Zsidi Balázsékon és féltucatnyi kapott góljukra válaszolni sem tudtak. Fordulás után szépen megkezdték a felzárkózást, de csak négy gólig jutottak. A nap harmadik összecsapásán a Real Betesz lendületesebb, gyorsabb játéka vezetett eredményre, ráadásul a szerencsével sem álltak hadilábon a Szedett-Vedett ellen. A legkiélezetebb találkozónak a Play Off-Retro XXL mérkőzése bizonyult. A második félidőt csere nélkül lejátszó Retro nagyot küzdött a három pontért.

Bővebben: XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 2. forduló

XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 1. forduló

A tavalyi évhez képest egy nappal korábban, vagyis december 15-én vette kezdetét a terembajnokság, ám ahogy az előző évben, úgy most is csonka fordulóval. Az első játéknapra nem tudott kellő létszámban kiállni az All In, így a Pitbull elleni találkozójuk halasztásra került.

A torna nyitómérkőzése az újonc Szedett-Vedett és a Retro XXL csapatai között zajlott, és hozott elsöprő Retro diadalt. A második találkozó már kiélezettebb játékot hozott, ahol Rakita Gábor négy góljának is köszönhetően nyerni tudott az Arany Ászok a Play Off ellen. A nap utolsó mérkőzését a három és fél év elteltével reaktivált, némileg átalakult Drink Team vívta az újonc Real Betesz ellenében, ahol nem tudták eldönteni, hogy kié legyen a három pont, így mindkét csapatnak 1-1 egység jutott.

Bővebben: XIX. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 1. forduló

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 7. forduló

Meglepetések nélküli zárófordulót követően kialakult a rájátszás mezőnye. Az ifinek 30 gólt vágó All In, illetve a kötelező győzelmeket egyaránt 12 góllal hozó Retro és Arany Ászok mellett végül a Last Minute ért be a legjobb négy közé, így február 10-én délután ők fognak megmérkőzni a felsőházban. Délelőtt, az alsóház küzdelmeiben a Play Off, a Pitbull, az Öregfiúk és a Maglódi TC ifi feszül majd egymásnak.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 7. forduló

2467297
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1319240
0
1319240
1148057
1319240
0
2467297
Your IP: 3.95.139.100
2020-01-22 17:44:11
NyilasL2.jpg