U15: MEGÉREZTÜK NYILAS LEVENTE HIÁNYÁT

A Pécel elleni döntetlen alkalmával kiállított kapusunk, Nyilas Levente nem védhetett hétvégén a Tura elleni találkozón és miután a "kapus vénával" is rendelkező Bertalan Hunor sem tudott a csapattal tartani, sajnos szükségmegoldást kellett választania Rakita Gábor edzőnek. A döntés ifjabb Szilágyi Zsoltra esett, aki bár minden tőle telhetőt megtett, hogy megvédje hálónkat a góloktól, érezhető volt, hogy ő bizony mezőnyben szokott szerepelni. Csapatunk most is képes volt szép dolgokra, jól is játszottunk, de ellenfelünk gyors játékosaira ezúttal nem volt ellenszerünk.

Azért, hogy legyen valami jó is a napban, arról Kalmár Attila vállalkozó gondoskodott, aki egy garnitúra kék-sárga szereléssel lepte meg a csapatot. Nagyvonalú felajánlását ezúttal is köszönjük szépen!

Folytatás vasárnap hazai pályán az éllovas Pásztó csapata ellen.

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 4. forduló:

U15 TURA VSK - MAGLÓDI TC 6 - 1 (3 - 1)

Tura, jv: Feigl G. (Kele Á.)

gól: Gáspár Z. 2, Kanalas T., Bolbás M., Barabás M., Kürti T. ill. Szabó D.

Maglódi TC: Szilágyi Zs. - Szabó B., Szabó D., OFELLA G., Karajos K., Kristóf L., Berényi K., Kovács M., Nagy B. (Piller B. 62p), Gyenes G., Kovács B.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Különböző okok miatt sajnos nem tudtunk a legerősebb összeállításban pályára lépni, aminek meg is lett az eredménye. Még így is játszhattunk volna egy szorosabb mérkőzést ellenfelünkkel, de sajnos eddig még nem tapasztalt módon összeomlottunk. Semmi probléma, folytatjuk tovább, biztos vagyok benne, hogy fognak jönni majd az eredmények is.

felnottcs220914.jpg

Partnereink