UP EREDMÉNYEK: U13 - DRÁMAI VÉGJÁTÉK

Bizakodva várta U13-as együttesünk, a harmadik helyről döntő, Tápiószentmárton elleni összecsapást. Az egy pont előny megtartása, vagy növelése mindenképpen az érmet jelentette volna, ám a ragyogóan hajrázó hazaiak sajnos megnyerték a találkozót. Ötven perc elteltével még mi vezettünk, ám a találkozó utolsó tíz percében a Kincsem játékosainak minden összejött, így ők állhattak fel a dobogóra. Kis focistáink így is minden elismerést megérdemelnek, hiszen az utolsó pillanatig volt esélyünk a bronzérem megszerzésére.

U13-as bajnokság, Déli csoport, 10. forduló:

KINCSEM LOVASPARK SE - MAGLÓDI TC 7 - 3 (2 - 2)
Tápiószentmárton, jv: Szabó Gy. (Józan Cs.)

gól: Simon E. 2, Vörös D. 2, Fejes Sz., Ujváry F., Vörös B. ill. Kiss K., Nagy Á., Fekete Cs.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Nagy Á., Ochtinszki T., Kiss K., Gyorgyovics Z., Molnár Cs., Fekete Cs., Szigeti B., Gyurina L. cserék: Németh L., Plank H., Teplán Á., Valló P.,  Lucza A., Molnár E., Varga L.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Csúnyának tűnik az eredmény, viszont ha azt nézzünk hogy öt perccel a vége előtt még 3-3 volt az eredmény, akkor igen meglepő. A srácok mindent megtettek a harmadik hely megszerzése érdekében, erőn felül harcoltak és 65 percig kiválóan meg is birkóztak a rájuk nehezedő nyomással. Büszke vagyok srácokra a harcosságukért és hogy minden tőlük telhetőt megtettek, ami igaz az egész szezonra is. Tanulságos év volt és mindenképpen jár nekik a dicséret!

U7.jpg

Partnereink