XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 9. forduló

Izgalmasan alakult az alapszakasz utolsó játéknapja, amely a rájátszásért vívott harcban volt hivatott dönteni. Az első találkozón a csere nélkül felálló Vegyes két gólos hátrányból hozta döntetlenre az Ecser ellen. Remekül tartotta magát a Sao Paolo a Young Boys ellenében, de az összecsapás végére elfáradtak. A találkozó gólja azért az Hegyesi Krisztiánnak köszönhetően az övék volt. Rögtön a találkozó után lendületből a Vegyest is elgázolták Váradiék és a második helyre kapaszkodta a tabellán. A TS-Team remek hajrájának köszönhetően legyőzte az Arany Ászokat, így a Vegyes botlásait kihasználva bejutott a Final Fourba. Az alapszakasz zárásaként a Pitbull és a Maradék jó iramú, szoros mérkőzést játszott, amelyen Bacsáék győzelme azt jelentette, hogy az állandó résztvevő Maradék idén az alsóházba sem jutott. Hacsak nem...

2017. február 19., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

8. forduló:

ECSER - VEGYES 6 - 6

g: Virág T. 2, Vágó B. 2, Paluska M., ? ill. Bók B. 3, Markóczi P. 2, Borsos G.

YOUNG BOYS - SAO PAOLO 8 - 6

g: Horváth P. 2, Váradi M. 2, Matyó M., Vígh I., Váradi P., ? ill. Molnár T., Herceg M., Fejes G., Hegyesi K., Gerencsér Zs., ?

VEGYES - YOUNG BOYS 3 - 11

g: Markoczi P. 2, Pék Z. ill. Vígh I. 5, Remport Cs. 2, Matyó M. 2, Váradi P., Horváth P.

TS-TEAM - ARANY ÁSZOK 7 - 4

g: Greskó G. 4, Bíró T. 2, Blazsán T. ill. Budafai G. 3, Izsold E. D.

PITBULL - MARADÉK 8 - 6

g: Wojas P. 2, Huszárik R., Gönczy A., Elekes Zs., Tomka T., Nagy L., Bacsa Z. ill. Keszeg Zs., Jánosi A., Véglás P., ???

ALL IN szabadnapos

A bajnokság állása: 

1.

All In

8

6

1

1

75

-

26

19

2.

Young Boys

8

6

1

1

70

-

37

19

3.

Arany Ászok

8

5

1

2

57

-

37

13

4.

TS-Team

8

4

0

4

39

-

47

12

5.

Vegyes

8

3

2

3

49

-

42

11

6.

Pitbull

8

3

1

4

42

-

58

10

7.

Ecser

8

2

1

5

38

-

70

7

8.

Sao Paolo

8

1

2

5

31

-

53

5

9.

Maradék

8

1

1

6

38

-

69

4

10.

Old Boys

T

Ö

R

Ö

L

V

E

!

  

A góllövőlista állása:

18 gólos: VÍGH I. (YOUNG BOYS), ASZÓDI M. (All In)

16 gólos: Wojas P. (Pitbull)

14 gólos: Zsidi B. (All In)

12 gólos: Borsos G. (Vegyes)

11 gólos: Váradi P. (Young Boys), Bíró T. (TS-Team)

10 gólos: Virág T. (Ecser), Bacsa Z. (Pitbull), Horváth P. (Young Boys), Szabó G., Félix A. (All In), Rakita G. (Arany Ászok)

9 gólos:

Budafai G., Izsold E. D. (Arany Ászok), Markóczi P., Kavalecz M. (Vegyes), Lévai Cs. (All In), Greskó G. (TS-Team), Hegyesi K. (Sao Paolo)

8 gólos:

Vágó B. (Ecser), Blazsán T. (TS-Team), Lovasi B. (Young Boys), Juhász B. (Maradék), Bók B. (Vegyes)
7 gólos:

Lovas R. (All In), Elekes Zs. (Pitbull), Paluska M. (Ecser), Váradi M. (Young Boys)

6 gólos:

Bartha Sz. (TS-Team), Szilágyi K. (Young Boys),Molnár O., Galambos Gy. (Arany Ászok)

5 gólos:

Németh K., Sályi Zs. (Arany Ászok), Helembai T. (Maradék), Molnár T., Herceg M. (Sao Paolo), Remport Cs. (Young Boys)

4 gólos:

Jánosi A., Keszeg Zs. (Maradék), Kele Á. (Arany Ászok), Simon Zs. (Old Boys), Karika Gy., Fazekas J. (Maradék), Huszárik R., Tomka T., Bíró R. (Pitbull)

3 gólos: Francenzovics R. (All In), Fejes G. (Sao Paolo), Pék Z., Mészáros D. (Vegyes), Véglás P. (Maradék), Gönczy A., Gönczy G. (Pitbull), Gubcsó D. (Ecser), Matyó M. (Young Boys)

2 gólos:

Bogdán Sz. (Vegyes), Gazdag D., Fodor E., Lipták G. (Ecser), Tóth M. (All In), Tisza, Gerencsér Zs., Kovács Z. (Sao Paolo), Magyar T. (Arany Ászok)
1 gólos:

Nagy L. (Pitbull), Horváth M. (Arany Ászok), Budavári B. (Ecser), Polgár Á., Bartha II., Bíró A., Varga A. (TS-Team), Hollauer B., Németh G., Totika B. (Old Boys), Bezzegh A. (Maradék), Gruber B. (Young Boys)

1 öngól: Sao Paolo (Vegyes ellen), Vegyes (All In ellen), Maradék (Vegyes ellen)

TS-Team: 1 gól???, All In: 1 gól???, Sao Paolo: 2 gól???, Vegyes: 1 gól???, Maradék: 5 gól??? Ecser: 8 gól??? Young Boys: 1 gól???

2017. február 26., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

Alsó ház:

  9:00 VEGYES - SAO PAOLO

  9:50 PITBULL - ECSER

10:40 7. helyért

11:30 5. helyért

Felső ház:

12:20 ALL IN - TS-TEAM

13:10 YOUNG BOYS - ARANY ÁSZOK

14:00 3. helyért

14:50 DÖNTŐ

SZABÁLYOK!

1. A MÉRKŐZÉS IDŐTARTAMA: A mérkőzések 2*20percesek. A mérkőzés folyamán az órát csak abban az esetben szabad megállítani, ha félidő van, vagy ha sérülés történik A mérkőzések 50 perces váltásban követik egymást. Az adott mérkőzés minden esetben elkezdődik a kiírt időpontban! Abban az esetben, ha mégsem sikerül lejátszani a 2*20 percet a következő mérkőzés kezdési időpontjáig, a bíró köteles lefújni a mérkőzést, vagyis nem kerül lejátszásra a még hátralévő idő! Ezért kérünk minden csapatot, hogy pontosan jelenjen meg a számára kiírt időpontban, mert várakozási idő nincs!!

2. JÁTÉKOSOK SZÁMA: A mérkőzést két csapat játssza, 5-5 fővel, ezek közül az egyik a kapus. A mérkőzés elkezdéséhez minimum 3 fő szükséges. A mérkőzésnek vége van, ha a meccs folyamán bármely okokból 3 fő alá csökken a játékosok száma egy csapaton belül. Cserélni folyamatosan lehet. Előbb a lecserélt játékosnak kell elhagynia a játékteret, utána mehet csak be a másik játékos. Ugyanaz a játékos l több csapatban NEM játszhat!!

3. SZERELÉS: A csapatoknak egységes (egyszínű) szerelésben kell megjelenniük. Kérünk minden csapatot, hogy, ha nincs más legalább egy fekete és fehér színű pólót vigyen magával a mérkőzésekre. Sípcsontvédő használata engedélyezett!

4. KAPUS JÁTÉKA: A kapusról is van szöglet. A kapus a játékban lévő labdát berúghatja az ellenfél kapujába,( de kézzel semmilyen körülmények között nem érhet el gólt, még akkor sem, ha a labda, játékban van ). Az ellenfélről az alapvonalon túljutott labdát a kapus kidobhatja de, gólt közvetlenül nem érhet el. A hazaadást és az oldalrúgást a kapus nem foghatja meg. Ha az alapvonalon megy ki a labda és az ellenfél érintette utoljára, a kapus a labdát minden esetben kézzel hozza játékba. Kirúgás nincs! A labdát a kapus a pályán bárhová dobhatja, de a 6-ost el kell hagynia.

5. BECSÚSZÁS: Becsúszó szerelés nincs!(az elkövetésért közvetlen szabadrúgást kell ítélni!) Kivéve saját büntetőterületén belül a kapust, feltéve, ha mozdulatával, védésével nem veszélyezteti ellenfele testi épségét! Ha a labda nincs az ellenfélnek megjátszható közelségben, és úgy történik a becsúszás, illetve mentés, akkor a játékvezető nem avatkozik közbe!

6. SZÖGLET, OLDALRÚGÁS: A szögleteket a sarokpontról kell elvégezni,. A szögletrúgásból közvetlenül gól érhető el. Az ellenfél a második fekete vonalon állhat. Az oldalvonalat elhagyó labdát csak oldalrúgással lehet játékba hozni.. Az ellenfél játékosainak a letett labdától legalább 3 m-re kell állni. Oldalrúgásból közvetlenül NEM érhető el gól. A rúgó játékos csak akkor érhet újra a labdához, ha azt más is érintette már. Ha szöglet/oldalrúgás elvégzésekor az ellenfél játékosa az előírt távolságnál közelebb van a labdához: az szögletet/oldalrúgást meg kell ismételni és a vétkes játékost figyelmeztetni kell, kivéve, ha előnyszabályt lehet alkalmazni vagy az oldalrúgást végző csapat ellenfele olyan szabálysértést követ el, ami szabadrúgással vagy büntetőrúgással büntetendő Ha egy ellenfél sportszerűtlenül zavarja vagy akadályozza az oldalrúgást végző játékost: sportszerűtlen magatartás miatt figyelmeztetni kell.

7. FEGYELMEZÉS: A sportszerűtlenség figyelmeztetéssel vagy kiállítással büntetendő. Figyelmeztetéssel járó szabálysértések: Figyelmeztetés jár annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálysértés valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játékszabályainak sorozatos megsértése · a játék újraindításának késleltetése · az előírt távolság be nem tartása szögletrúgásnál, szabadrúgásnál vagy oldalrúgásnál (védőjátékosok) · a csere végrehajtásának megsértése · Figyelmeztetés jár annak a cserejátékosnak, aki elköveti a következő négy szabálytalanság valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játék újraindításának késleltetése · játéktérre lépés a csere végrehajtásának megsértésével

Kiállítás (:2 perc,) még visszajöhet a játékos 2 perc után. Amennyiben gól született a kiállítás alatt, akkor az alábbiak szerint kell eljárni: - Ha öt játékos játszik négy ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt, akkor a négyjátékossal játszó csapat kiegészülhet öt főre. - Ha mindkét csapat három vagy négy fővel játszik és bármelyik csapat gólt ér el, akkor egyik csapat sem egészülhet ki. - Ha öt vagy négy játékos játszik három ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt akkor a három játékossal játszó csapat egy fővel kiegészülhet. - Ha a kisebb létszámú csapat ér el gólt, akkor a csapatok létszáma nem változik. Kiállítással járó szabálysértések: Kiállítandó az a játékos és cserejátékos, aki elköveti a következő nyolc szabálysértés valamelyikét: · - súlyos szabálytalanság · - erőszakos cselekedet (5 perces kiállítás) · - az ellenfél vagy bármely más személy leköpése (5 perces kiállítás) · - az ellenfél meggátolása gól elérésében vagy nyilvánvaló gólszerzési lehetőség megsemmisítése a labda szándékos kezezésével (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra) · - a kapura törő ellenfél nyilvánvaló gólszerzési lehetőségének megsemmisítése szabadrúgást vagy büntetőrúgást maga után vonó szabálysértéssel · - goromba, durva vagy sértő kifejezések, illetve mozdulatok használata

Piros lap - a második 2 perces kiállítás begyűjtése, erőszakos cselekedet, az ellenfél vagy bármely más személy leköpése. 5 perc emberhátrány és a játékos már nem jöhet vissza, csak egy csapattársa

3542837
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2394780
0
2394780
1148057
2394780
0
3542837
Your IP: 107.21.85.250
2022-01-29 02:08:04
U212015.jpg