UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Elmúlt hétvégén csak két korosztályunk lépett pályára, miután U15-ös csapatunk későbbre halasztotta Üllő elleni találkozóját. A lejátszott mérkőzéseink felemásra sikeredtek, hiszen az U19 ugyan simán nyerni tudott, de sok játékosát nélkülöző U13-as együttesünk ezúttal alulmaradt a Sülysáp vendégeként.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ALBERTIRSA 6 - 0 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rózsa N. (Stefkó F.)

gól: Neményi B., Nagy Zs., Bán M., Kertész Z., Buzás P., Farkas B.

Maglódi TC: Melegh B. (Szakál K. 46p) - Borsi Z. (Szilágyi B. 70p), Nagy Zs., Borsi M., Kámán G., Kertész Z. (Cili D. 70p), Földváry V. (Farkas B. 60p), Neményi B. (Szarvas K. 75p), Buzás P., Nagy K., Bán M.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Ellenfelünk ugyan abban a helyzetben volt, mint mi a múlt héten. Hiányosan, de ügyes és alázatos fiatalokkal érkeztek, ám így sem volt egyszerű dolgunk. A játékunk nem volt rossz, de jónak egyáltalán nem mondható. A csapatrészeken belül vannak még problémák, a helyzetkihasználásunk pedig továbbra sem az igazi. Gratulálok a fiúknak, de nem dőlhetünk hátra, mert még rengeteget kell javítanunk a játékunkon ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyünk és jól szerepeljünk. További sok sikert az Albertirsának!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 2. forduló:

SÜLYSÁP - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 2 (1 - 0)
Sülysáp, jv: Licska P.

gól: Soós B., Buús F., Szabó Z., Farkas D. ill. Tóth R., Francenzovics D.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Lucza Á., Varga K., Francenzovics D., Haszán M., Tóth R., Szatmári Z., Varga M. csere: Varga L.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Nagyon kevesen voltunk, de a srácok az utolsó percig, tiszta szívvel küzdöttek, mentek előre a jó eredmény elérése érdekében. Most nem sikerült nyernünk, de ezen egy pillanatig sem kell keseregnünk, mert amit a pályán mutattak a gyerekek az felér egy győzelemmel Nagyon büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak az edzője lehetek.

felnottcs220914.jpg

Partnereink