UP EREDMÉNYEK: NYERT AZ U17 ÉS AZ U13

Hétvégén megkezdődtek az utánpótlás pontvadászatok, és az első fordulóban négy korosztályunkból három pályára is lépett, míg az U15 szabadnapos volt.

Szombaton az U17 a Kerepes gárdáját fogadta és a három gólt szerző Bertalan Hunor vezetésével magabiztos 6-1-es győzelmet arattunk. A találkozón Dobó-Kocsis Márkon kívül betalált az ecseri csapatból érkező Holkó Márk Miklós és Molnár Hunor is. Az U13-as korosztálynak nem csak egyszerű első forduló volt, hanem debütálás a pontvadászatokban, hiszen a gyerekek nagy részének az első b

ajnoki megmérettetése volt. Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy lámpalázasak lettek volna, hiszen a Sülysápi Gyerekfoci 7-2-re múlták felül. Itt Fodor Dominik szerzett klasszikus mesterhármast, de mellette betalált még Gyurina László, Béres Gergő, Valló Patrik és Kiss Karsa is. Negyvenöt percig úgy tűnt az U19 is győzelemmel debütál, hiszen Vida Zoltán és Fekete Dániel góljával 2-1-re vezettek a félidőben Üllőn. A második játékrészben azonban érthetetlen összeomlás következett, kiállítással, majd simának mondható 6-2-es verséggel.

Mindeközben Gyömrőn U9-es csapatunk a harmadik helyen végzett az erős mezőny felvonultató Szezonnyitó kupán.

U13-as bajnokság, Déli csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - SÜLYSÁPI GYEREKFOCI 7 - 2 (4 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pálfi B. (Soós A.)

gól: Fodor D. 3, Gyurina L., Béres G., Valló P., Kiss K. ill. Komán-Birtalan D., Patonai J.

sárga lap: Gyorgyovics Z.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Nagy Á., Ochtinszki T., Nagy B., Gyorgyovics Z., Fodor D., Fekete Cs., Kiss K., Gyurina L. cserék: Valló P., Béres G., Jávorszky Zs., Molnár E., Szigeti B., Molnár Cs., Teplán Á.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Nagyon vártuk első 3/4 pályás és egyben első tétmeccsünket is, ahol a srácok felnőve a személyre szabott feladatokhoz, nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Öröm volt nézni őket, és nagyon remélem hogy át tudjuk menteni majd a következő meccsekre is ezt az elszántságot, illetve küzdeni akarást! Senkit nem emelnék ki mindenki nagyon ügyesen játszott. Gratulálok a srácoknak!

 

 

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - KEREPES 6 - 1 (4 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kullai I. (Virág M.)

gól: Bertalan H. 3, Dobó-Kocsis M., Molnár H., Holkó M. ill. Szigetvári D.

sárga lap: Gyorgyovics Z.

Maglódi TC: Nyilas L. - Laczkovics M., Molnár H. (Kovács Bálint 51p), Holkó M., Dobó-Kocsis M. (Földváry V. 73p), BERTALAN H., Kristóf L. (Balog G. 63p), Kovács M., SZÉLES D. (Piller B. 67p), Lengyel R., Kovács Bence

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Hosszú idő után játszhattunk bajnoki meccset, ami látszott is a srácokon, de nagyon motiváltak voltak. Többé-kevésbé sikerült megcsinálni azt, amit kértem tőlük, bár az utolsó percben egy finoman szólva is elkerülhető gólt kaptunk. Összeségében jól játszott a csapat megérdemeltük a győzelmet.

 

 

U19-es bajnokság, Déli csoport, 1. forduló:

ÜLLŐ SE - MAGLÓDI TC 6 - 2 (1 - 2)
Üllő, jv: Sipos L. (Kovács T.)

gól: Bagdi L. 3, Buzás P. 2, Dikovics L. ill. Vida Z., Fekete D.

sárga lap: Urbankovics E., Osvalda G. ill. Skultéty D.
kiállítva: Csongrádi K. a 66. percben (második sárga lap után)

Maglódi TC: Fülöp A. - Laczkovics M. (Kormány D. 68p), Nagy A. (Dobó-Kocsis M. 51p), Fekete D., Fekete K., Skultéty D., Vida Z. (Tréfa J. 51p), Teiner G., Petri N. (Németh M. 68p), Csongrádi K., Hantosi B.

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): A csapat mindent megtett a győzelemért hajtottak, küzdöttek és próbáltak futballt idéző dolgokat csinálni, ennek köszönhetően vezettünk is! Sajnos a bíró nem egyenlő mércével bírálta el a test elleni küzdelmeket! Kevin kiállítása jogos volt, de a Teiner Gergő ellen szabálytalankodó játékosnál ez elmaradt, pedig ha ott következetes akkor mi játszottunk volna ember előnyben! Elégedett vagyok a játékosokkal, de bizonyos körülmények nehezítették a dolgomat. Én egy összetartó csapatot akarok látni, nem egy olyat, akik klikkesednek és sertő megjegyzéseket tesznek egymásra. Eddig sajnos ez meg is volt, de mától kezdve követelem a fegyelmet és a tiszteletet egymás iránt! Első mecsnek nem volt rossz, csak úgy éreztem, hogy sokkal több van ebben a mecsben. Néhány játékos hozzáállása szuper volt, ám néhányan valós tudásuk alatt teljesítettek. Nem azt kell nézni hogy a társam gyengen játszik, hanem mindenki a saját teljesitményével legyen elfoglalva, mert azzal tud segíteni a csapattársának!

 

 

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink