UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az előző szezon végén négyből három, a most végződött pontvadászatok zárásakor pedig háromból kettő utánpótlás együttesünk tudott a dobogón végezni.

Az U19 sajnos játék nélkül jutott a pontokhoz miután a nem tudott kiállni a hétvégi mérkőzésre. Az így szerzett egységekkel kilenc pontot gyűjtöttek és csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorultak a harmadik helyre, az amúgy kétszer is legyőzött Pilisvörösvár mögé. Az U15 sem bízta a véletlenre a bronzéremért folytatott harcot és a Dabas-Gyón vendégeként, a találkozó nagy részében emberhátrányban játszva is magabiztos, 7-1-es győzelmet aratott a három gólt szerző Vánkos Dénes vezérletével. Minden jó, ha jó a vége! Gondolhatják az U13-as együttes tagjai, akiknek a tavaszi szezon kissé visszafogottabbra sikerült. A zárófordulóban a Kiskunlacháza elleni 5-1-es győzelem azt jelentette, hogy a felsőházi rájátszás ötödik helyén végeztek. Gratulálunk a korosztályok edzőinek és a játékosainak! A szülőknek pedig köszönjük az egész éves kitartó szurkolásukat, támogatásukat!

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 6. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - SZÁZHALOMBATTA 3 - 0 - játék nélkül

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 10. forduló:

DABAS-GYÓN FC - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 7 (0 - 3)
Dabas, jv: Csoknyai I. (Rozenbeiger A.)

gól: Holecz P. ill. Vánkos D. 3, Gyüre M., Szép-Bancsa Á., Fülöp Zs., Nagy Á.

kiállítva: Vertetics Á. a 31. percben

Maglódi TC: Vass M. - Balogh M., Németh L., Vertetics Á., Horváth M. (Molnár Cs. 41p), Kovács K. (Fülöp Zs. 66p), Nagy Á., Lucza A. (Szép-Bancsa Á. 41p), Herendi B. (Forgó B. 41p), Gyüre M. (Balog B. 71p), Vánkos D. (Teplán Á. 50p)

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Magáról a mérkőzésről csak annyit mondanék, hogy megérdemelten nyertünk, a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket, még tíz emberrel is. Viszont, amiről sajnos beszélnem kell, az a dabasi szülők, és a mellettük ülő idősebb utánpótlás játékosok viselkedése. A mérkőzés első percétől kezdve folyamatosan becsmérelték, és inzultálták az egyik játékosomat, név szerint Vertetics Ákost, aki a 31. percben megunta, és csúnyán visszaszólt. A végeredmény kiállítás lett, és a két utánpótlás játékos ki lett vezetve a létesítményből. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy már ebben a korosztályban előfordulhat ilyesmi, és remélem megkapják méltó büntetésüket az illetők. A kiállítás után kicsit csillapodtak a kedélyek, viszont játékosaimon azt láttam, hogy Ákos miatt is jobban küzdöttek, és öt gólt rúgtak emberhátrányban. Büszke vagyok csapatomra az éves munkájukért, és a harmadik helyezésért. További sok sikert kívánok a Dabas játékosainak.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 10. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - KISKUNLACHÁZA 5 - 1 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Cseresnyés Cs.

gól: Vágó Zs. 2, Varga M., Tóth R., Gyurina M. ill. Baracskai K.

Maglódi TC: Nándori R. - Szilágyi Sz., Felde B., Tóth R., Vágó Zs., Gyurina M., Varga M., Francenzovics D., Haszán M. cserék: Varga A., Toth V., Varga L., Szigeti V., Lajos-Fauszt B., Lucza Á., Ferencz T.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Ez a különbség, ha megvan a csapat gerince. Most ráadásul, a korábbi sikertelenebb találkozókat feledtetni próbálva az eredményességet helyeztük előtérbe, így nem is csoda, hogy kitűnő játékkal magabiztos diadalt arattunk. Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez és mindenkinek kellemes nyarat kívánok!

U14farsang.jpg

Partnereink