U14: LEGYŐZÖTT MINKET A CÉLFUTBALL

Elszenvedte második bajnoki vereségét U14-es csapatunk, ezúttal az Ecser vendégeként. Játékban hiába voltunk jobbak, mint a hazaiak egy nagy és gyors embernek köszönhetően mégis gólokkal kaptunk ki tőlük.

 

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 2. forduló:

ECSER - MAGLÓDI TC 5 - 1 (3 - 0)

Ecser, jv: Liktor A.

gól: Erdélyi Z. 4, Földváry V. ill. Karácsony K.

Maglódi TC: KOLLÁR Á. - BALOGH D., Ofella G., Nagy D., Nyilas L., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Karácsony K. cserék: Nagy B., KOVÁCS B., Piller B., Szabó B., Stanton K., Pető M.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Ez most fájt egy kicsit, mert a jobban akaró, célfutbalt játszó csapat nyert. Itt jön egy költői kérdés, melyik a jobb az U14-ben, nyerni foci nélkül, vagy tanulni a sportág alapjait. Ki fog emlékezni tíz év múlva erre a mérkőzésre? Többet passzoltunk, mint az Ecser egész ősszel fog. A 2005-ös védelmen átfutott egy nagyobb, gyorsabb 2003-as születésű játékos. Ilyen van. Meg kell tanulnunk kisegíteni egymást. Az már más tészta, hogy néhányan fejben még nem állnak készen a bajnoki küzdelmekre. Több játékos bohóckodni jön el, mert a Bozsikon nem számít az eredmény, és még nem tudnak különbséget tenni. Többen le is becsülték az ellenfelünket, ez sem volt túl jó hozzáállás tőlünk. Nagyobb fegyelem kell, sok a beszólás, kevés a tisztelet, alázat a sportág iránt.
Húzó embereink betliztek, és ezt nem bírtuk el. Az öt kapott gól ellenére a kapusunkat Kollár Ádámot dicséret illeti, mert több ziccert is hárítani tudott. Balogh Dominik és Kovács Bence harcossága dicsérhető még.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink