UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két vereség mellett egy győzelem volt utánpótlás csapataink elmúlt hétvégi mérlege. U19-es csapatunk a százhalombattai összecsapás után a Vác-Deákvár vendégeként is a vártnál nagyobb különbséggel maradt alul, ami után a hazaiak be is biztosították a bajnoki címüket, míg mi továbbra is versenyben vagyunk a másik két dobogós helyezés egyikéért. Jobb játékerőt képvisel csapatuk, de a "szurkolóik" magatartása, sajnos mélységesen primitívre sikeredett. Együttesünk egyik legjobb játékosát, Xu Zhaót folyamatosan rasszista megnyilvánulásokkal zaklatták, amit a játékvezető nem akart meghallani, nehogy jelentést kelljen írnia, mert az aztán fegyelmi eljárásokat vonhat maga után és kinek van ideje ilyenekre. Mi örültünk volna annak is, ha megkéri a hazai szakvezetést, hogy moderálják a szimpatizánsaikat. Nem történt meg és miután videófelvételt nem csináltunk, ennyiben is marad a dolog. Reméljük a vác-deákvári közeg most rendkívül büszke csapatára és bízunk benne, hogy a jóérzésű emberek elhatárolódnak a pálya szélén gusztustalan magatartást tanúsító egyénektől!

Az U15 a dobogós helyezésekért folytatott harcban nagyon fontos csatát nyert meg a Pilis ellen, így a saját kezébe vette a sorsát. A több játékosát is nélkülöző kényszerülő U13 egy utolsó percben kapott góllal maradt alul a Halásztelek vendégeként és már csak egy találkozón tudnak javítani a tavaszi mérlegükön.

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 5. forduló:

VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 7 - 1 (4 - 0)
Vác, jv: Szőke R. (Mészáros M., Sirankó F.)

gól: Veres M., Orgoványi B., Kalencsik B., Szabó J., Antal G., Gyuricza B., Petrik K. ill. Sándor J.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs. (Békési A. 76p), Borsi M., Kertész Z. (Piller B. 81.), Buzás P. (Cili D. 81p), Havasi L., Kámán G. (Szilágyi B. 81p), Földváry V. (Ernhöffer M. 65p), Xu Zhao (Molnár D. 81p), Sándor J.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Ellenfelünk jól élt a hazai pálya előnyeivel, ami a megszokottnál szükebb volt. A hét találatukból hatot rögzített helyzetből szereztek, egyébként kidolgozott helyzetük nem igazán volt. Én úgy gondolom taktikailag nem volt különbség, egyszerűen semmi nem jött össze nekünk, róluk meg még a lehetetlen is bepattant. Sajnos az eredmény a legkisebb probléma. Egy olyan magatartásnak lehettünk szem és fültanúi, ami nem csak a futballpályán, de semmilyen helyzetben nem megengedett. A hazai csapat lelátójáról Xu Zhao, kínai származású játékosunkat folyamatos rasszista megnyilvánulások érték, amiből természetesen senki nem vett észre semmit csak mi. Olyan szavak hangzottak el, amit normális ember nem mond a másiknak, főleg nem egy gyereknek. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett játszanunk, talál jobb lett volna, ha levonulunk a pályáról. A bajnoki címhez gratulálunk a Deákvárnak!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 9. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISI LK 3 - 0 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Együd R. (Bíber J.)

gól: Gyüre M. 2, Vánkos D.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint (Herendi B. 75p), Németh L., Molnár Botond (Szigeti B. 61p), Kovács K. (Forgó B. 49p), Vánkos D. (Szép-Bancsa Á. 75p), Nagy Á., Balogh M. (Vertetics Á. 41p), Horváth M. (Teplán Á. 75p), Lucza A. (Fülöp Zs. 63p), Gyüre M.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A meccs végkimenetele nagyon fontos volt számunkra a dobogós helyért folytatott harcban. Jól kezdtünk, ami hamar gólhoz is vezetett és a meccs további részében is sorra alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, amik sorra ki is maradtak, félő volt, hogy megbosszulja magát. A második félidőben ellenfelünk átállt letámadásra, amit az első percekben nehezen kezeltünk, de később újra uraltuk a pályát és bebiztosítottuk a győzelmet újabb két góllal. Összességében megérdemelten nyertünk, a játék, amit mutattunk sokszor tetszetős volt és tükrözte, amit a jövőben szeretnénk látni tőlük, kivéve a helyzet kihasználást melynek gyakorlására nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. Ellenfelünknek további sok sikert kívánunk.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 9. forduló:

HALÁSZTELEK - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1 (1 - 1)
Halásztelek, jv: Horváth A.

gól: Kozma V. ill. Gyurina M.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Lucza Á., Ferencz T., Francenzovics D. cserék: Varga A., Felde B., Toth V., Varga L., Szigeti V., Horváth K.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Sajnos szoros vereséget szenvedtünk egy olyan találkozón, ahol a döntetlen reálisabb végeredmény lett volna. A fiúk most betartották a kért taktikai utasításokat, jól játszottak, viszont a találkozó végén erőnléti problémáink akadtak és talán ennek köszönhető, hogy végül pont nélkül távoztunk. Reméljük az utolsó fordulóban ismét teljes létszámban leszünk és szépen tudjuk majd befejezni a szezont!

U7.jpg

Partnereink