U19: MEZŐNYFÖLÉNYÜNK ELLENÉRE VERESÉG

Az elmúlt időszakhoz képest bíztatóbb létszámban készült csapatunk  a bajnoki rajtra, ám a várt jó kezdés sajnos elmaradt. Nem a legjobb előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen Várkonyi Mátyás eltiltás, Greskó Levente, Kanalas Krisztofer és kapusunk Zupkó László sérülés miatt nem tudott Rakita Gábor edző rendelkezésére állni. Noha együttesünk így is mindent megtett a három pont megszerzésének érdekében, helyzeteink is akadtak szép számban, ám a kapuba nem sikerült betalálnunk, így a jó helyzetkihasználással játszó hazaiak kerültek ki győztesen. Folytatás vasárnap, hazai pályán a Ceglédbercel ellen.

Pest megyei bajnokság. Délkeleti csoport, 1. forduló:

ÚJLENGYEL SE - MAGLÓDI TC 2 - 0 (1 - 0)

Újlengyel jv: Nagy Á. (Eisenbacher M.)

gól: Berkes M., Sárga J.

sárga lap: Skultéty D.

Maglódi TC: SZARVAS K. - Skultéty D., MUHI V., TEINER G., Juhász D. (Hornyák M. 46p), KORMÁNY B. (Fekete D. 82p), FEKETE K. (Nagy D. 73p), Németh M. (Balla T. 54p), Slezák G., Papellás P., Fábián D. (Varga D. 64p)

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Az eredményért nem is, de a mutatott játék miatt mindenképpen gratulálok a csapatnak! Minden tekintetben felülmúltuk ellenfelünket, csak éppen a lényegben, a gólok számában maradtunk alul. Azt gondolom ez valahol az én hibám is, hiszen kevés edzőmérkőzést vívtunk és nem tudtuk megfelelően begyakorolni a támadás befejezéseket. Véleményem szerint a harmadik-negyedik meccsre ebből a szempontból is előre fogunk lépni. Még egyszer gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz!

 

U14masodik.jpg

Partnereink