Örefiúk

ÖREGFIÚK: DOBOGÓ A CÉL IDÉN IS

Legidősebb együttesünk is elkezdte az idei pontvadászatot, a csapatokat tekintve kissé átalakult öregfiúk bajnokságban. Egy erős csapat, az Üllő ugyan távozott a mezőnyből, de a Fót "egyes" csapata révén nehéz rivális érkezett a Közép-csoportba. Együttesünk eddig egy vereség mellett három győzelemmel büszkélkedhet.

Bővebben: ÖREGFIÚK: DOBOGÓ A CÉL IDÉN IS

HARMADIK HELYEN ZÁRTAK AZ ÖREGFIÚK

A Mogyoród elleni, májusi találkozót követően igen hosszú, három hetes kihagyás következett öregfiúk csapatunk mérkőzéseinek sorában, hogy aztán az ezüstéremről döntő mérkőzést vívjunk Üllőn. Sajnos a bravúr elmaradt, vagyis a hazaiak otthon tartották a három pontot. A Csömör elleni összecsapást már a harmadik helyről szólt, amit sikerrel is vettünk, majd a Kerepes ellenit munkahelyi elfoglaltságok miatt már le sem játszottuk, de az már nem is számított, hiszen a harmadik helyünkről elmozdulni már nem tudtunk. A Veres István László vezette gárda a tavalyi félbemaradt szezon után ismét ragyogóan teljesített és ugyan az első hely most nem jött össze, de a harmadik helyre is büszkék lehetünk. Az érmeket az elmúlt héten rendezett díjátadón már meg is kapták. Ezúton is gratulálunk nekik!

Bővebben: HARMADIK HELYEN ZÁRTAK AZ ÖREGFIÚK

ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

Még három mérkőzése hátra van öregfiúk együttesünknek, de a dobogó már-már biztosra vehető. A mérkőzésszámokat tekintve ugyan igen vegyes a kép a mezőnyben, hiszen van olyan gárda amely csak 11, és van olyan, amely már 16 találkozót tudhat maga mögött. Csapatunk jelenleg a második helyen áll, és csak akkor lehet negyedik, ha a hátralévő találkozóin maximum kettő pontot szerez, míg a nagyjából ötven százalékos mutatóval bíró Mende megnyeri minden találkozóját, amire azért igen kicsi az esély. Együttesünk persze a legfényesebb érmet szeretné magának, de a Kistarcsa elleni rangadón elszenvedett vereség miatt sajnos lépéshátrányba kerültek labdarúgóink. Az Üllő elleni találkozó még hátra van, ha ellenük nyerünk, az ezüstérem is meglehet, nem csak a dobogó alsó foka.

Bővebben: ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

Együttesünk ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis sorra aratják a győzelmeket. A tavasszal bezsebelt kilenc pontnak köszönhetően a második helyen állunk. A két legfőbb rivális, Kistarcsa I. és Üllő csapatai ellen még játszani kell, de a dobogós helyezés megtartására minden esélyünk megvan.

Bővebben: ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

ÖREGFIÚK: DOBOGÓN TELELÜNK

Öregfiúk együttesünk szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az U13-as gárdánkhoz hasonlóan az összes őszre tervezett mérkőzését letudta szigorítások bevezetése előtt, így nem kell tavaszra sűríteni a programjukat. Noha volt egy kis hullámvölgy a teljesítményükben, viszont három győzelemmel zárták a szezont, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért.

Bővebben: ÖREGFIÚK: DOBOGÓN TELELÜNK

U15maglod.jpg

Partnereink