Futsal

FUTSAL: FORDULATOS MÉRKŐZÉSEN DÖNTETLEN AZ ÚJONC ELLEN

Az újonc Nyíregyháza ellen izgalmas mérkőzést játszott együttesünk. Kétgólos hátrányt háromgólos előnnyé kovácsoltunk, majd a vége mégis döntetlen lett.

Bővebben: FUTSAL: FORDULATOS MÉRKŐZÉSEN DÖNTETLEN AZ ÚJONC ELLEN

FUTSAL: GYŐZELEMMEL KEZDTÜK AZ ÚJ IDÉNYT

Ahogy tavaly is, úgy most a Mád ellen kezdte bajnoki szezonját az NB 2 Keleti csoportjában szereplő felnőtt együttesünk és ahogy tavaly, úgy most is két góllal sikerült nyernünk. Végig nyitott volt a találkozó, ám az utolsó percekben két gólt szerezve végül a magunk javára fordítottuk a találkozót.

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEMMEL KEZDTÜK AZ ÚJ IDÉNYT

FUTSAL: CSENGEREN ZÁRTUK AZ IDÉNYT

A Kistarcsa elleni vereség után, a biztos második hely tudatában szerette volna szépen, vagyis győzelemmel zárni a szezont felnőtt futsal együttesünk, ám az utolsó bajnoki találkozónkon, Csengeren ismét hadilábon álltunk a szerencsével és egy kivételével nem sikerült gólra váltani helyzeteink sokaságát. Persze senki nem búslakodott igazán, hiszen szenzációs szezont tudhatunk a hátunk mögött, élvezetes mérkőzésekkel, nagy győzelmekkel és egy fantasztikus második helyezéssel. A sikerhez kellett, hogy minden tekintetben egységes legyen a csapat. Mindenki becsülettel tette a dolgát, amiért jár a hatalmas elismerés. Együttesünk tagjai kiemelkedő teljesítettek, Haffner Györgynek edző kiváló munkát végzett. Németh Gusztáv, Merczel János kettős, minden körülmények között megteremtette sikeres szereplés lehetőségét, míg Haffner Tamás a szervezési, technikai és utánpótlás háttér biztosításával könnyítette meg a jó eredmények elérését. Köszönjük nekik a számunkra is kivívott szép eredményt és bízunk a hasonlóan sikeres folytatásban!

Bővebben: FUTSAL: CSENGEREN ZÁRTUK AZ IDÉNYT

FUTSAL: ELVESZÍTETTÜK AZ ARANYCSATÁT, DE SZÉPEN CSILLOG AZ EZÜST IS

A bajnokság kezdetén talán mindenki gondolkodás nélkül aláírta volna a második helyet a bajnokságban, de így, hogy valós esélyünk volt az első helyre is persze vegyül az örömünkbe egy kis csalódottság. Hétfőn a velünk azonos pontszámmal álló Kistarcsát fogadtuk, és ha nyertünk volna, valószínűleg az utolsó Csenger elleni találkozót is behúztuk volna lendületből. Sajnos nem sikerült. Az első osztályú iramot idéző találkozón a Kistarcsa a félidei szünet előtt jelentős előnyre tett szert, amiből a második játékrészben is csak egyet tudtunk faragni, így ők ülhettek fel az NB2 Keleti csoportjának trónjára. Gratulálunk nekik! Nem mellékesen futsal együttesünk történelmi sikert ért el, hiszen az országos második vonalban elért ezüstéremnél jobbat még soha nem sikerült elérnünk.

Bővebben: FUTSAL: ELVESZÍTETTÜK AZ ARANYCSATÁT, DE SZÉPEN CSILLOG AZ EZÜST IS

FUTSAL U18: 53-1-RE NYERTÜNK, AZ 5. HELYEN VÉGEZTÜNK

U18-as futsal gárdánk lejátszotta utolsó bajnoki találkozóját, amely nem mindennapi különbségű győzelmet hozott. A sereghajtó, mostanra teljesen széteső Kőbánya együttesének gyakorlatilag félpercenként rúgtuk a gólokat és végül 53(!) találatot szerezve nyertünk. Ebben az esetben talán mindenki jobban örült volna egy szorosabb eredménynek, hisz az nagyobb értékkel bírt volna. Csaptunknak viszont jár az elismerés, mert a kezdeti nehézségek után nagyon szépen zárták a bajnokságot és az ötödik helyig léptek előre.

Bővebben: FUTSAL U18: 53-1-RE NYERTÜNK, AZ 5. HELYEN VÉGEZTÜNK

3373349
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2225292
0
2225292
1148057
2225292
0
3373349
Your IP: 3.235.175.15
2021-09-26 00:00:39
U212015.jpg