U14: VERESÉG A "MUMUSTÓL"

Sikeres rajtja után alulmaradt Pécel csapatával szemben U14-es együttesünk. Új korosztályunk számára egyfajta mumusnak számít a Pécel, hiszen tavaly még Weisz Tamás irányítása alatt a Bozsik tornákon is rendre jobbnak bizonyult ellenfelünk. Persze fájó a nagyarányú vereség, de azt is tudni kell, hogy ellenfelünknél a csapat nagyrésze 2003-as, míg nálunk ezt a korosztályt csak kevesen képviselik, így a találkozón kiütközött a fizikális különbség. A becsületgólunkat is a mindössze tizenegy éves Karácsony Károly szerezte (képünkön). A bajnokságban szerencsére több a hozzánk hasonló együttes, akik ellen nagyobb eséllyel indulhatunk majd csatába. Kivétel még a versenyen kívül induló Csömör, ahol 2002-esek is pályára léphetnek, de az ő eredményeiket a bajnokság végeztével törölni fogják.

 

 

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 2. forduló:

PÉCEL SSE - MAGLÓDI TC 13 - 1 (5 - 0)

Pécel, jv: Márton Gy.

gól: Balog L. 4, Egyed G. 2, Jónás K. 2, Bódis L., Cseh A., Szabó Á., Fodor I., Prepok M. ill. Karácsony K.

Maglódi TC: Kollár Á. - Szemők L., Ofella G., Nagy D., Nyilas L., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Karácsony K. cserék: Nagy B., Horváth Á., Piller B., Szabó B., Stanton K., Pető M.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Nem sikerült megismételni a múltkori mérkőzés ritmusát, sikerességét. Más a nagyobb  pálya, mint a Bozsik torna félpályája. Hibáinkat már a mérkőzés elején kihasználták a hazaiak. Gyorsan nagyobb hátrányba kerültünk, de igazán az eredmény ebben a korban még nem fontos. Mindenki kapott játék lehetőséget, az osztály legjobb csapata ellen, akik idősebbek és erőteljesebbek voltak. Nekünk ez volt a második mérkőzésünk, szokni kell még a körülményeket.

U212015.jpg

Partnereink