UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 6. forduló:

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 0 (2 - 0)
Százhalombatta, jv: Józsa F. (Rozenbeiger A., Gáspár G.)

gól: Forintos D. 2

Maglódi TC: Melegh B. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M., Szalai M., Xu Zhao (Ernhöffer M. 56p), Kámán G. (Szilágyi B. 88p), Neményi B. (Földváry V. 56p), Buzás P. (Cili D. 88p), Bán M. (Piller 88p), Nagy K. (Békési A. 82p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nehéz olyan csapat ellen játszani, ahol hat-hét játékos már stabilan felnőtt szinten futballozik. A játék minden elemében felülmúltak minket, elképesztő mennyire szervezetten és fegyelmezetten játszottak. A mi részünkről az első félidőben nem volt meg a helyes mentalitás, ellentétben a második játékrésszel, ott már sokkal élesebbek voltunk. Felpörögtünk, lehetőségeink is meg voltak, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. A cserejátékosoknak extra dicséret jár, így kell beszállni egy mérkőzésbe! Gratulálok a Százhalombattának, ma ők voltak a jobbak!

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 6. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - FERIHEGY-VECSÉS 3 - 0 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szántó L. (Kakuszi I.)

gól: Béres G. 2, Nagy Á.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Béres G. (Teplán Á. 68p), Molnár Bálint (Vertetics Á. 55p), Molnár Botond, Molnár Cs. (Irsán L. 55p), Nagy Á., Forgó B. (Kovács K. 77p), Ochtinszki T., Vánkos D., Gyüre M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az ellenfelünk, tabellán elfoglalt helyezésük alapján könnyebb mérkőzésre számítottam. Szerencsére a srácok nem foglalkoztak ezzel, és az első perctől kezdve nyomást helyeztek rájuk. Sajnos az utolsó passzokba mindig hiba csúszott, így csak a félidő vége előtt tudtuk megszerezni a vezetést. A második félidőt is úgy kezdtük, ahogy az elsőt, de a helyzetek sorra kimaradtak. Félő volt, hogy ez majd megbosszulja magát, de a sok belefektetett munka meghozta gyümölcsét, és megérdemelten nyertünk három góllal. Van még mit javítanunk a játékunkon, főleg a helyzetkihasználásunkon, de hétről hétre látom a fejlődést. A ferihegyi csapatnak további sok sikert kívánok.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 6. forduló:

GSK GRASSROOTS II. - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 11 (0 - 6)
Gödöllő, jv: Stefkó D.

gól: Francenzovics D. 3, Molnár K. 2, Vágó Zs. 2, Haszán M. 2, Tóth R., Gyimesi B. (öngól).

Maglódi TC: Varga A. - Szilágyi Sz., Nagy A., Molnár K., Francenzovics D., Haszán M., Tóth R., Vágó Zs., Varga M. cserék: Nándori R., Szigeti V., Varga L., Haszán M.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Nehéz szakmailag értékelni egy olyan mérkőzést, amikor egy olyan csapattal találkozunk, amellyel nem vagyunk egy súlycsoportban. Ezt éreztük az elején is, de a gyerekek most is, ahogy minden találkozón a maximumra törekedtek, lelkesen játszottak, úgy álltak bele az összecsapásba, mintha szoros mérkőzés lenne. Mindenki a pályán akart lenni, mindenki játszani akart. Ismét nagy elismerésem a csapatnak. Gratulálok nekik a mutatott játékhoz és az eredményhez.

 

U7.jpg

Partnereink