UP EREDMÉNYEK: NYERT AZ U17 ÉS U19

Újabb győzelmet aratott ifjúsági csapatunk (fenti képen), ezúttal a Péteri vendégeként. Az igen szerény eredményeket hozó őszi szezon után igencsak magára talált a Kántor-legénység, amely legutóbbi négy mérkőzéséből hármat sikerrel abszolvált. Nyert a dobogóért ádáz harcot vívó U17 is, amely azt a Kőbányát verte meg 6-0-ra (lenti képen), akiktől ősszel vereséget szenvedett. Sajnos U13-as együttesünknek nem jött össze a bravúr. 6-1-es vereséget szenvedtünk attól az FC Dabastól, amely már most bajnoknak érezheti magát. Egy kis öröm talán az lehet, hogy míg ősszel még tizenkét gól volt a két csapat között, mostanra ez ötre olvadt.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 17. forduló:

PÉTERI - MAGLÓDI TC 1 - 3 (0 - 0)
Péteri, jv: Kiss T. Z. (Feigl G.)

gól: Budai S. ill. Csongrádi K. (11-esből), Fekete D., Németh M.

sárga lap: Budai S., Vincze M. ill. Csongrádi K.

Maglódi TC: Nyilas L. - Szarka D., Hantosi B., Varga V. (Fekete D. 46p), Balazsin I., Skultéty D., Csongrádi K., Németh M., Teiner G., Papellás P., Petri N.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzés első félidejében szép játékkal tucat helyzetet alakítottunk ki, amit nem sikerült gólra váltani. A második félidőben a csapat folytatta a szép játékot és ennek meg is lett az eredménye: nyolc perc leforgása alatt két gólt rúgtunk, igaz egy szögletnek  köszönhetően az ellenfél szépített. A vége előtt hét perccel viszont a csapat ismét eredményes volt. Tetszetős játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Hozzáállása a Fiúknak ismét példaértékű!

 

U17TTTT.jpg

Partnereink