Örefiúk

ÖREGFIÚK: MAGABIZTOSAN VERTÜK A MENDÉT A PÓTOLT MÉRKŐZÉSEN

Őszről elmaradt egyetlen találkozóját még le tudta játszani öregfiúk csapatunk a Mende ellen, ám folytatásra a koronavírus miatt bizonytalan ideig még várnunk kell.

Félórát vártunk kellett az első találatunkra a pótolt találkozón, ám Csaba Sándor gólját követően sorra szereztük góljainkat és félidőre már négygólos előnnyel vonulhattunk. A szünet után még háromszor zörgettük meg a mendei hálót, míg válasz csak kétszer jött, az is csak az utolsó percekben.

Bővebben: ÖREGFIÚK: MAGABIZTOSAN VERTÜK A MENDÉT A PÓTOLT MÉRKŐZÉSEN

ŐSZI BAJNOK AZ ÖREGFIÚK

Hibátlan mérleggel abszolválta az őszi szezont öregfiúk csapatunk, és úgy várhatja az élről a tavaszi folytatást, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott, mint a tervezett volt. Az eredménysorból kiemelkedik a két legfőbb ellenlábas, a Dunakeszi, illetve a Pécel elleni diadal, amelyek szinte dupla győzelemnek számítanak. Sajnos utóbbi találkozón nagy árat kellett fizetnünk a három pontért, hiszen csapatunk egyik legjobbja, a mérkőzésen gyönyörű gólt is szerző Budafai Gergő súlyos sérülést szenvedett. Mielőbbi felépülést kívánunk neki! Legerdményesebb játékosaink Csaba Zsolt és Izsold Endre Dániel 13-13 góljukkal a góllövőlista hetedik helyén állnak.

Bővebben: ŐSZI BAJNOK AZ ÖREGFIÚK

ÖREGFIÚK: HIBÁTLAN KEZDÉS

Az előző bajnokságban bronzérmet szerzett öregfiúk együttesünk az új bajnokságban az eddig lejátszott mind a négy találkozóját megnyerte. Jelenleg a dobogó legalsófokán állunk, miután kevesebb mérkőzést játszottunk, mint az első Pécel, illetve rosszabb a gólkülönbségünk, mint a második Dunakeszinél. A bajnokságban termelt 25 gólunkból Izsold Endre Dániel nyolcat, míg Csaba Zsolt hetet vállalt.

Bővebben: ÖREGFIÚK: HIBÁTLAN KEZDÉS

BRONZOS ÖREGFIÚK!

Néhány mérkőzést még bepótolva, ezen héten fejeződtek be a küzdelmek az öregfiúk bajnokságban, ahol az utóbbi évek visszafogotabb eredményei után a harmadik helyig masírozott csapatunk.

Bővebben: BRONZOS ÖREGFIÚK!

ÖREGFIÚK: NAGYON SIKERES ŐSZI SZEZON

Legidősebb együttesünkről nem esett szó még, pedig a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották a szabadtéren játszó csapataink közül. Ahhoz képest, hogy júniusban még az is kérdéses volt, tudjuk-e vállalni egyáltalán az új idényt, a nagyon előkelő harmadik helyről várhatják a tavaszi folytatást.

Bővebben: ÖREGFIÚK: NAGYON SIKERES ŐSZI SZEZON

2827371
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1679314
0
1679314
1148057
1679314
0
2827371
Your IP: 18.233.111.242
2020-08-15 13:36:22
SzaboDa2.jpg