U19: Vereség a Tárnoktól

Mind a négy bajnokságban szereplő utánpótlás korosztályunk pályára lépett az elmúlt héten. A sort az U15 kezdte, amely egy Gödöllő elleni, 4-0-ás győzelemmel kezdte meg felsőházi rájátszását. Szintén dobogóra hajtó U17-es gárdánk a második Tura csapatához látogatott, ahol a vezetést ugyan megszerezték, de meg kellett elégedniük egy ponttal. Vasárnapra is két második helyezett gárda jutott számunkra, de a pontszerzés sajnos elmaradt. Az U13 a Vecsés, az U19 a Tárnok fiataljaival nem bírt. Az előbbiek számára legalább a gólszerzés sikerült.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - BOLHA-TÁRNOK 0 - 4 (0 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Zelman P. (Tóth K.)

gól: Kis R. 2, Száraz Gy., Balog B.

Maglódi TC: Fülöp A. - Teiner G. (Vida Z. 46p), Nagy A., Hantosi B., Varga V. (Juhász D. 46p), Balazsin I., Csongrádi K., Papellás P., Petri N. (Vadon B. 46p), Skultéty D., Szabó K.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen egészen a 37. percig kiegyenlített játék folyt. majd egy rögzített szituáció után gólt kaptunk, ami megfogta a csapatot. Ennek köszönhetően félidő lefújása előtt a vendég csapat ismét eredményes volt. Sajnos ezek után már nem  tudtunk magunkra találni, és ezen a napon az ellenfél jobbnak bizonyult nálunk. Azon dolgozunk hogy az ilyen meccsekből a közeljövőben győztesen kerüljünk ki.

---

U17-es bajnokság, Keleti-csoport, 18. forduló:

TURA VSK - MAGLÓDI TC 1 - 1 (0 - 0)
Tura
jv: Rozenberger A. (Megyesi O., Józsa F.)

gól: Varga K. ill. Holkó M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Lengyel R., Széles D., Piller B. (Molnár H. 53p), Szalai M., Kristóf L., Farkas B., Balog G., Holkó M. (Takács B. 84p), Földváry V., Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Tipikus ki-ki meccs volt, ahol az első félidő első felében az ellenfelünk volt a kezdeményezőbb, a második felében magasabb iramot diktáltunk és próbáltuk átvenni a kezdeményezést. Második félidő is hasonlóan indult mint az első, viszont hamarabb ébredtünk és több lehetőség nyílt előttünk, ebből fakadóan is sikerült megszereznünk a vezetést, ami sajnos most egy pontra volt elég. Megérdemeltük volna a győzelmet a harcosságért, de a játék képe alapján teljesen igazságos döntetlen született.

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, felsőház, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐ II. 4 - 0 (3 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Márton L.

gól: Lengyel R. 2, Kiss K., Kovács B.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Lengyel R., Fodor D., Matók B., Kristóf L., Karajos K., Kovács Bálint (Marton B. 52p), Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G. (Angyalosi P. 72p), Kiss K. (Plank H. 75p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Nagyon örülök, hogy srácok ilyen ragyogó hozzáállással, akarással játszottak a csoport egyik legjobb csapata ellen. Egy percig sem volt kérdéses, hogy miénk lesz a három pont. Gratulálok a csapatnak, mindenki kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

---

U13-as bajnokság, Déli csoport, 9. forduló:

MAGLÓDI TC - FERIHEGY-VECSÉS 1 - 7 (1 - 3)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Tóth K. (Zelman P.)

gól: Gyorgyovics Z. ill. Hrabovszky G. 4, Nagy B., Kormány V., Bogár K.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Nagy Á., Ochtinszki T., Kiss K., Gyorgyovics Z., Fodor D., Fekete Cs., Szigeti B., Gyurina L. cserék: Balogh M., Németh L., Plank H., Teplán Á., Valló P., Molnár Cs, Lucza A.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Mióta a srácokkal készülök, talán most produkáltuk a leggyengébb játékot, és nem is volt ez számomra érthető. Minden találkozó tanulómérkőzés a fiúknak és talán jól is sülhet el a későbbiekben ez a pofon. Sok volt a hiba, amiket ki kell javítanunk és megtanulnunk kezelni. Gratulálok a Vecsés csapatának!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink