Futsal

FUTSAL: HIBÁTLANUL A FELSŐHÁZBAN

Nyolc gólos győzelemmel vágtunk vissza a februári nyolc gólos vereségért a Gyöngyös csapatának. Nagyon jó szériában van felnőtt együttesünk, amely eddigi mindhárom találkozóját megnyerte a rájátszásban és így veretlenül vezeti a táblázatot.

Bővebben: FUTSAL: HIBÁTLANUL A FELSŐHÁZBAN

FUTSAL: BEÉRTÜK A KISTARCSÁT

Hét elején a rájátszásba hatodikként bekerült Kartal gárdáját fogadtuk. Ahogy az alapszakaszban kétszer, úgy most is a mi sikerünkkel zárult az összecsapás, így a felsőházi rájátszás második fordulóját is sikerrel vette felnőtt együttesünk. Örömünk nem lehet felhőtlen, hiszen a találkozó hajrájában a kiállítás sorsára jutott csapatunk egyik legjobbja Petric Branko. Következő fordulóban azzal a Gyöngyössel találkozunk, amely néhány hete történelmi, nagyarányú vereséget mért ránk. Most lehetőségünk nyílik a visszavágásra.

Bővebben: FUTSAL: BEÉRTÜK A KISTARCSÁT

FUTSAL: GYŐZELEMMEL NYITOTTUNK A FELSŐ-HÁZBAN

Egy hét szünetet követően a felső-ház küzdelmeivel folytatódtak az NB II Keleti csoportjának küzdelmei, amelyben mindjárt bravúros győzelmet aratott együttesünk. Az első fordulóban azzal a Kincsemmel találkoztunk, akiktől az alapszakasz mindkét találkozóján kikaptunk, és a végeredményt tekintve is előttünk végeztek. A hétfőn lejátszott találkozó első félidejében most is a tápiószentmártoni alakulat állt nyerésre, de csapatunk szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően végül kettő gólos győzelmet arattunk. Reméljük ez a diadal megfelelő lendületet ad a folytatásra!

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEMMEL NYITOTTUNK A FELSŐ-HÁZBAN

FUTSAL: IRÁNY A FELSŐHÁZ!

A Gyöngyös ellen elszenvedett nagyarányú vereséget követően négy meccset játszott - vagy éppen nem játszott - együttesünk, és mitán bezsebeltük a maximális 12 pontot a hetedik helyről a biztos felsőházat jelentő harmadik pozícióba masírozott előre.

Mádon (10-3) és Miskolcon (9-1) nyert együttesünk, míg a Nyírség és a Nyírbátor lemondta az ellenünk vívott találkozót, így 3-0-al lett igazolva számunkra a találkozó.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön tartja meg a felsőház sorsolását, melynek a rajtja március 22-én várható.

Bővebben: FUTSAL: IRÁNY A FELSŐHÁZ!

FUTSAL: NAGY VERESÉG GYÖNGYÖSÖN

Történelmi vereséget szenvedett futsal csapatunk hétfőn a Gyöngyös vendégeként. Ugyan kapott gólok számában nem múltuk felül az eddigi negatív rekordot, a 2016 márciusi csengeri vereséget (4-11), viszont gólkülönbség tekintetében új csúcs született. Először fordult elő, hogy együttesünknél valaki legalább nyolc góllal jobbnak bizonyult, igaz most más tényezők is súlyosbították vereségünket. Futsalban a nyolc, vagy nagyobb különbségű vereség nem ritka, ha mi öt évente belefutunk egy ilyenbe az mindenképpen a vállalható kategóriába tartozik, ami miatt kesereghetünk az az időzítés. Az alapszakasz hajrájában vagyunk, ahol minden mérkőzés nagyobb jelentőséggel bír, így csak bizakodni tudunk, hogy ez a mostani fiaskó nem veti vissza nagyon együttesünket. Noha egy kis lemaradásunk van most az előttünk álló riválisokkal szemben, viszont a mögöttünk álló négy csapattal játszunk még, vagyis nincs veszve semmi és bejuthatunk a felsőházba. Persze ehhez nyerni kell!

Bővebben: FUTSAL: NAGY VERESÉG GYÖNGYÖSÖN

3132625
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1984568
0
1984568
1148057
1984568
0
3132625
Your IP: 3.227.208.0
2021-04-19 12:12:50
NagyD2.jpg