U14: TOVÁBB TART A VESSZŐFUTÁS

U14-es csapatunknak, amely kis túlzással igazából U12-es, továbbra sem megy a bajnokságban. A Bozsik tornákon, hasonló fizikumú játékosk ellen lényegesen több a sikerélményük, így az idősebbek közötti pontvadászat továbbra is csak a heti versenyeztetést szolgálja, ahol minden pont, minden gól megszerzése külön kihívásokat jelent.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 5. forduló:

TÁPIÓSÁG KSK - MAGLÓDI TC 7 - 0 (3 - 0)

Tápióság, jv: Fodor C.

gól: Tomócsik L. 3, Barta M. 2, Kusnyár G., Tóth Zs.

sárga lap: Karácsony K.

Maglódi TC: Kollár Á. - Balogh D., Nagy D., Szabó B., Nyilas L., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Pető M. cserék: Karácsony K., Stanton K., Piller B., Szemők L., Mikó B., Kovács B., Nagy B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Eljutottunk a mélypontra. Itt a hozzáállásra gondolok. Fiatalabbak kisebbek vagyunk, kapus nélkül szinte, így a bajnoki mérkőzéseket szinte élből mentálisan feladják a játékosok. Átnéznek a túloldalra és az első bekapott gól dönt. A 2003-as bajnokságot a 2003-asoknak írták ki, nem a 2005-ös korosztálynak.. Ebben a korban sokat számít egy év is. Vannak bíztató dolgok, de a játékosoknak sikerélmény kell, abból pedig kevés van. Ha ki tudunk idén alakítani egy csapatgerincet, akkor van értelme küzdeni. Erre viszont csak év végén lesz válasz. Addig is maradnak a Bozsik tornák, amilyen a múlt heti is volt. Kicsit megijedtünk a felázott pálya miatt, de alkalmazkodtak a játékosaink a talajhoz. Az első két két vereség a mérleg. Láttunk sok passzt, és a negyedik mérkőzésünkön egy kis csirkefocit. Gratulálok a csapatnak, mert akkor többen is jól teljesítettek.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink