Futsal

FUTSAL: GYŐZELEM KAPUSBRAVÚROKKAL

Nehéz mérkőzésen szerzett nagyon értékes három pontot felnőtt csapatunk. Győzelmünkből oroszlánrészt vállalt Matus Tamás, aki a hajrában kettő kisbüntetőt is hárítani tudott, így megőrizve egy gólos előnyünket a mérkőzés végéig.

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEM KAPUSBRAVÚROKKAL

FUTSAL U18: ISMÉT PONT NÉLKÜL MARADTUNK

A bajnokságban soron következő ellenfelünk a Csakacsel Futsal csapata ugyan lemondta hazai mérkőzésünket, ám vasárnap délelőtt ifjú futsalosaink nem maradtak játék nélkül, mert előre hozva a 11. fordulóból a rendkívül sportszerű és kiváló játékerőt képviselő MEAFC Miskolc futsal csapatát fogadtuk.

Bővebben: FUTSAL U18: ISMÉT PONT NÉLKÜL MARADTUNK

FUTSAL: HOZTUK A KÖTELEZŐT

Felnőtt csapatunk csoportunk sereghajtója, a MEAFC-Miskolc ellen lépett pályára hérfőn este. Döcögős első félidő után eredményesebbre sikerült a második játékrész, így 6-1-es győzelmet könyvelhettünk el a találkozó végén. Jelenleg a harmadik helyen állunk, igaz több mérkőzést játszottunk, mind a csoport gárdáinak zöme.

Bővebben: FUTSAL: HOZTUK A KÖTELEZŐT

FUTSAL: ÚJRA GYŐZELEM

Kettő sikertelenül megvívott találkozó után újra győzelemnek örülhetett felnőtt futsal együttesünk. Az elveszített mérkőzések után nagyon fontos a három pont megszerzése a Nyírség ellen, hogy ne szakadjunk le a mezőnytől, ami végül Vadászi három, Simon kettő, illetve Petric és Poncok góljainak köszönhetően sikerült is. Folytatás jövő hétfőn Gyömrőn a Miskolc csapata ellen.

Bővebben: FUTSAL: ÚJRA GYŐZELEM

FUTSAL: AZ ÖT SIMON GÓL IS KEVÉSNEK BIZONYULT

Hosszú veretlenség után egymás után második vereségét szenvedte el együttesünk az országos bajnokságban. Az erős kerettel rendelkező, ám a bajnokságot visszafogottabb teljesítménnyel kezdő Kincsem éppen ellenünk találta meg jó formáját. A találkozó Simon Zsolt és Ficsor Richárd gólcsatáját is hozta, amit ugyan a mi játékosunk nyert meg öt góllal -ezzel át is vette a vezetést a góllövőlistán-, viszont a Kincsem végül két találattal jobbnak bizonyult. Csapatunk november 16-án a Nyírség otthonában javíthat majd.

Bővebben: FUTSAL: AZ ÖT SIMON GÓL IS KEVÉSNEK BIZONYULT

2969000
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1820943
0
1820943
1148057
1820943
0
2969000
Your IP: 3.238.70.167
2020-12-03 11:59:16
VinczeL2016.jpg