U19: AZ UTOLSÓ PERCBEN VESZÍTETTÜNK PONTOT HÉVÍZGYÖRKÖN

Szombaton U19-es csapatunk is elkezdte a tavaszi szezont, sajnos vereséggel. Petri Norbert révén már a második percben vezetni tudtunk, de a félidő derekára már kétgólos hátrányba kerültünk. A második félidőben már magasabb fokozatba kapcsolt a csapat. Előbb Morocz István szépített, majd a 84. percben Papellás Péter ki is egyenlített. Pontot végül még sem szereztünk miután a találkozó végén, egy szöglet után elkerülhető gólt kaptunk. Jó lett volna egy döntetlen, de a télen részben újjáalakult, most még módosuló keretnek kell még néhány forduló, amíg összerázódik. A Hévízgyörk ellen még hiányzó játékosokkal kiegészülve remélhetőleg jönnek majd a sikerek is.

Pest megyei bajnokság, Keleti csoport, 12. forduló:

HÉVÍZGYÖRK - MAGLÓDI TC 4 - 3 (3 - 1)

Hévízgyörk, jv: Sára F. (Varga Z.)

gól: Benkó D. 3, Fercsik L. ill. Petri N., Morocz I., Papellás P.

sárga lap: Reményi Cs. ill. Nagy A.

Maglódi TC: Fülöp A. - OFELLA G. (Mikó B. 68p), Dobó-Kocsis M., Skultéty D. (Kormány D. 75p), Teiner G., PAPELLÁS P., Petri N., Nagy A., HANTOSI B., Morocz I., Vida Z. (Varga V. 68p) 

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): Ezt a félévet a gyakorlásnak szánjuk, de ebben a mérkőzésben most több volt számunkra. Az első félidő nem sikerült túl jóra a részünkről, de a szünet után felálltunk, egyenlítettünk és nyerni akartunk. Kitámadtunk, majd egy potyagóllal sajnos alulmaradtunk. Megyünk tovább és igyekszünk mérkőzésről-mérkőzésre javulni.

U7_2022.jpg

Partnereink