8. forduló


NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U15 JÁSZAPÁTI FK - MAGLÓDI TC 0 - 6 (0 - 2)

Jászapáti

gól: Sengel T. 2, Fischer P. 2, Fábián D., Vasvári Á.

 

Maglódi TC: Hamza K. -  ACZÉL P., ÓVÁRI K., MÉSZÁROS T. (Skultéty D. 64p) - Sengel T., HORNYÁK M., Vasvári Á., Rissai G. (Baranyai Zs. 54p), Juhász T. (Szever Á. 52p) - Fischer P., Fábián D. (Tukacs T. 64p)

-------

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U14  JÁSZAPÁTI FK - MAGLÓDI TC 1 - 7 (0 - 6)

Jászapáti

gól: Vágó Z. 4, Fodor E., Kanalas K., Papellás P.

 

Maglódi TC: Morocz I. - Berényi B. (Kovács G. 60p), FODOR E., Muhi V., Nagy L. - UNGER K. (Seletye T. 45p), Kanalas K. (Kormány B. 70p), VÉGLÁS R., PAPELLÁS P. (Maradics M. 70p) - VÁGÓ Z., Slezák G. (Vizi D. 45p)

edzők: Rakita Gábor és Bíró Roland

 

Bíró Roland (edző): - Az U14 nagyon jól kezdte a mérkőzését. Az ötödik percben már három góllal vezettünk, így el is dőlt a találkozó. Örömteli az első győzelmünk, viszont sajnálom, hogy a helyzetkihasználásunk ismét katasztrófális volt. Az első félidőben pontosan és szépen, míg a fordulás után kapkodva játszottunk és hatalmas helyzeteket hagytunk ki. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak! Az U15 magabiztosan, sokszor ötletesen játszott és ilyen különbséggel is megérdemelten nyert. Örülök, hogy sikerült megerősíteni a keretet, mert ez kihatással lehet az U14 játékára is. A megérdemelt gratuláció jár az U15-nek is.

 

U212015.jpg

Partnereink