Futsal

FUTSAL MK: NEM SIKERÜLT A DÖNTŐBE JUTÁS

Futsal csapatunk hatalmasat küzdött tegnap a Veszprém elleni Magyar Kupa elődöntőben. A teljesen nyílt összecsapást hozó első félidő alapján joggal bízhattunk benne, hogy igenis van keresnivalónk és kiharcolhatjuk a döntőbe jutást, ám a szünet után nem a reményeink szerint alakult a forgatókönyv. A második játékrész elején nagyobb nyomást helyezett ránk ellenfelünk, amit gólokra is tudott váltani, és bár mindent megtettük a felzárkózás érdekében, az sajnos nem sikerült. Az utolsó percekben újabb gólokat szerezve végül 5-1-re nyert a Veszprém és jutott a sorozat fináléjába, ahol a Haladás együttesével találkozik. Természetesen mi sem szégyenkezhetünk, hiszen csapatunk már azzal is történelmi tettet hajtott végre, hogy bejutott az ország legjobb négy csapata közé a kupában.

Bővebben: FUTSAL MK: NEM SIKERÜLT A DÖNTŐBE JUTÁS

FUTSAL NB1: SZÉP BÚCSÚ AZ ÉLVONALTÓL

Ha a bennmaradás nem is sikerült, az nb1-től szépen búcsúzott felnőtt futsal csapatunk, amely fordulatos találkozón 5-4-re győzött az Újpest ellen. Az első tizenhat percben nyolc gól is esett, majd a szünet után csak a találkozón három gólt jegyző Sallai Bence tudott betalálni, így mi gyűjthettük be a győztesnek járó három egységet. Hétvégén a szezon utolsó és egyben legnagyobb megmérettetése vár ránk a Magyar Kupában, ahol szombaton a Veszprémmel küzdünk meg a döntőbe jutásért.

Bővebben: FUTSAL NB1: SZÉP BÚCSÚ AZ ÉLVONALTÓL

FUTSAL NB1: MFA - MAG-LOG 2 - 6

Hosszú idő után újra bajnoki győzelemnek örülhetett felnőtt futsal csapatunk. A bennmaradásért folytatott harcban ugyan már nem segítség ez a mostani diadal, viszont megmutatja, hogy együttesünk többre hivatott, mint az eddigi eredményei mutatják. Talán mindez kellő lendületet adhat az utolsó, Újpest elleni bajnoki mérkőzésünkhöz és a május 11-én rendezendő Futsal Magyar Kupa négyesdöntő küzdelmeihez!

Bővebben: FUTSAL NB1: MFA - MAG-LOG 2 - 6

FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

Miután sok reményünk már nem volt a bajnoki küzdelmeket tekintve, együttesünk pécsi veresége talán kevésbé meglepő. Mintha nem lenne elég bajunk, még a sárga lapok is villogtak a szemünk előtt, még nagyobb frusztrációt okozva csapatunknak. Rövidesen vége a szezonnak, amit jó lenne emelt fővel befejezni!

Bővebben: FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

Nem tudtuk meglovagolni kupasikereinket, és újra vereséget szenvedtünk soros bajnoki mérkőzésünkön. A Nyírbátor elleni monori találkozónk azért is fájó, mert így minimálisra csökkent az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

U14masodik.jpg

Partnereink