UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Szép győzelmek és fájó vereségek jutottak a számunkra az elmúlt héten. U13-as együttesünk két mérkőzésen is pályáralépett. A Kartal elleni találkozót magabiztosan abszolválta az együttes, míg az Isaszeg ellen, rendkívül szerencsétlen vereséget szenvedtünk. Csapatunk végig támadta a mérkőzést, de a helyzetek nagy részét kihagyta. Kétszer ugyan betaláltunk (egyszer így is segítséggel), de arra háromszor válaszolt az Isaszeg, amiből mindhárom nagyobb összpontosítással könnyen elkerülhető lett volna. Szomorúak voltak a gyerekek, hiszen ők is érezték több volt ebben a találkozóban, de csüggedésre nincs ok, ugyanis még mindig versenyben vagyunk a dobogóért. Az elmúlt hetek sikerei után sajnos nagyarányú vereséget szenvedett U14-es együttesünk, igaz a bajnoki címért versengő Halászi Focisuli ellen nem sok csapatnak termett babér ebben a bajnokságban. Továbbra is jó szériában van U17-es együttesünk, amely most a Tápiószecső ellen nyert kiütéssel. A most hétvégi, Vecsés elleni bajnoki lehet a legfontosabb mérkőzésük. Egy esetleges győzelem nagy reményt adhat Baranyai Pál tanítványainak a bajnoki címre.

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 6. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÁPIÓSZECSŐ 7 - 1 (4 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Mátyás T. (Soós A.)

gól: Széles D., Szémann B., Gyenes G., Béres A., Tóth D., Kovács B., Karajos K. (11-esből) ill. Szilágyi Cs.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Széles D. (Béres A. 26p), Pápa N., Matók B. (Nagy Balázs 66p), Karajos K., Pápa R., Kovács Bálint, Gyenes G., Kovács Barnabás (Nagy Botond 77p), Kiss K., Szémann B. (Tóth D. 46p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Ilyen arányban is megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. Sok jó teljesítmény volt a találkozón, de Pápa Richárd és Gyenes Gergő játéka külön is kiemelhető, nagyon jól játszottak.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 19. forduló:

HALÁSZI FOCISULI - MAGLÓD-HELLOPARKS 10 - 0 (6 - 0)
Csepel, jv: Balogh B.

gól: Happe M. 3, Szász B., Ecseri Zs. 2, Fábián B., Ruman Zs., Pogács Z.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Teplán Á., Béres G., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Csongor, Balogh M. cserék: Ochtinszki T., Irsán L., Lucza A., Fülöp Zs., Balogh B., Vánkos D.

Nagy István Gábor (edző, Maglódi TC-Szilágyi Zsolt távollétében): Semmilyen szempontból nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel és ez már az első 10 perc után is látszott. Nem tehetünk szemrehányást a srácoknak, mert minden tőlük telhetőt megtettek, hogy párharcokat nyerjenek, de ez a mai meccsen nagyon nehéz volt. Pozitívum, hogy a nagy különbség ellenére nem hallottam veszekedést a pályán, negatívum, hogy nagyon keveset próbáltuk megjátszani a labdát. További sok sikert kívánok a fiúknak, edzőjüknek pedig mielőbbi gyógyulást!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 2. fordulóból halasztott mérkőzésen:

KARTAL - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 6 (0 - 1)
Karta
l, jv: Bíber J.

gól: Gorisevszki M. 2, ill. Gyüre M. 2, Vertetics Á. 2, Tóth R., Gyurina M.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Tóth R., Vertetics Á., Herendi B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Francenzovics D., Haszán M., Kovács L., Szigeti V., Vágó Zs., Ombodi Sz., Nándori R.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 6. forduló:

ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 2 (1 - 2)
Isaszeg
jv: Pálfi B.

gól: Lehel B., Németh B., Tihon O. ill. Tihon O. (öngól), Herendi B.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Tóth R., Vertetics Á., Herendi B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Francenzovics D., Haszán M., Kovács L., Szigeti V., Vágó Zs., Ombodi Sz.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtunk, amivel nagyon elégedett vagyok, ugyan akkor szembesülünk a labdarúgás régi törvényével, vagyis, ha a kidolgozott helyzeteidet kihagyod, megbünteti az ellenfél. Rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul az Isaszeg ellen, míg ellenfelünk szerecsés góloknak köszönheti a győzelmét. 2-1-nél meccslabdáink voltak, mégis fordított a hazai csapat. Van ilyen. A Kartal ellen jó százalékát váltottuk gólra a lehetőségeinknek, addig az Isaszeg ellen csak a töredékét. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre és nem szeretném ha búslakodnának. Megyünk tovább, próbálunk minél több pontot gyűjteni a hátralévő mérkőzéseken.

felnottcs220914.jpg

Partnereink