ÚJABB IDEGENBELI VERESÉG

Sajnos most már tendencia, hogy, ha öregfiúk csapatunk elhagyja a Maglód táblát nem tud teljes kerettel  kiállni a mérkőzésekre. Persze érthető, hiszen a hétfő munkanap lévén nem éppen ideális, főleg úgy, ha megyei szinten igen messzire, például Táborfalvára kell utaznunk. Metz Györgyék ismét megtettek mindent a győzelem érdekében, de ahogy Albertirsán, úgy most is rengeteg lehetőség maradt kihasználatlanul, amit újra megbüntetett ellenfelünk és ismét egy gólos vereséget szenvedtünk. Május 4-én, hétfőn már hazai pályán játszunk, remélhetőleg újra teljes lesz a létszám és újra győzelemnek örülhetünk a Tápiószecső ellen!

Pest megyei öregfiúk bajnokság, Délkelei csoport, 17. forduló:

TÁBORFALVA KSE - MAGLÓDI TC 3 - 2 (1 - 0)

Táborfalva, jv: Dankó A. (Szabó Gy., Pécsi I.)

gól: Zvat Z., Lantos H., Sajó A. ill. Tóth L. 2

Maglódi TC: Nagy Z. - Galambos Gy., Tóth L., Tóth F., Kiss Gy., Tabányi Tamás., Metz Gy., Filácz I., Krausz T., Németh G., Varga A. cserék: Szabó G., Merczel J.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Tartalékos csapattal tudtunk kiállni, de így is győzelmet érdemeltünk volna, mert végig mi irányítottuk a találkozót. Nagyon sok helyzet maradt kihazsnálatlanul a részünkről, míg a hátul elkövetett egyéni hibáink vereséget eredményeztek.

U7.jpg

Partnereink