SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG

XX. SPORTVILÁG: 6. JÁTÉKNAP

A bajnoki cím már eldőlt, de a harmadik helyért még nagy csata várható az utolsó játéknapon. Play Off már biztosan dobogós, sőt már egy pont is elég lehet nekik a második helyhez. Ez az egy pont az All In számára is elég lehet a harmadik helyhez, hacsak nem veri a Drink Team 14 góllal a már bajnok Brigádot. Ha viszont kikapnak Aszódiék, akkor a Drink Team és az Ászok is befuthat a dobogó legalsó fokára, utóbbi dolga sokkal könnyebb lehet. Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény, majd a gólkülönbség rangsorol.
De nézzük mi történt a hatodik játéknapon:
Kétségtelenül feltámadt a Pitbull, amely most gólzáporos mérkőzésen győztesen jött ki az adok-kapokból. Szélsőséges esetben még a negyedik helyet is megkaparinthatják Bacsáék. Kihagyott büntetőjének köszönhetően nagy lehetőséget szalasztott el az All In, amely a Drink Team csapatával játszott derbin 3-3-as döntetlenre végzett. Az Arany Ászok csere nélkül is hozta kötelezőt a Weekend ellen. Parázs, lendületes összecsapást hozott a Brigád-Play Off mérkőzés, ahol lélektani előnyének köszönhetően jobban koncentrált és nyert a Brigád együttese, akik a zárónap előtt biztossá tették megérdemelt elsőségüket.

Bővebben: XX. SPORTVILÁG: 6. JÁTÉKNAP

XX. SPORTVILÁG: 5. JÁTÉKNAP

A csonka ötödik játéknap mérkőzései után mindössze kettő csapat, a Brigád és a Play Off maradt versenyben a bajnoki címért. Előbbi a remek napot kifogó Barabás Ádám vezérletével nyert az All In ellen, míg a Play Off a Drink Team ellen hozta az "életben maradáshoz" szükséges három egységet. Pontszámban még beérhetné az éllovas Brigádot az All In is, de miután az egymás elleni eredmény rangsorol az első helyre már nem lehet esélyük. A most vasárnapi, Brigád-Play Off mérkőzés tehát bajnoki döntőnek is tekinthető. A nap meglepetését a most kellően kipihent Pitbull együttese szolgáltatta, akik a csere nélkül felálló Arany Ászok ellen szerezték meg első pontjaikat. A bravúrhoz kellett a kutyák kapusa, Kálmán Árpi is, aki büntetőt hárított. A mérkőzésen a Miklós család is nagyon örülhetett, hiszen az apa, György mellett fia, Máté is betalált az Ászok kapujába. A Weekend Warriors-Dinamit találkozót az utolsó fordulóban, február 11-én kerül pótlásra.

Bővebben: XX. SPORTVILÁG: 5. JÁTÉKNAP

XX. SPORTVILÁG: 4. JÁTÉKNAP

A Pitbullnak továbbra sem megy a korán kelés. Ismét az első meccset játszották és ismét vereség lett a vége, persze ehhez kellett a rengeteg kihagyott helyzetük is. Némileg meglepő a Brigád nagyarányú győzelme az Arany Ászok ellen. A parázs jelenetekkel tarkított találkozón a kapu előtt jobban koncentráló Brigád gazdagodott három ponttal. Ahogy az All In is, akik sima győzelemmel abszolválták a Weekend elleni találkozót. A Dinamit csere nélkül próbálta feltartóztatni a Drink Team együttesét, de Vágó Zoliék könnyedén felülkerekedtek rajtuk.

 

Külön köszönet a sok Illyésnek (vagy Illésnek?), akik a megérkező összegzésben mindig ott vannak, minden csapatban és mindig sok gólt rúgnak és mindig más keresztnév kezdőbetűvel próbálnak zavart okozni az adminisztrációba. Megnyugtatásukra szeretnénk jelezni: Sikerül! Próbáljuk követni... Talán sikerül. 

Bővebben: XX. SPORTVILÁG: 4. JÁTÉKNAP

XX. SPORTVILÁG: 3. JÁTÉKNAP


A nap meglepetését a Pitbull csapata szállíthatta volna, ha a jelenleg is vezető Brigád együttese ellen meg tudja tartani két gólos előnyét, melyet a mérkőzés első szakaszában birtokolt. A bravúr végül nem sikerült, így a trónfosztás sem következett be. Pozitívum viszont, hogy a Pitbull együttesében bemutatkozott a fiatal Miklós Milán. Izgalmas találkozón tartotta meg második helyét a regnáló bajnok, Play Off is, akik a Weekend Warriors ellen győztek 6-3-ra. A Dinamit gárdája ellen köszörülte ki a második játéknapon esett csorbát az All In, amelyben Aszódi Márton góljai jelentették a különbséget. A napi Sportvilág klasszikust az Arany Ászok és a Drink Team ütközete jelentette, ami idézte is a korábbi évek presztízsét. A jó iramú összecsapást parázs hangulat és sok vita övezte, aminek a végeredménye igazságos döntetlen lett. Reméljük, hogy a találkozón szerzett sérelmek hamar elülnek és jó hangulatban zajlik tovább küzdelemsorozat!

Bővebben: XX. SPORTVILÁG: 3. JÁTÉKNAP

XIX. SPORTVILÁG TFB: A PLAY OFF NYERTE A PLAYOFFOT

Számos izgalmas csatával és meglepetéssel zárult a XIX. Sportvilág terembajnokság. Már a délelőtt, az alsóházi rájátszás is szolgált paprikás hangulattal és nem várt eredménnyel, hiszen az alapszakaszban hat vereséget szenvedő Pitbull, ha csak büntetőkkel is, de túljutott az utolsó fordulóig a felsőházban reménykedő Real Beteszen. Az ötödik helyért már nem tudott váratlant húzni a Bacsa-legénység, amely 0-3-ról ugyan fordított, de a szünet után sok hibáját gólokkal büntette a Drink Team.

Az igazi szenzácót a délután tartogatta, ahol mindkét elődöntő büntetőkkel dőlt el. Az alapszakasz győztes All Int a negyedik Play Off, a második Retrót az Ászok csapata tréfálta meg. A harmadik helyért vívott mérkőzést végül az All In nyerte, míg a döntőben a Play Off jócskán borította a papírformát. Szegediék az első félidőben hengereltek és 5-0-ra húztak el, amely különbséget a szünet után is tartani tudtak így, történetük során először -beleértve a Maradék FC időszakot is- nyerték meg a viadalt.

A góllövőlistán a Pitbull játékosa, Mayer Gábor lett az első, egy góllal megelőzve az Ászokos örökifjú, Rakita Gábort, aki egyébként bezsebelte a legjobb 40 év feletti játékos címét. A torna legjobb kapusa Ciampor Ferenc (Play Off) lett, aki a rájátszásban is bizonyította ragyogó képességeit. A legjobb játékos szintén a Play Off csapatából, Szegedi Richárd lett.

Bővebben: XIX. SPORTVILÁG TFB: A PLAY OFF NYERTE A PLAYOFFOT

U212015.jpg

Partnereink