UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Miután kialakultak az erőviszonyok célegyenesbe fordultak a korosztályos bajnokságok. A kvalifikációs Pest vármegyei bajnokságban vitézkedő együtteseink közül mindegyik éremért harcol, míg a BLSZ szereplő U14 sajnálhatja, hogy nem tavasszal kezdődött a bajnokság, hiszen idén sokkal jobb mutatókkal rendelkeznek, mint ősszel. Mondhatjuk még akkor is, ha utóbbi korosztályunk elmúlt két mérkőzésén sajnos vereséget szenvedett. Igaz szerdán és vasárnap is két, az aranyéremért (a CSHC-val együtt) ádáz csatát vívó, csapattal találkozott. Az Ikarus csak nagy nehézségek árán tudott felülkerekedni rajtunk, míg a Hidegkút a második félidőben bizonyult egyértelműen jobbnak. Több hét pihenő után nagyon játszana már az U19, de nem tud. Vagy mi halasztottunk, vagy ellenfeleink akartak halasztani, míg most, a mérkőzés előtti estén a szomszédos Gyömrő együttese mondta le a találkozót. Félő, hogy Balogh Sándor csapata nagyon kiesik a ritmusból. Szoros meccsen idegenben, Kőbányán nyert az U17. A fordulatos, hét gólt hozó találkozót a góllövőlistát vezető Kovács Bálint góljaival az utolsó percekben sikerült eldöntenünk. Ismét nagyarányú győzelmet aratott az U13, amely most a Dány ellen nyert 9-0-ra. A két hátralévő mérkőzésük tétje a dobogó.

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - UFC GYÖMRŐ 3 - 0 - játék nélkül

---

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 8. forduló:

KŐBÁNYÁÉRT - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 4 (1 - 1)
Bp., Kocsis Sándor Sportközpont, jv: Nagy J. (Hegedűs Z., Bárdi G.)

gól: Horváth B., Siklósi B. (11-esből), Zéher B. ill. Kovács Bálint 3, Lengyel R.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Pápa N., Karajos K., Matók B. (Nagy Balázs 89p), Lengyel R., Pápa R., Kovács Bálint, Kovács Barnabás (Széles D. 79p), Kiss K., Béres A. (Szémann B. 64p), Gyenes G.

Szilágyi Zsolt (edző, Baranyai Pál távollétében, Maglódi TC): Az első félidőben nekünk voltak helyzeteink, még is az ellenfél szerzett vezetést. Miután megfordítottuk a mérkőzést, lezárhattuk volna végérvényesen, de sajnos a kimaradt helyzetek megint megbosszulták magukat, és két szerencsés góllal megfordította az ellenfél az állást. 15 perc volt már csak hátra, de nem adtuk fel, melynek meg is lett az eredménye, és két perccel a vége előtt már nekünk volt okunk örülni. Összességében megérdemelten nyertünk, de saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak, és további sok sikert kívánok!

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 18. fordulóból pótolt mérkőzésen:

MAGLÓD-HELLOPARKS - IKARUS BSE 1 - 2 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kun A.

gól: Vánkos D. ill. Rónai B. 2

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Ochtinszki T., Irsán L., Lucza A., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D. cserék: Balog B., Molnár Cs., Balogh M.

 

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Sajnos a mai mérkőzésen nem sikerült a bravúr, viszont emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Szerintem a játék képe alapján a döntetlent megérdemeltük volna, de az utolsó 15 percre már erőnléti gondok is előjöttek. A vasárnapi mérkőzés még benne volt a lábakban, illetve az sem mindegy, hogy otthonról kipihenten jönnek a játékosok, vagy mint a mai napon az iskolából. Összeségében meg vagyok elégedve a fiúkkal, hiszen az első helyezettet szorongattuk meg hazai pályán. Csináljuk tovább, de nem adjuk fel, megyünk tovább előre!

 

---

 

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 21. forduló:

 

MAGLÓD-HELLOPARKS - HIDEGKÚT 0 - 5 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Görbe P.

 

gól: Sütő T. 2, Kiss-Becker M., Deutsch Á., Horváth-Tomka B.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Ochtinszki T., Irsán L., Béres G., Balogh M., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D. cserék: Lucza A., Fülöp Zs., Balog B., Molnár Cs., Teplán Á., Kovács K.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, mert nem volt a két csapat között ekkora különbség. Az első félidőben egy szerencsés góllal szereztek vezetést, melyre sajnos nem tudtunk válaszolni, pedig a helyzeteink megvoltak. A mai napon a szerencse sem állt mellénk, de erre nem foghatjuk a vereségünket. A jövő héten azon leszünk, hogy kijavítsuk ezt a kisiklást, és emelt fővel búcsúzunk az idei bajnokságtól. További sok sikert kívánok a Hidegkút csapatának.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - DÁNY 9 - 0 (4 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Décsi N.

gól: Gyüre M. 4, Tóth R 2, Vágó Zs. 2, Gyurina M.

Maglódi TC: Nándori R. - Szilágyi Sz., Vertetics Á., Francenzovics D., Tóth R., Forgó B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Kovács L., Haszán M., Vágó Zs., Szigeti V.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Nagyon jó játékkal nyertünk, de ami a legfontosabb: tökéletes hozzáállással! Az utóbbi időben egyre inkább azt kapom vissza a gyerekektől, amit kérek. Mind az edzésen, mind a mérkőzéseken alázatot, szorgalmat és "munkát" tesznek bele, ami meg is látszik az eredményeken. Még két mérkőzésünk van, amiken szeretnénk méltóképpen befejezni a bajnokságot.

U15maglod.jpg

Partnereink