UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a verelenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

U15-ös bajnokság, felsőház, II. csoport, 4. forduló:

PILIS - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 2 (2 - 1)
Pilis, jv: Braun Sz. (Bálint A.)

gól: Sersli M. 2, Kerepeszki B. 2 ill. Ochtinszki T., Horváth M.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Forgó B., Molnár Botond, Szigeti B., Gyüre M., Molnár Cs. (Lucza A. 59p), Ochtinszki T. (Balogh M. 64p), Teplán Á. (Horváth M. 41p), Herendi B. (Kovács K. 41p)

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nagy csalódás volt a mai mérkőzés. A pilisi csapat mindenben felülmúlt minket. Mondhatnám, hogy a műfűves pálya megzavart minket, de nem ezen múlt. Igazából abban látom a legnagyobb problémát, hogy az edzéseken nem teljesítünk megfelelően, ami az én hibám is. Egy hetünk van visszatérni a helyes útra, és felállni a padlóról amire kerültünk. További sok sikert kívánok ellenfelünknek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - HALÁSZTELEK 1 - 1 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Soós K.

gól: Varga M. ill. Nádházi G.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Lucza Á., Francenzovics D. cserék: Felde B., Toth V., Szigeti V., Ferencz T., Horváth K., Haszán M.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Ismét mindent megtettünk a győzelemért, de a végjátékokban nagyon türelmetlenek voltunk. Szinte a találkozó egészében futottunk az eredmény után, egyenlíteni is csak a végén tudtunk Varga Mátyás szép fejesgóljának köszönhetően. Nem volt szerencsénk, rengeteg helyzetet kihagytunk, melyet leginkább a türelmetlenségünknek köszönhetünk, ráadásul a játékvezető két szabályos gólunkat nem adta meg. Természetesen kicsit csalódottak vagyunk, de megyünk tovább.

U14farsang.jpg

Partnereink