U13: GÓL(VÁGÓ) ZSOMBOR ÖTSZÖR KÖSZÖNT

Rövid időn belül másodszor játszottunk a bajnokságba később besorolt Veresegyház együttesével, újra náluk, igaz hivatalosan a mi pályaválasztásunk mellett. A legutóbbi mérkőzéshez képest láthatóan jobban készült ránk ellenfelünk, most háromszor sikerült is betalálniuk a hálónkba, de az öt gólt szerző Vágó Zsombor vezérletével így is nyolc gólos győzelmet arattunk és már biztosan őszi bajnoknak vallhatja magát a Kopunovics-legénység.

U13-as bajnokság, F-csoport:

MAGLÓD-HELLOPARKS - VERESEGYHÁZ 11 - 3 (6 - 2)
Veresegyház
jv: Stefkó D.

gól: Vágó Zs. 5, Gyüre M. 2, Francenzovics D., Tóth R., Varga M., Gyurina M.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Gyüre M., Varga M., Francenzovics D., Vertetics Á., Gyurina M., Herendi B. cserék: Szatmári Z., Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szigeti V., Tábori-Tóth Á., Nándori R.

Goran Kopunovics (edző, Maglódi TC): Második meccsünket játszottuk Veresegyházon. A második mindig nehezebb, mert ellenfeleink jobban készülnek ránk, ez most is így volt. Jól kezdett riválisunk, ami némi nehézséget jelentett, de a szünetben megbeszélteket maximálisan betartották a gyerekek így egyértelművé tudtuk tenni győzelmünket. Ismét formás támadásokat vezettünk, szép gólokat szereztünk, a gyerekek jól érezték magukat és ez a legfontosabb. Még egy mérkőzés van hátra és a cél az, hogy azt is sikerrel vegyük, hogy a gyerekek boldogan menjenek téli pihenőre és kellő motiváltsággal várják majd a tavaszi szezont.

U212015.jpg

Partnereink