U19: NEM TUDTUNK FELTÖRNI A KISMAROSI RETESZT

Nagyon jól indult a bajnokság ifjúsági csapatunk számára, dobogós reményeink is lettek, ám az elmúlt pár mérkőzésen nem sikerült úgy gyűjtögetnünk a pontokat, ahogy szerettük volna. Kedden Kismaroson pótoltunk bajnokit, ahol ugyan mi futballoztunk szebben, de a Kismaros eredményesebben, így 3-1-es vereséget szenvedtünk.

U19-es Pest megyei I. osztály, 7. fordulóból halasztott mérkőzésen:

KISMAROS - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 1 (1 - 1)
Kismaros, jv: Együd R. (Sziebig N.)

gól: Till N. 2, Sárkány Gy. (11-esből) ill. Véglás P.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B. (Kristóf L. 46p), Bertalan H., Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Kertész Z. (Lajti L. 60p), Holló M., Rostás R., Földváry V. (Ofella G. 60p), Véglás P. (Ernhöffer M. 71p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Csalódottak vagyunk a mutatott játék miatt. Mindenki tisztában van azzal, hogy ennél sokkal többre képes ez a csapat. Az előző héten két cserével, három gólos hátrányból szinte majdnem fordítottunk, most meg kikapunk egy gyengébb erőt képviselő csapattól. A labdát jóval többet birtokoltuk, de helyzeteket csak elvétve tudtunk kialakítani a jól felállt védelmükkel szemben. Egyszerű, de kellemetlen ellenfél volt a Kismaros. A fejekben nem tudom mi játszódik le, ennél sokkal elszántabban kell játszani, ha eredményt akarunk elérni. Na de fel a fejjel, az már a múlt! Hajrá Maglód!

 

U14masodik.jpg

Partnereink