BOZSIK TORNA 1. forduló

Hétvégén újabb korosztályok, egész pontosan az U11 és az U13 is elkezdte új szezonját. Ők még nem bajnokságokban, hanem Bozsik Tornákon méretethetik meg magukat, ahol nem az eredmény, hanem maga a JÁTÉK az elsődleges szempont. Ettől függetlenül a gyerekek, ha már mérkőzést játszanak természetesen nyerni is szeretnének. Jelenthetjük, ezen a szombaton volt is sikerélmény bőven!

Mindkét korosztályban a rendező Pécel mellett a Vasad, az Úri és a Sülysáp Gyerekfoci voltak a résztvevő csapatok. Baranyai Pál gárdája, az U11, az Úrinál, a Vasadnál és a Pécelnél is jobbnak bizonyult, míg a Sülysáptól ezúttal vereséget szenvedtek. U13-ban az Úri, a Vasad és a Sülysáp ellen sikerült győznünk, ellenben a Pécli fiatalokkal nem bírtak Bajor Tibor játékosai.

 

U11

Baranyai Pál (edző): Későn kezdtük a felkészülést, ráadásul az első Bozsik Tornán a nagy meleggel is meg kellett küzdenünk, ennek ellenére a gyerekek a szívüket is kitették a pályára és nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Kellő létszámban tudtunk megjelenni, így az ezúttal létszám problémával küzdő Sülysápot is ki tudtuk segíteni játékosokkal. Játéka alapján külön kiemelném a fiatalok közül Gyorgyovics Zalánt, az idősebbek közül Lászlóffy Bálintot, Gyenes Gergőt és Kovács Bálintot. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra!

 

U13

Bajor Tibor (edző): Csapatunk négy mérkőzést játszott, ebből háromszor nyert, egyszer kikapott. Igazából nem az eredmény a fontos, hanem a játék. Voltak nagyon szép támadások, gólok, meg természetesen néhány buta hiba is. Ezek most belefértek, mert a srácok tudtak javítani. A harmadik mérkőzésünk volt kicsit kellemetlenebb, mert akkor pihenő nélkül kellett pályára lépni és ezt még fizikálisan 2-3 hét munkája után nem bírja a csapat. Az együttesünkben több jó teljesítmény is volt. Kimondott kapusa még nincs a korosztálynak, többen is megpróbálkoztak ezzel a szereppel, tehát összességében egy jó hangulatú, sikeres részvételt tudhatunk magunk mögött. A gólérzékeny játéka miatt Karácsony Károly kapott külön oklevelet, ötször vette be az ellenfelek hálóját, ebből egyszer egy gyönyörű fejessel! Gratulálok a fiúknak!

U17TTTT.jpg

Partnereink