U19: A VÉGEREDMÉNY NEM TÜKRÖZI A JÁTÉK KÉPÉT

Ifjúsági csapatunk a bajnokságot hiba nélkül vezető Abony vendége volt vasárnap. A pozíciókat tekintve talán nem lenne meglepő az öt gólos vereség, de a mutatott játékunk alapján sokkal szorosabb eredménynek kellett volna születnie. Együttesünk végig küzdötte, harcolta a találkozót, de gólokat sajnos csak a hazaiak tudtak szerezni. Viszont, ha ezt a teljesítményünket meg tudjuk ismételni a Péteri elleni, akkor talán győzelemmel zárhatjuk a szezont.

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 10. forduló:

ABONY - MAGLÓDI TC 5 - 0 (3 - 0)

Abony jv: Mohácsi I.

gól: Balogh K., Jónás R., Kovács B., Kovács M., Vidák R.

sárga lap: Angyal L. ill. Zsinka Zs.

Maglódi TC: Kormány B. - VÁRKONYI M., Fekete D., Muhi V., Németh M., Nagy D., MÁCSIK D., SKULTÉTY D., ZSINKA ZS., Papellás P., TEINER G. 

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A két csapat közötti különbséget csak a tabellán való helyezés és az eredmény mutatja. A mezőnyben teljesen kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, annyi differencia volt, hogy a kapu előtt az Abony a hibáinkat kegyetlenül kihasználta. A mentalitásunk viszont példaértékű volt, ebből lehet igazán profitálni. Köszönjük továbbá az egyből visszajátszóknak, hogy segítették a csapatunkat!

 

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink