UP EREDMÉNYEK: AZ U15 ÉS AZ U17 IS BIZTOSAN ÉRMES

Sorsdöntő hétközi mérkőzéseket vívtak utánpótlás korosztályaink, ráadásul a közvetlen riválisok ellen. Baranyai Pál U15-ös csapata a felsőházi rájátszásban a negyedik helyezett Gödöllő ellen öt, Borsos Gábor és az U17 pedig az ötödik Dány ellen háromgólos diadalt aratott, amelyel bebiztosították a dobogós helyezéseiket. Amennyiben az U15 megveri a jelenleg második helyen álló Gyál együttesét, akkor akár az ezüstérem is meglehet. Az U17-nek is van még egy mérkőzése, ha nyernek a Gödöllő ellen, számukra is meglehet a második hely, de az is kell, hogy a Tura pontokat veszítsen a Kerepes ellen.

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 19. fordulóból halasztott mérkőzésen:

DÁNY - MAGLÓDI TC 0 - 3 (0 - 1)
Dány, jv: Kéri Z. (Laczkó Z.)

gól: Holkó M. 2, Farkas B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Lengyel R., Takács B. (Széles D. 84p), Ofella G. (Piller B. 65p), Szalai M., Kristóf L., Farkas B. (Szilágyi Zs. 84p), Holkó M. (Szilágyi B. 84p), Földváry V. (Balog G. 65p), Molnár H. (Ernhöffer M. 79p), Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Végig kezünkben volt a mérkőzés, igen hamar aódtak előttünk lehetőségek és javarészt a mi akaratunk érvényesült. Az történt, amit mi szerettünk volna. Sok helyzetet dolgoztunk ki, hátul ismételten nagyon stabilak voltunk, míg ellenfelünk pontrúgásokon kívül teljesen veszélytelen volt a kapunkra. Nagyon fontos győzelem volt. Készülünk az utolsó, Gödöllő elleni összecsapásra, ahol megpróbálunk megint jó eredményt elérni. Gratulálok a fiúknak.

 

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, felsőház, 4. forduló:

GÖDÖLLŐ II. - MAGLÓDI TC 0 - 5 (0 - 2)
Gödöllő, jv: Józan Cs. (Dankó A.)

gól: Gyenes G. 2, Kiss K., Karajos K., Lengyel R.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Lengyel R., Fodor D., Matók B., Kristóf L., Karajos K., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G., Kiss K.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első húsz perc a Gödöllőé volt. Szerencsére sikerült átvészelnünk azt az időszakot, majd egyértelműen átvettük az irányítást és uraltuk is a találkozót a lefújásig. Minden játékosom kiemelkedően teljesített, gratulálok a csapatnak!

 

U17TTTT.jpg

Partnereink