UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen felnőtt együttesünk mellett mindhárom utánpótlás csapatunk is nyerni tudott, nem is akárhogy. Három korosztályunk összesen 41 gólt szerezve abszolválta az elmúlt két napot.

U19-es együttesünk Péteriben játszott presztízs mérkőzést, ahol a lelkesen játszó vendéglátónk szerezte meg az első gólt a találkozón. Szerencsére hamar jött részünkről az egyenlítés, ami után már az addig talán görcsösnek mondható játékunk feloldódott, a szünet után pedig már gólokban is megmutatkozott a mezőnyfölényünk. Szomszédvári rangadót játszott U15-ös korosztályunk, ahol az eddigi eredmények alapján szorosabb mérkőzésre volt kilátás, ám a végül 17 gólig meg sem állva hatalmas kiütést mértünk ellenfelünkre. Még ezt a teljesítményt is megfejelte U13-as gárdánk, amely végig nagy elánnal játszva huszonegyszer mattolta a Kőbánya védelmét és így gólkülönbségén jelentősen javítva a dobogó második helyére lépett elő.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 4. forduló:

PÉTERI KSK - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 3 (1 - 1)
Péteri, jv: Tóth Z. (Görbe P.)

gól: Kovács B. ill. Havasi L., Kertész K., Kámán G.

Maglódi TC: Szakál K. - Havasi L., Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M., Kertész Z. (Földváry V. 80p), Szalai M., Buzás P. (Farkas B. 67p), Bán M., Nagy K. (Kámán G. 56p), Bertalan H.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nagyon büszke vagyok a csapat teljesítményére a mai mérkőzésen. Az idegenbeli pályán elért 3-1-es győzelem lenyűgöző volt, és azt mutatja, hogy kemény munkával és összehangolt játékkal bármit elérhetünk. A srácok fantasztikusan játszottak, és a kitartásuk és elkötelezettségük kifizetődött. Különösen szeretném megdicsérni a játékosokat az eredményes védekezésért és a gólokkal teli támadójátékért. A mérkőzés során láttuk, hogy a csapat valóban egy egységként működik, és a játékosok kölcsönösen segítik egymást a pályán. Az ellenfélnek is jár elismerés a kitartásukért és a versengő szellemükért. Jó csapatuk van, de még fiatalok. Folytatnunk kell a kemény munkát, hogy továbbra is eredményesek legyünk, mert a neheze még csak most jön. A csapat hihetetlen potenciállal rendelkezik, és együtt képesek vagyunk nagy dolgokra. Gratulálok a srácoknak, és Andrissal örülünk, hogy részese lehetünk ennek a fantasztikus csapatnak!

 

 

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - FELSŐPAKONY 17 - 0 (10 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szeifert D.

gól: Gyüre M. 4 (egyet 11-esből), Molnár Cs. 3, Béres G. 3, Vánkos D. 2, Fülöp Zs. 2, Molnár Botond, Molnár Bálint, Szigeti B.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Béres G. (Balog B. 57p), Molnár Bálint (Kovács K. 41p), Molnár Botond (Szigeti B. 41p), Molnár Cs. (Irsán L. 41p), Nagy Á., Forgó B. (Herendi B. 41p), Ochtinszki T. (Balogh M. 51p), Vánkos D. (Fülöp Zs. 41p), Gyüre M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nehéz a mai mérkőzést értékelni, vagy elemezni, mert a végére edzés jellege lett. Kicsit már sajnáltam az ellenfelünket, de örültem, hogy a helyzeteink nagy részét kihasználtuk. Néhol tetszetős játékot is mutattunk a kilátogató nézőknek, és végre a cserék is több játéklehetőséget kaphattak.

 

 

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 4. forduló:

KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 21 (1 - 10)
Budapest, jv: Kiss Gy.

gól: Salasovics D. ill. Francenzovics D. 6, Gyurina M. 4, Vágó Zs. 3, Tóth R., Ferencz T., Nagy A., Varga L., Varga M., Szigeti V.

Maglódi TC: Varga A. - Szilágyi Sz., Nagy A., Francenzovics D., Tóth R., Vágó Zs., Varga M., Szatmári Z., Gyurina M. cserék: Nándori R., Ferencz T., Molnár K., Szigeti V., Varga L., Haszán M., Ombodi Sz.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Noha szerényebb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk, a gyerekek mégis kitették szívüket-lelküket a pályára. Úgy küzdöttek, mintha folyamatosan döntetlenre álltak volna. Az eredmény ebben korosztályban még másodlagos, mégis többen csalódottak voltak, hogy nem tudtak még több gólt szerezni. Hihetetlen mennyire dominál bennük a győzni akarás és milyen nagy az igényük a fejlődésre. Hatalmas gratuláció a csapatnak!

 

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink