21. forduló

NB II. Közép-Kelet 21. forduló:

U15 CSEPEL FC - MAGLÓDI TC 1 - 0 (1 - 0)

Budapest, Csepel Stadion, jv: Rózsa N. (Móré B., Katz R.)

gól: Varga B.

sárga lap: Gulás M.

Maglódi TC: Morocz I. - Skultéty D., Fodor E., Bajor T., NAGY L., GULÁS M., Kovács G. (GRESKÓ L. 41p), Papellás P., Mészáros T., Kanalas K., Slezák G.

Bíró Roland (edző): Szombaton még úgy tűnt ki sem tudunk állni, ám végül egy cserével el tudtunk utazni Csepelre. A két félidő első pár percét sajnos átaludtuk, de a találkozó egészét tekintve, az előző mérkőzésekhez képest előrébb léptünk. Zártan védekeztünk, több ígéretes támadásunk, pontrúgásunk is akadt, de sajnos ezeket elrontottuk, vagy csak egyszerűen elkapkodtuk. Kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna egy olyan csapattól, amely ősszel 11 góllal vert meg minket.

 

NB II. Közép-Kelet 21. forduló:

U14 CSEPEL FC - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 9 (0 - 3)

Budapest, Csepel Stadion, jv: Katz R. (Móré B., Rózsa N.)

gól: Pusztai D. 3, Balogh L. 2, Nagyistván B., Lados-Tóth M., Tóth B., Ács B.

sárga lap: Fehértói G.

kiállítva: Kovács R. (Csepel) a 33. percben

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Dózsa R., Lénárt S. (Ács B. 41p), Vígh Gy. (Deme G. 41p), Fehértói G. (Marosi N. 41p), Lados-Tóth M. (Komlódi M. 41p), Kozma P. (Ambrózi Á. M.), Balogh L., Tóth B., Pusztai D.

Katona Tamás (edző): Ismét rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amelyeknek a tavaszi szezonunkhoz híven csak kis százalékát használtuk ki. Reméljük a következő fordulóban, a Honvéd elleni "szuperrangadón" jobban koncetrálunk a kapu előtt! Dicséret érdemel ugyanakkor a védekezésünk, hiszen az elmúlt hét fordulóban még gólt sem kaptunk, ami nem csak a hátsó alakzat érdeme, hanem az egész csapaté. Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U7_2022.jpg

Partnereink