SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 7. forduló

Meglepetések nélküli zárófordulót követően kialakult a rájátszás mezőnye. Az ifinek 30 gólt vágó All In, illetve a kötelező győzelmeket egyaránt 12 góllal hozó Retro és Arany Ászok mellett végül a Last Minute ért be a legjobb négy közé, így február 10-én délután ők fognak megmérkőzni a felsőházban. Délelőtt, az alsóház küzdelmeiben a Play Off, a Pitbull, az Öregfiúk és a Maglódi TC ifi feszül majd egymásnak.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 7. forduló

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 6. forduló

Az utolsó fordulót követően - a korábbi évektől eltérően - csupán egy csapat érezheti magát maradéktalanul biztonságban a felsőházi rájátszást illetően. Miután az eddig hibátlan Retro kikapott az utolsó pillanatig küzdő Play Offtól, az All In pedig a kapujában parédézó Francenzovics  Rolanddal megverte az Ászokat, így gyakorlatilag négy 12 pontos csapat verseng a három fennmaradó helyért. Legjobb helyzetben az Ászok és az All In van, hiszen nyerhető találkozó áll előttük, viszont a Last Minute és a Play Off élet-halál harcot vív majd, ahol előbbinek elegendő lehet egy döntetlen is. A vasárnap forduló másik két mérkőzése nem hozott meglepetést. A Last Minute egy félidő alatt lelépte a Pitbullt, míg TC ifi létszámhiányosan maradt alul az Öregfiúkkal szemben.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 6. forduló

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 5. forduló

Rangadókat hozott az elmúlt vasárnap, így volt miért izgulni az ötödik játéknapon.

Az első találkozón, a még mindig felsőházi álmokat szövögető Pitbull kihasználta a Maglódi TC ifi csapatának igen szellős védekezését, és az első félidőben tetemes előnyre tett szert. A szünet után jobban játszottak a fiatalok, de csak kozmetikázni tudtak az eredményen. Nagy lépést tett az Arany Ászok a felsőház felé, miután legyőzték a közvetlen rivális, Last Minute csapatát. Rakitáék rutinjukkal nem engedték kibontakozni Véglás Ricsiéket. A Retro XXL ismét remek játékkal rukkolt elő, amellyel le is gyűrték a címvédő, a mérkőzésen büntetőt rontó All In csapatát. Meg kell említeni Francenzovics Roland gólját, aki szemfülesen, mindenkit átemelve, egész pályás gólt szerzett a találkozón. A nap utolsó találkozóján a Play Off és az Öregfiúk csapata végig fej-fej mellett haladtak a gólszerzésben, ám a végét Fazekas Jánosék bírták jobban.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 5. forduló

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 4. forduló

Igen gólgazdag volt a Sportvilág teremfoci bajnokság negyedik fordulója, hiszen a pótolt találkozóval együtt 112 alkalommal zörgették meg a játékosok a kapuk hálóit. A nap egyértelmű nyertese a Retro XXL csapata volt, amely két fontos találkozót is meg tudott nyerni, ráadásul nem csak a táblázaton, hanem a 10 gólt szerző Horváth révén a góllövőlistán is átvették a vezetést.

A remek napot kifogó All In szerezte meg az idei év első győzelmét. Teljesítményükről mindent elmond, hogy a Play Off első gólját csak 8-0-nál tudta szerezni. A két veretlen, vagyis a Retro XXL-Arany Ászok csatájából az előbbi jött ki győztesen, igaz az Ászok tartalékosan, és fáradtan állt ki, hiszen szombaton egy tornán szerepeltek. Sajnos a Maglódi TC ifjúsági csapatának nagy falatnak bizonyt a Last Minute, akik igen nagy zakót mértek rájuk. A Pitbull megszerezte első pontjait miután igen kiélezett küzdelemben legyőzte az Öregfiúk gárdáját. Nap utolsó összecsapásán a Retro XXL a Last Minute veretlenségét is elvette, így egyedüli hibátlan csapattá váltak a mezőnyben.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 4. forduló

XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 3. forduló

A harmadik játéknap után szinte szétszakadt a mezőny. Vannak csapatok, amelyek már-már páholyban érezhetik magukat a rájátszás előtt, míg többeknek elúszni látszik a felsőházi megmérettetés. Ilyen a Pitbull is, amely nagy csatában ugyan, de ismét alulmaradt, most az All Innel szemben. A Maglódi TC ifjúsági csapatának sem jött ki még a lépés. A Retro elleni találkozó elején még remekül tartották magukat, szép gólokat szereztek, de a második félidőben szétesett a játékuk, és magabiztosan nyert ellenfelük. A nap harmadik mérkőzésén két veretlen csapat, a Play Off és az Arany Ászok csaptak össze. Utóbbi remek védekezésének is köszönhetően kaparintotta meg a nagyon értékes három pontot. Az év utolsó összecsapását a Last Minute és az Öregfiúk vívta. Sengel Tibiéknek megizzadtak a győzelemért az egyre jobban magukra találó öregekkel szemben.

Bővebben: XVIII. SPORTVILÁG TEREMFOCI BAJNOKSÁG: 3. forduló

2381096
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1233039
0
1233039
1148057
1233039
0
2381096
Your IP: 3.234.214.113
2019-12-13 13:53:33
NagyD2.jpg