U13

U13: NAGYON ERŐS SZÁMUNKRA A FELSŐHÁZ

Míg az alapszakaszt meggyőző játékkal és győzelmekkel abszolválta U13-as gárdánk, addig a felsőházi rájátszásban mindkettő elmarad a várakozásoktól, ráadásul több esetben a szerencse sem szegődött mellénk. Sajnos öt mérkőzésen sem sikerült pontot szereznünk, így a tavaszt a másodosztályban kezdhetjük meg. Természetesen szerettünk volna legjobb nyolc csapat közé bekerülni, de ha úgy nézzük, hogy van harmad, illetve negyed osztály is, akkor igencsak elégedettek lehetünk, főleg úgy, hogy ott már nagyvalószínűséggel hozzánk hasonló csapatokkal találkozhatunk.

Bővebben: U13: NAGYON ERŐS SZÁMUNKRA A FELSŐHÁZ

U13: A MÁSODIK MECCSEN SEM JÖTT ÖSSZE A PONTSZERZÉS

Az alapszakaszban négy nyert mérkőzéssel második helyen végzett U13-as gárdánk számára eddig túl nagy falatnak bizonyul a felsőházi rájátszás, igaz itt az ellenfelek nem csak játékban, hanem fizikálisan is lényegesen erősebbek. Így volt ez legutóbb is, amikor a Gyömrővel szemben nem tudtunk meglepetést okozni.

Bővebben: U13: A MÁSODIK MECCSEN SEM JÖTT ÖSSZE A PONTSZERZÉS

UTÁNPÓTLÁS: VEGYES EREDMÉNYEKKEL KEZDTÜK A RÁJÁTSZÁST

A rájátszás küzdelmeivel folytatódtak az utánpótlás bajnokságok az elmúlt hétvégén. Mint korábban megírtuk, U19-es és U13 csapatunk a felsőházban, míg U16 a középházban próbál minél jobb eredményeket elérni. Utóbbinak már sikerült is, hiszen a Kerepes ellen meggyőző fölénnyel sikerült győzniük. A három pont megszerzésére az U19-nek is igen nagy esély mutatkozott Kistarcsán, de a számtalan kihagyott ziccerünk sajnos megbosszulta magát, és végül meg kellett elégednünk egy ponttal. Az U13 számára az egész mezőny egyik legerősebb csapata, az alapszakaszban négy meccsen 68 gólt rúgó Vecsés ellen kellett bizonyítania. A fizikai fölény miatt kicsit megilletődött játékosaink az első percekben három gólos hátrányba kerültek, ami után ugyan felbátorodtak, de különbségen csökkenteni már sajnos nem tudtak.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS: VEGYES EREDMÉNYEKKEL KEZDTÜK A RÁJÁTSZÁST

KÉT CSAPATUNK A FELSŐHÁZBAN, EGY A KÖZÉPSŐBEN FOLYTATHATJA

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága ebben a szezonban az erőviszonyok kiegyenlítése érdekében új szisztéma szerint bonyolítja le az utánpótlás bajnokságokat. Mindhárom korosztályunk esetében sikeresnek mondható az alapszakaszon vagyunk túl, hiszen minden csapatunk egyetlen vereséggel a második helyen zárt. Az U19 és az U13 hatcsoportos mezőnyben tette így a felsőházba kapott besorolást, míg az U16 négy csapatos csoportban játszott, így ők a középházban folytathatják.

A rájátszás mérkőzésit még ősszel lejátsszák a csapatok, mely után kialakul a bajnokságok végleges tavaszi beosztása, ahol négy osztályra osztják a csapatokat.

Bővebben: KÉT CSAPATUNK A FELSŐHÁZBAN, EGY A KÖZÉPSŐBEN FOLYTATHATJA

U13: SZOROS MÉRKŐZÉSEN BUKTUK EL A RANGADÓT

Négy győztes meccs után U13-as korosztályunk az ugyancsak hibátlan Ikarus együttesét fogadta, amolyan "csoportdöntő" mérkőzésen. A találkozó végig kiélezett volt, felváltva vezettek a csapatok, amelyből végül a vendégek jöttek ki győztesen. Együttesünk így is minden dicséretet megérdemel, hiszen meccsről-meccsre bizonyították rátermettségüket és vívták ki a felsőházi-rájátszás jogát.

Bővebben: U13: SZOROS MÉRKŐZÉSEN BUKTUK EL A RANGADÓT

További cikkeink...

  1. U13: NÉGYBŐL NÉGY GYŐZELEM
3455654
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2307597
0
2307597
1148057
2307597
0
3455654
Your IP: 54.144.55.253
2021-11-30 04:26:49
U14masodik.jpg