TÍZSZER ZÖRGETTÜK A TÁPIÓSZELE KAPUJÁT

Nem nagyon kellett izgulni öregfiúk csapatunknak hétfői bajnokijukon, maximum azon, hogy még sötétedés előtt befejeződjön a Tápiószele elleni összecsapás. A késéssel indult találkozóra tartalékos összeállításban érkeztek meg a vendégek, akik ellen nem jelentett nehézséget a három pont begyűjtése. A diadalból oroszlánrészt vállalt Lukács Ádám, aki egymaga négy gólt szerzett. Négy fordulóval a zárás előtt még mindig nem lehet megjósolni a bajnok kilétét. A Nagykáta negyven ponttal az első, míg mi és a Tápiószecső 39-39 egységgel a másodikok vagyunk. Az érem már-már biztos, csak a színe kérdéses. Jövő héten a negyedik helyzett Ceglédi VSE vendége leszünk, utána három hazai találkozón fényesíthetjük ki a medáliát. 

Öregfiúk bajnokság, Nagykátai-csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZELE SE 10 - 1 (4 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Lukács Á. 4, Tóth L. 2, Bíró A., Gál J., Németh G., Sipos A.

 

Maglódi TC: Nagy Z. (Tabányi T.) - Varga A., RAKITA G. (Szabó G.), Filácz I. (Papp T.), METZ GY. (Albert I.)  - Bíró A., Sipos A., LUKÁCS Á. (Németh G.), Tabányi T. - Gál J., Tóth L. (Merczel J.)

 

Tabányi Pál (csapatvezető): - Tartalékos, gyenge ellenfelet győztünk le könnyedén. Mindenki becsülettel tette a dolgát és ezúttal cserejátékosainknak is több lehetőség jutott.


----

futsal202209.jpg

Partnereink