U15: MEGVAN A BRONZÉREM

Két nap alatt két meccset játszott U15-ös együttesünk, és bár az elsőn, Kartalon nem jött ki a lépés, a Zsámbok ellen már nem hibázott együttesünk, így a tavalyi U14-es aranyérem után, immár nagypályán is éremnek örülhettek Rakita Gábor tanítványai. Szenzációs tavaszt produkált a csapat, ugyanis az őszi 13 ponthoz képest 18 egységet gyűjtöttek a tavasszal, csak a bajnok Kistarcsától és az ugyancsak jó passzban lévő Kartaltól kaptunk ki. Nagy fegyvertény a második Tura, illetve a szomszédos Pécel legyőzése, utóbbit sikerült így leszorítanunk a dobogóról.

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 18. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

U15 KARTAL - MAGLÓDI TC 6 - 2 (4 - 1)

Kartal, jv: Együd R. (Fábián B.)

gól: Ender G. 2, Kmety D., Gerencsér B., Szénási Sz., Lados P. ill. Dobó-Kocsis M. 2

Maglódi TC: Nyilas L. - Szabó D., Szabó B., Ofella G., Dobó-Kocsis M., Kristóf L. (MATÓK B. 46p), Kovács M. (Szilágyi Zs. 76p), Nagy B. (Karajos K. 71p), Kovács Bence, GYENES GERGŐ, KOVÁCS BÁLINT

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Sajnos nem úgy sikerült a találkozó, ahogy szerettük volna. Nem tudtunk győzni, így a halvány reményünk az ezüstéremre szertefoszlott.

---

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 17. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - ZSÁMBOK 5 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Varga Z. (Varga A.)

gól: Dobó-Kocsis M. (11-esből), Szabó D., Bertalan H., Szabó B., Kovács M. ill. Zámbó B. 2

Maglódi TC: Nyilas L. - SZABÓ D., Ofella G., Matók B. (Kovács M. 46p), Piller B. (Nagy B. 51p), BERTALAN H. (Karajos K. 72p), Kristóf L. (Szabó B. 62p), KOVÁCS BENCE, GYENES G. (Szilágyi Sz. 85p), Dobó-Kocsis M., Kovács Bálint (Berényi K. 35p, Szilágyi Zs. 85p)

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC):Összességében megérdemelten nyertünk, bár nem biztos, hogy a mutatott játékunk miatt. Nagy volt a tét, hiszen mindenképpen szerettünk volna odaérni a dobogóra. A srácok átérezték a találkozó fontosságát, és a második félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Azt elmúlt néhány mérkőzésen csak visszafogottabb játékot tudtunk produkálni, de az érmet az egész éves teljesítmény alapján kapjuk, úgy pedig, azt gondolom teljesen megérdemelt. Gratulálok a csapatnak!

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink