UP EREDMÉNYEK: NÉGY MECCS, HAT PONT

Az elmúlt egy hétben mindössze egy hétvégi talákozót játszott utánpótlásunk, három esetben viszont hétközben találkoztunk soros ellenfelünkkel. U15-ös és U19-es együttesünk esetében megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet. Mindkét korosztályunk dominált a mérkőzés elején, de a fölényt gólokban számszerűsíteni nem sikerült, így mindkétszer vereség lett a játék végkimenetele. Az U13 szoros találkozón, Fodor Dominik hajrában szerzett góljával tudott 1-0-ra nyerni Sülysápon, míg az U17 nem tréfálkozott április elsején, és 26 gólt (!) rámolt be az Aszód kapujába. Az említett mérkőzésen Farkas Barnabás (képen) tizenháromszor is eredményes tudott lenni.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 13. forduló:

RÁCKEVE - MAGLÓDI TC 4 - 1 (3 - 1)
Ráckeve, jv: Kányási I. (Laczó B.)

gól: Benczúr B. 2, Farkas J. 2 ill. Teiner G.

sárga lap: Király K. ill. Hantosi B., Papellás P., Szarka D.

Maglódi TC: Nyilas L. - Nagy A., Hantosi B., Balazsin I., Szabó K. (Vida Z. 46p), Skultéty D., Csongrádi K. (Szarka D. 66p), Juhász D. (Fülöp A. 87p), Papellás P., Petri N. (Mikó B. 82p), Teiner G.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen első félidejében nem látszott a helyezésbeli különbség. Kaptunk két lesgólt, volt négy százszázalékos ziccerünk, de nem tudtuk értékesíteni, így 3-1-el vonultunk szünetre. A második félidőben csapat sajnos már nem volt fejben a pályán. Az ellenfél még egy egyéni hibát kihasznált, így alakult ki a végeredmény. Tudom hogy a befektetett munka, amit az edzésekbe belefektetünk legközelebb kifizetődik! Jó úton járnak a srácok!

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 5. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - ASZÓD 26 - 0 (15 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Risz D. (Kun A.)

gól: Farkas B. 13, Molnár H. 5, Szalai M. 4, Holkó M. 3, Piller B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Takács B., Ofella G., Balog G. (Szilágyi B. 46p), Piller B. (Molnár H. 48p), Szalai M., Kovács M., Farkas B., Holkó M., Földváry V. (Szilágyi Zs. 46p), Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Az eredmény önmagáért beszél, így maximálisan elégedett lehetek. A srácok az ellenfelet egy percig sem lebecsülve harcoltak végig, és férfi módjára álltak hozzá minden mérkőzés szituációhoz. Gratulálok nekik!

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 11. fordulóból halasztott mérkőzésen:

SÜLYSÁPI GYEREKFOCI - MAGLÓDI TC 5 - 0 (2 - 0)
Sülysáp, jv: Tóth K. (Laczkó G.)

gól: Balázs B. 2, Lénárt L., Török Cs., Dósa Á.

Maglódi TC: Nagy Zs. - LENGYEL R., Fodor D. (Nagy B. 67p), Matók B. (Nagy B. 72p), KRISTÓF L., Karajos K. (Angyalosi P. 78p), Kovács Bálint, KOVÁCS BARNABÁS, GYORGYOVICS Z., Gyenes G., Kiss K. (Marton B. 50p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Első harminc jobban játszottunk a hazaiaknál, de nem tudtunk gólt szerezni. Sajnos ezután két potyagólt kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A második játékrészben már nem hittük el magunkról, hogy lehet keresnivalónk, így a Sülysáp már sokkal dominánsabb tudott lenni és megérdemelten nyertek. A srácoknak azért gratulálok az első harminc percben mutatott játékukhoz.

---

U13-ös bajnokság, Déli-csoport, 6. forduló:

SÜLYSÁPI GYEREKFOCI - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 0)
Sülysáp, jv: Aszódi Cs.

gól: Fodor D.

Maglódi TC: Szénási B. - Nagy Á., Valló P., Plank H., Molnár E., Fodor D., Fekete Cs., Kiss K., Gyurina L. cserék: Nagy B., Szigeti B., Molnár Cs., Teplán Á., Varga L., Lucza A.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Első félidőben az első mérkőzés bizonytalansága volt érezhető teljes mértékben a csapaton, ahol nagyon kiegyenlített volt a játék. A második félidőben ezzel ellentétben nagyon bátran, hatalmas akarással játszottunk, sokat kezdeményeztünk. Mindent megtettünk a győzelemért és a nagy akarásnak meg is lett az eredménye. Szép sikert értünk el. Innen is gratulálok a Sülysápnak a nagyon harcos játékáért.

U14farsang.jpg

Partnereink