Futsal

FUTSAL: ÚJRA AZ ÉLEN

Április elején a Gyöngyös ellen elveszített találkozó következtében estünk vissza a második helyre, majd most éppen az ellenük megvívott csata után állhattunk újra a táblázat élére, miután együttesünk 5-3-as győzelmet aratott, a Rubeola pedig Nyíregyházán szenvedett 3-1 vereséget. Örömünk viszont nem lehet felhőtlen, ugyanis csapatunk egyik oszlopos tagja Petric Branko egy fegyelmezetlenséget követően hosszabb eltiltásra számíthat, ráadásul Érsek Róbert is megkapta ötödik sárga lapját.

Bővebben: FUTSAL: ÚJRA AZ ÉLEN

FUTSAL: PONTOT RABOLTUNK A RUBEOLÁTÓL

Kétszer is, a mérkőzés elején, majd a második félidő elején is vezetett ellenünk a listavezető Rubeola együttese hétfőn, végül győzni mégsem tudtak, mert Horváth Richárd és Jenei Krisztián góljaival döntetlenre mentettük a találkozót.

Bővebben: FUTSAL: PONTOT RABOLTUNK A RUBEOLÁTÓL

FUTSAL: NAGY HARCBAN AZ ELSŐ HELYÉRT

A tavalyihoz hasonlóan ismét nagy küzdelemre kényszerül futsal csapatunk az NB 2 Keleti csoportjában, ahol az NB 1-be jutás a célkitűzés. Az előző idényben a Kistarcsa előzött meg minket, most a Rubeolával szemben vagyunk egy pontos hátrányban a Gyöngyös elleni nem várt fiaskó után. Hétfőn az ugyancsak a feljutásra ácsingozó Nyíregyháza ellen bravúros győzelmet arattunk, így velük szemben lépéselőnyben vagyunk, de  az első helyet is vissza tudjuk venni jövő hétfőn a Rubeola vendégeként. Ha nyerünk, vagy döntetlen lesz a vége nyílt marad a bajnokság, ha veszítünk, akkor már nem a mi kezünkben van a sorsunk.

Bővebben: FUTSAL: NAGY HARCBAN AZ ELSŐ HELYÉRT

FUTSAL: HIBÁTLAN BAJNOKI JANUÁR, KIESÉS A KUPÁBÓL

Mindhárom januári bajnokiját is megnyerte felnőtt futsal csapatunk és így már biztosan a felsőházban folytathatjuk a rájátszásban, sőt jelenleg vezetjük is a tabellát, igaz a nagy rivális Nyíregyháza eggyel kevesebb mérkőzést játszott. Sikereinkhez az is kellett, hogy Talabér Attila, Jenei Krisztián és Bozsoki Imre személyében kiváló játékosok érkezzenek a csapatunkhoz a téli átigazolási időszakban. A Seregy gólok sajnos elmaradtak az utolsó két fordulóban, így támadónk két találattal lemaradva az első Varga Lászlótól, jelenleg "csak" második a góllövő listán.

A kupában ugyan rúgott kettőt Tamás, viszont oda a csapat nem tudta átmenteni jó formáját, így a Nyugati csoportban szereplő Sárvár ellenében elbúcsúztunk a további küzdelmektől.

Bővebben: FUTSAL: HIBÁTLAN BAJNOKI JANUÁR, KIESÉS A KUPÁBÓL

FUTSAL: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK AZ ÉVET

A nyíregyházi fiaskót a MEAFC ellen megnyert mérkőzéssel feledtette felnőtt futsal gárdánk és a tabella második helyéről várhatjuk a 2022-es esztendőt.

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK AZ ÉVET

3782359
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2634302
0
2634302
1148057
2634302
0
3782359
Your IP: 3.238.24.209
2022-06-28 14:57:19
U17TTTT.jpg