UP EREDMÉNYEK: NYERT AZ U13 ÉS AZ U16 IS

Második mérkőzésén második győzelmét aratta U13-as csapatunk (képen), amely most a Rubeola együttesét múlta felül. A gólok sorát Valló Patrik mesteri szabadrúgásgólja nyitotta, amit Molnár Csongor és Vánkos Dénes góljai követtek, így kialakítva a 3-0-ás végeredményt. Három góllal nyert Baranyai Pál vezette U16-os gárdánk is, igaz nekik nehezebb dolguk volt a Tápiószecső együttese ellen. A csapatok egymást váltva szerezték góljaikat, majd a hajrához érve felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön és végül, a legendás angol-magyar idéző 6-3-as végeredmény született.

U19-es csapatunk Pécel elleni mérkőzését csütörtökre halasztották.

U16-os bajnokság, első szakasz, E-csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI-HELLOPARKS - TÁPIÓSZECSŐ 6 - 3 (3 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Filácz R.

gól: Pápa R. 2, Kovács Bálint, Kiss K., Gyenes G., Nagy Balázs ill. Balázs D. 2, László D.

sárga lap: Gyorgyovics Z. ill Dányi Sz., Pintácsi Sz.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Kiss K., Gyorgyovics Z., Fodor D. (Nagy Balázs 82p), Matók B., Kovács Barnabás, Lengyel R., Karajos K., Kovács Bálint, Pápa R. (Nagy Botond 85p), Gyenes G.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Először is gratulálok a srácoknak a győzelemhez. Aze lső húsz percben eldönthettük volna a találkozót, de kihagytuk helyzeteink nagy részét, ami után a Tápiószecső átvette az irányítást és ki is egyenlített. A szünetre ugyan megint nálunk volt az előny, de a második félidő eleje ismét a vendégeké volt. Az ivószünet  után viszont újra magunkra találtunk és azt gondolom végül megérdemelten szereztük meg a három pontot.

---

U13-as bajnokság, első szakasz, C-csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI-HELLOPARKS - RUBEOLA FC 3 - 0 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kullai I. (Szabó B.)

gól: Valló P., Molnár Cs., Vánkos D.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Valló P., Németh L., Molnár Cs., Vertetics Á., Molnár Botond, Molnár Bálint, Vánkos D. cserék: Balogh M., Herendi B., Molnár E., Teplán Á.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Ismét egy gólokban gazdag meccset játszottunk, ahol a rúgott gólok ellenében, kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Elégedett voltam a játékkal és a hozzáállással, továbbra is ilyen keményen fogunk edzeni és bízunk a további sikerekben! A Rubeola csapatának gratulálok és további sok sikert kívánok.

 

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink