következő forduló

HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

undefinedFelnőtt csapatunk közvetlen riválisunkhoz a múlt héten, Biatorbágyon hatgólos vereséget szenvedő Százhalombattához látogat. Ellenfelünk, hozzánk hasonlóan jól kezdte a bajnokságot, ám az elmúlt öt fordulóban csak egy pontot tudott szerezni, igaz azt az éllovas Taksonnyal szemben.

U19-es együttesünk a sereghajtó Hévízgyörköt fogadja szombaton. Vasárnap az U16 a jó erőkből álló Taksonnyal ellenében kell, hogy felvegye a kesztyűt, míg az U11 és U13 Üllőn szerepel majd Bozsik tornán. Kedden öregfiúk csapatunk a Gyömrő ellen elszenvedett vereséget követően az Isaszegen próbál javítani. A rosszabb gólkülönbségének következtében második helyen álló futsal csapatunk ugyancsak kedden a középmezőnyben tanyázó Érd csapatát látja vendégül Gyömrőn.

Bővebben: HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

SZENTENDRE ELLEN JAVÍTHATUNK

undefinedMegyei I. osztályban szereplő felnőtt csapatunk az újonc Szentendre együttesét látja vendégül szombaton. Noha a középmezőnyben tanyázunk egy újabb vereséggel, vagy pontvesztéssel könnyen a tabella alsó felébe csúszhatunk.

Ifjúsági csapatunk is szombaton játszik. Ők délelőtt Bagra látogatnak. U14-es együttesünk vasárnap lép pályára a közvetlen rivális Inárcs otthonában, miközben Maglódon U7-U9-es Bozsik fesztivál zajlik majd. Hétfőn öregfiúk együttesünk a szomszédos Gyömrőt fogadja, míg futsal csapatunk az éllovas Kartal gárdája ellen igyekszik felvenni a kesztyűt Kartalon. U16-os együttesünk ezen hétvégén szabadnapos.

Bővebben: SZENTENDRE ELLEN JAVÍTHATUNK

TÁMOGATÓINK

Sportegyesületünk támogatója:

NAGYKÁTÁN FOLYTATJUK

undefinedMúlt héthez hasonlóan ismét egy közvetlen riválissal, vagyis a három ponttal előttünk álló Nagykátával találkozunk. Hosszú ínség után a Halásztelekkel szemben végre sikerült pontokat szereznünk, ami talán hitet önthet a játéksokba ahhoz, hogy kicsit eltávolodjunk a kieső zónától. Nagykátán senki nem mehet biztosra, igen kellemetlen ellenfél hírében áll, így egy pont is értékes lehet a számunkra. Albirt Mátyás továbbra is a maródiak listáján van, Szirtesi Attila játéka is erősen kérdéses, továbbá Greskó Gábor sem léphet pályára öt sárga lapja miatt. Felnőtt csapatunkra egyébként  szerdán is fontos mérkőzés vár, hiszen a szomszédban, vagyis Gyömrőn vívunk Pest Megyei Kupa mérkőzést. 

U16-os együttesünk szabadnapos, az U14 szombat reggel az Ecsert fogadja, míg az U19 vasárnap Pomázon vizitál. Az öregfiúk hétfő helyett csütörtökön játszik Tápiószecsőn bajnoki mérkőzést.

Bővebben: NAGYKÁTÁN FOLYTATJUK

TÁPIÓSZECSŐN PRÓBÁLUNK JAVÍTANI

undefinedTermészetesen nem ilyen, két vereséggel induló tavaszi nyitányról álmodoztunk, még akkor sem, ha tudtuk, hogy dobogós ellenfeleink lesznek. A Vecsés elleni rémálomból ébredve némileg vállalhatóbb vereséget szenvedtünk, ám továbbra is pont nélkül maradtunk az idei évben. Most két, papíron könnyebb csapat következik, akik ellen lehet sanszunk, viszont őket is fenyegeti a kiesés réme, így rendkívül veszélyes ellenfélnek bizonyulhatnak majd. Alapesetben két kieső van idén, viszont az NB 3-ban több Pest megyei csapat is gyengélkedik, ezért könnyen lehet, hogy a tizedik hely sem biztos bentmaradó pozíció. Fontos lenne tehát értékes pontokat szerezni már most hétvégén is, hogy a bajnokság hátralévő részére nagyobb önbizalommal vághassunk neki. Rakita Gábor nem számíthat az öt sárgás Szabó Balázsra, az eltiltott Greskó Gáborra és a továbbra is sérült Albirt Mátyásra.

Hétvégén beindul a tavaszi nagyüzem, már ami a többi korosztályunkat illeti. Az U14 szombat reggel az éllovas Pécel csapatát fogadja, majd az U19 a Csömör csapatához látogat. Vasárnap idei első bajnoki mérkőzését játsza az U16, akik a Péteri együttesét látják vendégül, míg a sort az öregfiúk zárják hétfőn, amikor a Tura ellen szintén első találkozojukat vívják.

Bővebben: TÁPIÓSZECSŐN PRÓBÁLUNK JAVÍTANI

1197902
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
49845
0
49845
1148057
49845
11655
1197902
Your IP: 54.82.81.154
2017-12-15 12:53:41
U212015.jpg