Örefiúk

ÖREGFIÚK: DOBOGÓN A CSAPAT

Két hazai találkozóval folytatta őszi szezonját öregfiúk csapatunk. Előbb a négy gólt is szerző Izsold Endre Dániel vezérletével 6-2-re vertük meg a Csömör gárdáját, majd az évek óta élmezőnyben tartózkodó Pécel együttesével végeztünk 3-3-ra. Ellenfelünk kétszer is vezetett, másodjára két góllal is, ám az utolsó utáni percben Gál József végül döntetlenre mentette az eredményt. Együttesünk az előző szezon vesszőfutása után, most végre a dobogóra küzdötte fel magát.

Bővebben: ÖREGFIÚK: DOBOGÓN A CSAPAT

ÖREGFIÚK: KÉT GYŐZELEM, KÉT VERESÉG

Négy mérkőzésen van túl öregfiúk együttesünk az új szezonban, ahol eddig két gólzáporos győzelem mellett kétszer vesztesen hagytuk el a pályát. A létszámhiánnyal küzdő Kistarcsa II. és az Üllő elleni találkozókon összesen 19 gólt rúgtak labdarúgóink, míg a Mogyoród és a Mende ellen hiába a rengeteg ziccer, betalálni csak az előbbi ellen tudtuk, oda is csak egyszer.

Bővebben: ÖREGFIÚK: KÉT GYŐZELEM, KÉT VERESÉG

ÖREGFIÚK: VERESÉGGEL ZÁRTUK A SZEZONT

Az őszi szezont két győzelemmel, míg a tavaszt két vereséggel zártuk. Sajnos a bajnokság utolsó mérkőzésén csere nélkül felállva, 4-1-re kikaptunk a Mende vendégeként és együttesünk így az utolsó előtti, kilencedik helyen végzett.  

Bővebben: ÖREGFIÚK: VERESÉGGEL ZÁRTUK A SZEZONT

ÖREGFIÚK: FÁJÓ VERESÉG

Ősszel a Gyömrő ellen szereztük meg első győzelmünket, míg most az eddig nyeretlen szomszédvár éppen ellenünk tette meg ugyanazt. Sajnos idegenbeli mérkőzéseinkre rendre kevesebben tudunk elutazni, ami most is vereséget eredményezett.  

Bővebben: ÖREGFIÚK: FÁJÓ VERESÉG

ÖREGFIÚK: RAKITA GÁBOR VOLT A VEZÉR

Tavasszal szárnyaló öregfiúk csapatunk áldozata ezúttal a középmezőnyben tanyázó Vácszentlászló csapata volt. Együttesünk az első félidőben Rakita Gábor fejesgóljának köszönhető szerezte meg a vezetést, majd felnőtt csapatunk korábbi edzője Varga Attila indítását  követően a második játékrész elején is betalált. A 67. percben három gólosra nőtt előnyünk, amikor Metz György buktatásáért megítélt tizenegyest Iszold Endre Dániel értékesítette. Az utolsó percekre maradt még egy gólváltás. A vendégek részéről Czira Péter volt kétszer eredményes, míg közte Merczel János, alias Tüsi mattolta a vendégek kapusát. Ha csapatunk következő két mérkőzését is megnyeri, akár a hatodik-hetedik helyig is feljöhet a táblázaton, ami az őszhöz képest nagy erőlelépés lenne.

Bővebben: ÖREGFIÚK: RAKITA GÁBOR VOLT A VEZÉR

1123981
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
893
1810
7370
1111542
23253
35894
1123981
Your IP: 54.225.20.73
2017-10-20 23:24:28
BaloghD2.jpg