UP EREDMÉNYEK: ÚJABB U17 GYŐZELEM ÉS U19 KUDARC

Nehezen indult be a henger Borsos Gábor csapatánál a hétvégi, Isaszeg elleni találkozó, de többek közt Farkas Barnabás négy góljának is köszönhetően végül 12-1-es győzelmet arattak és a tabella élére álltak. Amilyen jól sikerült az U17 bajnoki rajtja, olyan rosszul az U19-é. Előbbi eddig minden találkozóján nyerni tudott, míg utóbbi csak keresi önmagát, most éppen Kiskunlacházán maradtak alul a Pereggel szemben. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy Váczi Zoltán legénysége hiába erősített a nyáron, a felnőtt létszámhiánya miatt folyamatosan segíteniük kell játékosokkal az első csapatot.

Az U13 és az U15 elhalasztotta hétvégi mérkőzését.

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - ISASZEG BÁZIS 12 - 1 (4 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Remenár M. (Tóth Z., Visnyei B.)

gól: Farkas B. 4, Dobó-Kocsis M. 3, Molnár H. 2, Holkó M. 2, Windt D. (öngól) ill. Csik K.

sárga lap: Molnár H., Kristóf L. ill. Kranyik L.

Maglódi TC: Nyilas L. - Széles D. (Csongrádi K. 61p), Matók B. (Piller B. 69p), Holkó M., Bertalan H., Mikó B., Kovács M., Gyenes G. (FARKAS B. 46p), Molnár H. (Szilágyi Zs. 69p), Dobó-Kocsis M., Balog G. (Kristóf L. 46p)

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Nem jó hozzáállással mentünk bele a mérkőzésbe, nagyon sok érthetetlen hibánk volt az első félidőben. Nem a legjobb formájukat hozták a srácok. A második félidőben jobban álltunk bele a mérkőzésbe, ezáltal több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre. Nagyarányú győzelmet arattunk, de mindig a legjobbra kell törekednünk, hogy minél többet tudjunk fejlődni és ez az, amiért egy ilyen győzelemnél sem tudok százszázalékosan elégedett lenni. Összességében rendben volt, gratulálok a srácoknak!

---

U19-es bajnokság, Déli csoport, 3. forduló:

PEREG SE - MAGLÓDI TC 5 - 0 (2 - 0)
Kiskunlacháza, jv: Lengyel S.

gól: Osztovics P., Pokornyik G., Povenszki B., Patkó G., Vági Z.

sárga lap: Papp B. ill. Nagy A.

Maglódi TC: NYILAS L. (Fülöp A. 80p) - Tréfa J., Nagy A., Vida Z. (Varga V. 67p), KORMÁNY B. (Varga T. 57p), Kovács M., Németh M. (Kormány D. 46p), Mikó B., Laczkovics M., Petri N., Dobó-Kocsis M.

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): Sokkal több volt ebben a meccsben, mint, amit a végeredmény mutat. Komplett keretünkkel nem lett volna kérdés hogy nyerünk. Akik most a pályán voltak becsülettel küzdöttek, akartak, de az eredményesség elmaradt. Bizakodva várom a folytatást!

 

U14masodik.jpg

Partnereink