U13: VERESÉG DABASON

Újabb győzelmet aratott ifjúsági csapatunk (fenti képen), ezúttal a Péteri vendégeként. Az igen szerény eredményeket hozó őszi szezon után igencsak magára talált a Kántor-legénység, amely legutóbbi négy mérkőzéséből hármat sikerrel abszolvált. Nyert a dobogóért ádáz harcot vívó U17 is, amely azt a Kőbányát verte meg 6-0-ra (lenti képen), akiktől ősszel vereséget szenvedett. Sajnos U13-as együttesünknek nem jött össze a bravúr. 6-1-es vereséget szenvedtünk attól az FC Dabastól, amely már most bajnoknak érezheti magát. Egy kis öröm talán az lehet, hogy míg ősszel még tizenkét gól volt a két csapat között, mostanra ez ötre olvadt.

U13-es bajnokság, Déli csoport, 8. forduló:

FC DABAS - MAGLÓDI TC 6 - 1 (2 - 0)
Dabas, jv: Berendi T. (Pálfi B.)

gól: Somodi G. 3, Pacsirta J. 2, Jozic M. ill. Fodor D.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Nagy Á., Ochtinszki T., Valló P., Kiss K., Gyorgyovics Z., Fodor D., Fekete Cs., Teplán Á. cserék: Szénási B., Balogh M., Plank H., Molnár E., Szigeti B., Molnár Cs.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC):Mint tavaly, úgy idén is bebizonyosodott , hogy ellenfelünk egy-két szinttel felettünk jár. Ez most sem volt másképp, nagyon bátortalanul játszottunk a támadójátékban, és ezáltal sokkal nagyobb nyomás került a védelmünkre. Dolgozunk tovább.

 

U14masodik.jpg

Partnereink