6. forduló

Megyei I. osztály, Kelet, 6. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 5 - 2 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kis Zs. (Aux L.)

gól: Sengel T. 2, Pilny M. 2, Gruber B. ill. Schmikl N., Molnár L.

sárga lap: Gyuga O., Szász B., Gyöngyösi B., Kiss P. ill. Vörös G., Ujvári D., Bodor B.

Maglódi TC: Nagy Cs. (Hamza K. 46p) - Óvári K., Gyuga O. (Kovács B. 65p), Szász B. (Filácz K. 73p), MERCZEL Z., GYÖNGYÖSI B., GRUBER B., PILNY M. (Szépvölgyi N. 85p), Szegedi M. (Kiss P. 57p), Berta B. (Fazekas A. 33p), SENGEL T. (Fischer P. 76p)

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): A pocsék bemelegítésnek köszönhetően, nagyon rosszul kezdtük a találkozót. A félidő végén végre elkezdtünk futballozni, aminek rövidesen meg is lett az eredménye, hiszen meg tudtuk fordítani a mérkőzés állását. A második játékrészben egyértelűsítettük fölényünket és megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Nagykátának!

Kiss Krisztián (edző, Nagykáta SE):  Akik bizonyítási lehetőséget kaptak, nem igen tudtak vele élni és ennek ez a vereség lett a vége. Nem kezdtünk rosszul, ám utána elkövettünk mindent magunk ellen. A védelem, kapusunkkal az élen nem igazán volt a helyzet magaslatán, a Maglód pedig jobb csapat annál, hogy ezt ne használná ki. Ellenfelünk győzelme megérdemelt, melyhez gratulálok. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

 

 

 

 

U212015.jpg

Partnereink