UP EREDMÉNYEK: NEM JUTOTT MOST SIKERÉLMÉNY

Az elmúlt egy hétben négy mérkőzést is játszottak utánpótlás korosztályaink, de sajnos minden alkalommal pont nélkül maradtunk. Legközelebb az U19 állt a győzelemhez, de az Alsónémedi ellen vívott találkozó igen szerencsétlenül alakult. Sokáig vezettünk, de az utolsó percek fordítani tudtak a hazaiak. Az U17 rangadót bukott a Veresegyház együttese ellen, ahogy U15 is a legutóbb lejátszott két mérkőzésén. Az U13 Gyál elleni találkozója elmaradt miután a vendégek a vírusra hivatkozva lemondták az összecsapást.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 15. forduló:

ALSÓNÉMEDI - MAGLÓDI TC 3 - 2 (1 - 2)
Alsónémedi, jv: Dienes Z. (Tóth Z.)

gól: Nagy V. 2, Szabó A. ill. Németh M., Petri N.

sárga lap: Nagy V. ill. Petri N.

kiállítva: Kormány B. a 92. percben

Maglódi TC: Kormány B. -Hantosi B., Nagy A., Fekete D. (Szarka D. 46p), Balazsin I. (Szilágyi B. 76p), Skultéty D., Csongrádi K., Vadon B. (Szabó K. 46p), Papellás P., Petri N., Németh M. (Varga V. 46p)

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzést jól kezdtük annak ellenére, hogy egy kommunikációs hiba miatt az ellenfél szerzett vezetést, viszont öt perc alatt fordítani tudtunk. Végig irányítottuk a mérkőzést, de a helyzeteinket kihagytuk és ez megbosszulta magát: a vége előtt négy perccel a hazaiak egyenlítettek, majd a kilencvenedik percben - bírói segédlettel - büntetőt értékesítettek. Megvertük magunkat, de a csapat hozzáállásával most is elégedett vagyok.

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 15. forduló:

MAGLÓDI TC - VERESEGYHÁZ 1 - 4 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bublos O. (Cseresnyés Cs.)

gól: Molnár H. ill. Votka Zs. (11-esből), Zsákai B., Üveges B., Vitos A.

Maglódi TC: Nyilas L. - Lengyel R. (Balog G. 69p), Holkó M. (Szilágyi B. 83p), Ofella G. (Takács B. 53p), Piller B. (Molnár H. 46p), Szalai M., Kristóf L., Kovács M., Farkas B., Földváry V. (Szilágyi Zs. 83p), Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Elenfelünk az első és második játékrészben egyaránt uralta a mérkőzést, ahol már a saját térfelünkön csírájában fojtották el a támadásépítéseinket. Élesebbek, motiváltabbak voltak, mint mi, ami nem megszokott. Idejében kapta a csapat ezt a pofont és teljesen megérdemelten nyert az ellenfél.

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 14. fordulóból halasztott mérkőzésen:

GÖDÖLLŐI SK II. - MAGLÓDI TC 4 - 2 (0 - 2)
Gödöllő, jv: Risz D. (Győri H.)

gól: Hankó L. 3, Sápi M. ill. Matók B., Gyenes L.

Maglódi TC: Nagy Zs. - LENGYEL R., FODOR D., MATÓK B., KRISTÓF L., Karajos K., Kovács Bálint (Nagy Botond 60p), Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G., Kiss K. (Marton B. 50p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): A szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtottuk az első félidőben, aminek köszönhetően megérdemelten vezettünk is. A szünet után azonban - számomra érthetetlen módon - belealudtunk a mérkőzésbe, így a hazaiaknak sikerült fordítaniuk.

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 17. forduló:

MAGLÓDI TC - RUBEOLA FC 1 - 6 (0 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kun A. (Fenyvesi R.)

gól: Kovács B. ill. Fekete M. 2, Varga V., Fekete D., Juhász M., Rácz M.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Lengyel R., Fodor D. (Plank H. 67p), Matók B., Karajos K., Marton B. (Angyalosi P. 49p), Kovács Bálint, Kovács Barnabás (Nagy Balázs 67p), Gyorgyovics Z., Gyenes G., Kiss K. (Nagy Botond 52p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az eredmény ugyan nem tükrözi, de játékban véleményem szerint mi voltunk a jobbak. Az hogy ekkora különbséggel kaptunk ki, azt rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetjük és annak, hogy döntő pillanatokban vétettünk egyéni hibákat, amiket ellenfelünk könyörtelenül kihasznált.

 

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink