U14: ÚJRA GYŐZELEM

Jól, vagyis győzelemmel rajtolt csapatunk a bajnokságban, azonban az újabb sikerre egészen mostanáig várni kellett. Az Úri elleni diadalhoz nagyban hozzájárult, hogy újra hozzánk hasonló, vagyis az U14-es bajnokság korosztályánál fiatalabb játékosokkal találtuk szembe magunkat, akik ellen a jóval magabiztosabb játék meg is hozta a gyümölcsét, vagyis 6-1-es győzelmet arattunk.

A vezetést házi gólkirályunk Karácsony Károly szerezte meg a 13. percben, amit két percre rá Nagy Dominik toldott meg egy újabb találattal. Szünetre ugyan csak egy gólos előnnyel mehettünk, miután ellenfelünk Pintér révén szépíteni tudott, ám a pihenő után rögtön beindult a maglódi henger. Előbb újra a Karácsony-Nagy duó volt eredményes majd a mérkőzés vége előtti percekben Piller Bence és Szemők Levente mattolta újra a vendégek kapusát. Fiataljainknak még egy bajnoki mérkőzésük van hátra a téli pihenőig. Reméljük hasonló sikerrel veszik azt is!

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - ÚRI KSK 6 - 1 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Mércse II. L.

gól: Karácsony K. 2, Nagy D. 2, Piller B., Szemők L. ill. Pintér B.

Maglódi TC: Kollár Á. - Szabó B., Ofella G., Nyilas L., Nagy D., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Karácsony K. cserék: Szemők L., Balogh D., Piller B., Stanton K., Nagy B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Végre megint volt egy kis sikerélményünk Nagyon ráfért a játékosokra, mert többen is nagy önbizalom hiánnyal bajlódnak. Hasonló erősségű csapattal tudtunk összecsapni. Voltak forduló pontjai a mérkőzésnek, az egyik 2-1-nél, Kollár Ádám kapusunk bravúrja. Az első harminc perc után volt egy tíz perces fáradtabb periódusunk, mert ennyit nem szoktak a srácok egyhuzamban pályán lenni. Voltak szép támadásaink, szép megoldásaink, így többen is dicsérhető teljesítményt nyújtottak.

U7_2022.jpg

Partnereink