U19: MÁCSIK DUPLÁJA DÖNTETLENT ÉRT

Vasárnap hazai pályán azt az Üllőt fogadtuk, amely ugyan nem kezdte jól a bajnokságot, de igen jó játékerőt képvisel, ezért nehéz találkozóra számíthattunk. Együttesünk a múlt heti létszámhiányos kiállás után mindenképpen javítani akart, ami sikerült is, hiszen az első csapattól visszajátszó Mácsik Dominik vezérletével 2-2-es döntetlent értünk el. Örömünk viszont nem lehet felhőtlen, ugyanis csapatunk egyik legjobb játékosa, Fekete Kristóf súlyos sérülést szenvedett. Mentalitásáról mindent elmond, hogy majd egy órát törött térdkaláccsal játszott - nem is akárhogy- de nem szólt edzőjének, hogy cserét kérne...

Mielőbbi jobbulást kívánunk Kristóf!!!!

Pest megyei bajnokság. Délkeleti csoport, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - ÜLLŐ 2 - 2 (2 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion jv: Kullai I. (Barabás D.)

gól: Mácsik D. 2. ill Berénkei S., Tanyi G.

Maglódi TC: Kormány B. - Juhász D. (Greskó L. 75p), Skultéty D., Nagy D., Varga D. (Kanalas K. 28p), Németh M. (Vida Z. 46p), Teiner G., Papellás P., Fekete K., Slezák G., Mácsik D.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Egy nagyon jó üllői csapattól raboltunk pontot hazai pályán úgy, hogy a szerencsével sem álltunk hadilábon. Örülök, hogy most semmi akadálya nem volt annak, hogy ki tudjunk állni.

 

 

U132014.jpg

Partnereink